Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem da ce do jutra. Sutra ocekujem 550, prekosutra preko 600. Naravno u slucaju da nastavi da raste a ne vidim prevelike razloge da pada sad kad je krenuo gore.

Ne verujem da ce do jutra. Sutra ocekujem 550, prekosutra preko 600. Naravno u slucaju da nastavi da raste a ne vidim prevelike razloge da pada sad kad je krenuo gore.

Mozda ga ta aukcija dokusuri, poklopio se rast pred aukciju isto tako ta ista aukcija moze da ga obori gdje je i bio ili do 150$ :d

Ili do 100$ :) Aukcija nema veze sa ovim. Rast je poceo pre dva meseca.

Svakako ja bi volio da nema te aukcije, nesto se pribojavam da ne izlete neke lose vjesti da se samo ovaj rast uspori ili zaustavi, ovako je odlicno i za nekoga ko drzi BTC u steku i za onoga ko trguje oscilacije su super da se fino zaradi.

Mozda ga ta aukcija dokusuri, poklopio se rast pred aukciju isto tako ta ista aukcija moze da ga obori gdje je i bio ili do 150$ :d
Mozda, mada sumnjam. Pre 20-ak dana mi je izgledalo da ide zbog aukcije ali mislim da to vise nema veze. Ne verujem da ce kraj aukcije ista promeniti. Sta vise, moze samo da krene da se provlaci po vestima kako je prosla aukcija, pa onda koliki je rast btc-a u poslednjem kvartalu pa onda vesti kako je btc na kraju ove godine najbolji za ulaganje... Ocas posla tu moze i hajp da se napravi. Naravno da ne mora da znaci da ce se to desiti ali nije neostvarljivo uopste.
Mozda i padne, videcemo. Ja ocekujem da sutra nastavi gore

Al ste se rasposali rekoh verovatno ubio stotku u $ pa svi zivnulu

Mozda, mada sumnjam. Pre 20-ak dana mi je izgledalo da ide zbog aukcije ali mislim da to vise nema veze. Ne verujem da ce kraj aukcije ista promeniti. Sta vise, moze samo da krene da se provlaci po vestima kako je prosla aukcija, pa onda koliki je rast btc-a u poslednjem kvartalu pa onda vesti kako je btc na kraju ove godine najbolji za ulaganje... Ocas posla tu moze i hajp da se napravi. Naravno da ne mora da znaci da ce se to desiti ali nije neostvarljivo uopste.
Mozda i padne, videcemo. Ja ocekujem da sutra nastavi gore

Vidicemo mene je stvarno do sada dobro islo manje vise poklapalo se, sad koliko vidim sprema se napad na 550$

Nije dobro da cena nastavi ludacki gore, bolje da se polako penje za 3-6 nedelja... tako ima sanse da se i jedno vreme odrzi i opstane...

Sutra je aukcija, iako je većina već zaboravila moje mišljenje je da će imati uticaja na sve ovo.

ja se ne usudjujem do sutra nista cackati, idem od prekosutra ili sutra posle aukcije....otisao sam u ltc sa jednim delom, nadajuci se da ce do sutra i on malo da se pokrene :)

Sutra je aukcija, iako je većina već zaboravila moje mišljenje je da će imati uticaja na sve ovo.

Moje je misljenje da ama bas nikakvog uticaja nece imati , jer ni do sad u tim situacijama nista bitno se nije promenilo. Ti koji kupuju, uzimaju za shtek, ne uzima se direktno , ne kupuje na berzi, vec jednostavno promene adresu na kojoj se nalaze - vlasnika, a novac se uplati vladi USA, nakon sto otvore ponude i utvrde ko je najveci ponudjac. To na trziste moze da ima samo psiholoski efekat, ali je u ovoj situaciji i 2015-te godine to potpuno zanemarivo. Mozda gresim... videcemo :)

A je li alarmantno to da jos uvijek nemam ni jedan "confirmations" za transakciju koju sam uradio danas u 12:40? Poslao sam jos nesto BTC-a is wallet-a na bitstamp ali jos uvijek unconfirmed.

Ja sam bio ubedjen da aukcija ima veze sa skokom ali nisam vise ni blizu toliko siguran posle ova zadnja dva dana. Videcemo sta ce se desiti ;)

Fail is canceled

9de9e3c677a6c4faae8fcb56ff7b87d0.jpg

(pozajmljen chart)

A ovo će se dešavati svaki put kad long vs short dostigne preko 95%.

meh.

bot na huobi-u radi punom parom. sve su vece razlike. takodjer, kada na nekoj menjacnici na zapadu krene damp na huobi se nista ne desava. tamo niko ne dampuje. pametnom dosta.

Priblazavavaju se cene Bitstamp vs BTCe, sve manja razlika...po meni znak da idemo ka 100$

temperatura je pala ispod 2c, ima magle, siguran znak da se 100ka priblizava... :D

Ja stvarno ne znam i voleo bih da mi neko pokaze bilo koji "dump" mozda ja ne znam da gledam ili se ne razumem...sve sto je prodato do sad su smesne kolicine, a "bot" sa Huobija ili tih par miliona lepu kolicinu kesha svaki dan uzimaju. Jedino testiranje je do sad bilo na stampu, ostalo je zanemarljivo. Kinezi drze sve pod kontrolom, i sve dok tamo ne krene bilo sta gore ili dole, nema pomeranja. Mene malcice zabrinjava smanjivanje volume-a, ali racunam za 2-3h od ovog momenta da ce krenuti novi buy-spree.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno