cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Ko zna koliko je u Kini dok ja sve procitamkina se sprema za proboj 500$
Pa da, sad se ceka 100$. Sad ce pad ogroman sa 400$Tako i treba. Ako ti je bio plan 410 to je to.
Ko zna koliko je u Kini dok ja sve procitamkina se sprema za proboj 500$
Pa da, sad se ceka 100$. Sad ce pad ogroman sa 400$Tako i treba. Ako ti je bio plan 410 to je to.
Ko zna koliko je u Kini dok ja sve procitam
Pa da, sad se ceka 100$. Sad ce pad ogroman sa 400$
Ne verujem da ce do jutra. Sutra ocekujem 550, prekosutra preko 600. Naravno u slucaju da nastavi da raste a ne vidim prevelike razloge da pada sad kad je krenuo gore.
Mozda ga ta aukcija dokusuri, poklopio se rast pred aukciju isto tako ta ista aukcija moze da ga obori gdje je i bio ili do 150$ :d
Ili do 100$Aukcija nema veze sa ovim. Rast je poceo pre dva meseca.
Mozda, mada sumnjam. Pre 20-ak dana mi je izgledalo da ide zbog aukcije ali mislim da to vise nema veze. Ne verujem da ce kraj aukcije ista promeniti. Sta vise, moze samo da krene da se provlaci po vestima kako je prosla aukcija, pa onda koliki je rast btc-a u poslednjem kvartalu pa onda vesti kako je btc na kraju ove godine najbolji za ulaganje... Ocas posla tu moze i hajp da se napravi. Naravno da ne mora da znaci da ce se to desiti ali nije neostvarljivo uopste.Mozda ga ta aukcija dokusuri, poklopio se rast pred aukciju isto tako ta ista aukcija moze da ga obori gdje je i bio ili do 150$ :d
Mozda, mada sumnjam. Pre 20-ak dana mi je izgledalo da ide zbog aukcije ali mislim da to vise nema veze. Ne verujem da ce kraj aukcije ista promeniti. Sta vise, moze samo da krene da se provlaci po vestima kako je prosla aukcija, pa onda koliki je rast btc-a u poslednjem kvartalu pa onda vesti kako je btc na kraju ove godine najbolji za ulaganje... Ocas posla tu moze i hajp da se napravi. Naravno da ne mora da znaci da ce se to desiti ali nije neostvarljivo uopste.
Mozda i padne, videcemo. Ja ocekujem da sutra nastavi gore
takoe, te korekcije 10%, pa vracanje nazad za 15min, jako lepo za moju "bum-tras" strategiju in-out i 10% vise BTC na racunu :Mali dump za veliki pump.
Sutra je aukcija, iako je većina već zaboravila moje mišljenje je da će imati uticaja na sve ovo.
A je li alarmantno to da jos uvijek nemam ni jedan "confirmations" za transakciju koju sam uradio danas u 12:40? Poslao sam jos nesto BTC-a is wallet-a na bitstamp ali jos uvijek unconfirmed.
meh.
bot na huobi-u radi punom parom. sve su vece razlike. takodjer, kada na nekoj menjacnici na zapadu krene damp na huobi se nista ne desava. tamo niko ne dampuje. pametnom dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari