- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
slabo, morali smo na ovaj resistance od 280 i kusur da prodjemo kao kroz sir. opet ltc je povukao btc, nisu me ubedili...
Netacno, jednom kitu je mnogo isplativije da cenu napympa pa tek onda proda isto kao i na pr wall streetu,jer je na kraju tako mnogo "bolji", e sad ta cena nije uvek tamo gde je prizeljkuje vecina, ali je ipak velika
@student
iznesi nam svoju prognozu je li ide gore ili dole i koliko![]()
![]()
Brale ako hoces da se kladis ko nema pojima javi se i malo se edukuj to sto ti pricas je samo delom tacno, prava lova se uzima saporastom cene, jer sa samim porastom cene broj potrebnih transakcija za zaradu smanjuje
Dizem ruke , necu ni ja vise da se stalno raspravljam sa nekim filozofima, nek svako radi kako misli da treba i kako ce mu biti najbolje, a na kraju cemo se sastati pa prebrojati " mrtve"
uzeh kokice, gledam kako je nedostupan okcoin, a prolaze orderi preko api, ali ide na dole.![]()
Okcoin dostupan, ulogovan sam na njemu, to sto se plasis da trgujes LTC-om tvoj problem![]()
meni bogami nije.
ne plasim se, kupio sam malo na 3.8, prodao djubresinu hvala lepo i dovidjenja!
pa nije bas 0.3 btc-a. oko 2 btc-a na 1000 ltc-a.
ne preuveličavam, ok coin je novi gox, to sam već rekao.![]()
pa ako ne vidis gde je i kako rizik manji ili veći...onda ne treba da trguješ ili se uopšte baviš time.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari