Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne tacno
ja kopao i vrlo dobro znam kako se i sta kopalo , a masovni smo presli na ltc u maju 2013 a pre toga se kopao btc , ltc poolovi i nisu u pocetku radili bas kako treba , to sto ti spominjes je teorija ja ti kazem kako je bilo u praksi

Mogao se kopati LTC, bilo je stabilnih poolova, ja probao jos u februaru, ali samo probao, jer niko nije bio lud da to radi posto je btc bio isplativiji do aprila-maja, kada su ga polako a sigurno preuzeli asici.

ja ne mogu,

btc-e.com
Host
Error

#EDIT

evo sta kazu braca rusi

BTC-E ‏@btcecom 27m27 minutes ago
Технические проблемы в дата центре возможны перебои в работе биржи #btce

Poslednja izmena:
BTC-E ‏-twiter prije 20 minuta
At this time, the routers are coming online and datacenter site staff are bringing all servers back online. Up to 15 minutes.

Ponovo radi bioskop.

Pare, posebno ...

Pardon, jahte i maseratiji ...

Poslednja izmena:
Da li neko ima problema sa povlacenjem sredstava sa BTC-e... pre recimo 1h sam poslao 0.5 ltc-a u wallet cisto da vidim da li radi i jos nista nije stiglo??

#EDIT

da odgovorim sam sebi

"Update: Пополнение и вывод Bitcoin работает! LTC, NMC, NVC, PPC в ближайшее время будут доступны #btce"

translate

"Update: Deposit and withdrawal of Bitcoin works! LTC, NMC, NVC, PPC will soon be available"

Poslednja izmena:
Bogami vec vidjeno na vircurexu itd..

tog dana kad BTCE otkaze poslusnost i bude znacajno "hakovan" i ne vrati kripto ili cash ljudima i slicno, znacete da je sve propalo :)

Ajde ne baksuzirajte...
A drugo ko se posle goxa nije naučio nikad i neće.

Danas oko 19h povukao nesto ltc-a i jos nije stiglo na wallet.
Valjda ce stici. Nema mesta panici.

mene yanima ko uyima po 200+ k utc i 50k ftc, malo malo pa pljus

Vratio se support na BTC-u na nivo pre sell-off-a, a za LTC se duplirao. Ili su legle pare na btc-e juce (prvi radni dan) ili nam neko baca prasinu u oci :). Svakako cena BTC-a se oporavila za manje od 3 dana. Izgleda da je bilo jako vazno da se uspori rast BTC-a, nadam se zbog dobacaja do vecih visina :) Dakle, idemo ponovo napad na 320, ali ne na juris.

Vratio se support na BTC-u na nivo pre sell-off-a, a za LTC se duplirao. Ili su legle pare na btc-e juce (prvi radni dan) ili nam neko baca prasinu u oci :). Svakako cena BTC-a se oporavila za manje od 3 dana. Izgleda da je bilo jako vazno da se uspori rast BTC-a, nadam se zbog dobacaja do vecih visina :) Dakle, idemo ponovo napad na 320, ali ne na juris.

Ne znm,meni se cini u ovom kolu,kao da se desava zdravo jacanje,uz jos zdravije korekcije naizgled(ponavljam naizgled,ne kazem da ima il nema) bez manipulacije.
Bogme ja u jednom buducem trenutku ocekujem opet gomilanje i uzletanje.
I ltc mi se cini kao ok izbor za hibernaciju...

Al nam Grci zavukose svima ;) velika sansa propustena, berza nikad jadnija..

ja bogami cekam 320. :D

bojim se da ltc ovoga puta nece daleko stici, mozda cak bude i pad veći.

Poslednja izmena:
Nije nikad nista u grcima i bilo, samo sansa za naduvavanje... trziste ce postepeno dizat cenu tako je i bolje, meni se ne zuri

ako ova konsolidacija oko 275 potraje jos koji dan to ce biti jako los znak i jak signal za prodaju.

takodjer treba da zabrine cena zlata koja je sve niza i koja ce pasti na rekordno niske vrednosti, jer je btc na neki nacin u vezi sa cenom zlata.

dakle, ne zaletati se sad nikako, ovo do 315 moze da bude double top. a to znaci dvocifrene vrednosti za btc.

opala..izgleda da su te culi. poceli su da se mrdaju i BTC i LTC :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno