Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
slabo, morali smo na ovaj resistance od 280 i kusur da prodjemo kao kroz sir. opet ltc je povukao btc, nisu me ubedili...

izgleda da se uloge menjaju, nas drugar Lee je izgleda tako odlucio i tacka

Nema tu optimizma jer sto bi nas narod rekao sad je samo jedan baja glavni, a to je Lee :)

Poslednja izmena:
Problem je sto optimiste nikako da shvate da je liku koji ima 5 miliona LTC-a potpuno svejedno da li ltc vredi 50 ili 5$, jer ih on kupuje i prodaje svakodnevno i zaradjuje pare stalno. Oni koji imaju malo zele moon cenu, cekaju, raduju se i tuguju, a saldo kojim raspolazu u realnom zvotu im se ne menja. "Kitovima" je realno najniza cena ujedno i najbolja...

Poslednja izmena:
Netacno, jednom kitu je mnogo isplativije da cenu napympa pa tek onda proda isto kao i na pr wall streetu,jer je na kraju tako mnogo "bolji", e sad ta cena nije uvek tamo gde je prizeljkuje vecina, ali je ipak velika

jedino sto u toj jednacini ljudima koji drze ltc market fali da bi mogli tek tako da rade sta hoce jesu jeftini dolari. mozda su ltc-ove nabavili po ceni od 10 c, ali novcanice od 100 $ po ceni od 1 $ tesko. :D

to je moguće jedino ako postoji dovoljan broj ljudi koji su ltc plaćali po 10 + $. :D

Poslednja izmena:
Netacno, jednom kitu je mnogo isplativije da cenu napympa pa tek onda proda isto kao i na pr wall streetu,jer je na kraju tako mnogo "bolji", e sad ta cena nije uvek tamo gde je prizeljkuje vecina, ali je ipak velika

Nemas ti pojma brale :) Jednom kitu je naisplativije da svaki dan zaradi po par hiljada dolara. A cena ako bude-bude, a dok ne bude on ce inkasirati milione...

@student

iznesi nam svoju prognozu je li ide gore ili dole i koliko :) :D

Brate...kako mislis da ja to mogu znati. Izvuci zakljucak. Stanje mi je 40% dolari, 60% BTC na btc-e. Na shit menjacnicama imam oko 15BTC-a u shitovima. LTC-a imam 0 komada jer mi je totalno nesiguran, a izasao sam dosta visoko pa me boli bas uvo za LTC trenutno...

Sto se BTC-a tice, 330 bi trebao biti kriticni nivo posle kojeg bi moglo opet doci do retracea. Ali nesto sporo raste/pada, odnosno pikuje a to mi se ne svidja jer lici na manipulaciju. Nemam ideju da li idemo gore ili dole, a to ti i moj portfolio govori.

Brale ako hoces da se kladis ko nema pojima javi se i malo se edukuj to sto ti pricas je samo delom tacno, prava lova se uzima saporastom cene, jer sa samim porastom cene broj potrebnih transakcija za zaradu smanjuje

A sto se tice dizznja cene ltc ne trebaju tu dolari to se moze odraditi i kroz odnos sa btc-om, videli sno pre neki dan kako to moze da izgleda

Poslednja izmena:
Brale ako hoces da se kladis ko nema pojima javi se i malo se edukuj to sto ti pricas je samo delom tacno, prava lova se uzima saporastom cene, jer sa samim porastom cene broj potrebnih transakcija za zaradu smanjuje

Prava i jedina lova na spekulativnim akcijama se uzima na volatilitiju...Sa porastom cene smanjuje se % zarade. Trgovci jedino to gledaju posto trguju tudjim parama (leverage). Oni koji imaju puno LTC-a mogu da prodaju po 4$, uzmu leverage x10, kupe nazad+prodaju visak i zaradili su. Sto im je niza cena to mogu bolje swingove da prave, pogotovo ako su oni market makeri, uostalom pogledaj strukturu LTC walleta i videces ogromno stado i par pastira koji im drze zadnje noge u svojim cizmama...

hehe. i ne samo to!

oni kao kolateral koriste LTC. dakle, oni se zajme za desetostruki iznos $ kod kineza za ltc koji deponuju tamo!

kad bude pukla cena puca i menjačnica, jer niko nema tolike pare...

Poslednja izmena:
Dizem ruke , necu ni ja vise da se stalno raspravljam sa nekim filozofima, nek svako radi kako misli da treba i kako ce mu biti najbolje, a na kraju cemo se sastati pa prebrojati " mrtve"

Dizem ruke , necu ni ja vise da se stalno raspravljam sa nekim filozofima, nek svako radi kako misli da treba i kako ce mu biti najbolje, a na kraju cemo se sastati pa prebrojati " mrtve"

Upravo to. Svi ce staviti nesto u dzep, neko pre, neko kasnije, neko vise a neko manje. Jedino oni sa kraja 2013. i iz 2014. su kriticni...Kad smo vec kod toga, posto LTC ide uvek samo gore, imam dosta btc-e dolara opet na prodaju, pa da kupite na vreme :)

Poslednja izmena:
Problem sa LTC je to sto grafici u dobrom delu ne pokazuju nista, jednostavno pump dolazi iznenada... zato ga se i pilicari najvise plase

U prethodne dve nedelje videli smo da se cena sa pump/dump stabilizovala na ~23-24 yuen-a, nakon toga jednostavno nemamo pokazatelje, pogotovo sto su na istim berzama jako jake obe struje, dump je jos kriticniji jer kako ide pump poverenje je sve tanje a greed sve veci :d

To je isto kao sto Genijalac zeli da proda na 320 pa nakon nedelju/dve kupi na 80$ BTC :)

Poslednja izmena:
iznenadni pump = bot sa ok coin-a

evo opet ddos. kao u stare mtgox dane. :D kinezi prekopirali taj biznis model od mastera.

ako btc se približi opet 320 ide 50 + $ gore sigurno...ali je po meni to jedno veliko pitanje. svi viču cup and handle, ali po meni ovo više liči na double top.

sad kad je ltc opet krenuo mislim da btc ide sideways, dok se obrne još jedan krug sa ltc-om. a 20 dana konsolidacije za btc znači ćao cup and handle.

nego zeljko sta ces kada zatvore radnju? :D

Poslednja izmena:
uzeh kokice, gledam kako je nedostupan okcoin, a prolaze orderi preko api, ali ide na dole. :D

Okcoin dostupan, ulogovan sam na njemu, to sto se plasis da trgujes LTC-om tvoj problem :)

A to sto je na BTC dubble top ili cup znaci samo da ce neki pokusati neki mizeran pump dump od 2-5% pa ko uvati, sve one masne 1-5x profiti su jedino na LTC moguce, ali isto i toliki gubici :d

Okcoin dostupan, ulogovan sam na njemu, to sto se plasis da trgujes LTC-om tvoj problem :)

meni bogami nije. :D

ne plasim se, kupio sam malo na 3.8, prodao djubresinu hvala lepo i dovidjenja!

meni bogami nije. :D

ne plasim se, kupio sam malo na 3.8, prodao djubresinu hvala lepo i dovidjenja!

I sta sad, teskim recima zelis opet da oboris cenu pa opet da uzmes 1% na svojih 0.3BTC koje si "rizikovao" :)

Neznam zasto imas potrebu da preuvelicavas desavanja na berzi, ovde ionako panicari NEMAJU nista osim gaca :d

pa nije bas 0.3 btc-a. oko 2 btc-a na 1000 ltc-a.

ne preuveličavam, ok coin je novi gox, to sam već rekao. :)

Zasto, imas nekog kineza koji ti je rekao da isplate ne funkcionisu, itd..

Naravno pozajmice i leverage je rizican za svaku berzu po tome sta je bitfinex bolji kojeg TI koristis?

Znaci ja ne zporim rizik ali bas i ne vidim razlike zasto je rizicniji manje ili vise

saznaćeš na teži način, ***.

a mogu ti navesti bar jedan realan razlog, a to je leverage u odnosima od 10:1, 50:1, ili koliko im je već maksimum. :)

Poslednja izmena:
maaaa meni na menjacnici ne visi vise od 10%, znam da su uglavnom sve rizik, sve ce ici u opticaju jedino kad se naduva balon i ice odma povlacenje

to sto licno zelis da neka menajcnica pukne da bi ti profitirao, sta da ti kazem..... isto tako moze puci ta na kojoj si zato pazi sta zelis :d

PS: eno opet krece pilicarska igranka oko BTC na btc-e DRZTE gace! :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno