Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne tacno
ja kopao i vrlo dobro znam kako se i sta kopalo , a masovni smo presli na ltc u maju 2013 a pre toga se kopao btc , ltc poolovi i nisu u pocetku radili bas kako treba , to sto ti spominjes je teorija ja ti kazem kako je bilo u praksi

Mogao se kopati LTC, bilo je stabilnih poolova, ja probao jos u februaru, ali samo probao, jer niko nije bio lud da to radi posto je btc bio isplativiji do aprila-maja, kada su ga polako a sigurno preuzeli asici.

ja ne mogu,

btc-e.com
Host
Error

#EDIT

evo sta kazu braca rusi

BTC-E ‏@btcecom 27m27 minutes ago
Технические проблемы в дата центре возможны перебои в работе биржи #btce

Poslednja izmena:
BTC-E ‏-twiter prije 20 minuta
At this time, the routers are coming online and datacenter site staff are bringing all servers back online. Up to 15 minutes.

Otisli novcici a? :D

Ponovo radi bioskop.

Pare, posebno ...

Pardon, jahte i maseratiji ...

Poslednja izmena:
Predugo traje ovaj prekid, ko nije do sada, vreme je da se sada zabrine ;)

Meni ne radi i dalje.

Da li neko ima problema sa povlacenjem sredstava sa BTC-e... pre recimo 1h sam poslao 0.5 ltc-a u wallet cisto da vidim da li radi i jos nista nije stiglo??

#EDIT

da odgovorim sam sebi

"Update: Пополнение и вывод Bitcoin работает! LTC, NMC, NVC, PPC в ближайшее время будут доступны #btce"

translate

"Update: Deposit and withdrawal of Bitcoin works! LTC, NMC, NVC, PPC will soon be available"

Poslednja izmena:
Bogami vec vidjeno na vircurexu itd..

tog dana kad BTCE otkaze poslusnost i bude znacajno "hakovan" i ne vrati kripto ili cash ljudima i slicno, znacete da je sve propalo :)

Ajde ne baksuzirajte...
A drugo ko se posle goxa nije naučio nikad i neće.

Danas oko 19h povukao nesto ltc-a i jos nije stiglo na wallet.
Valjda ce stici. Nema mesta panici.

mene yanima ko uyima po 200+ k utc i 50k ftc, malo malo pa pljus

Vratio se support na BTC-u na nivo pre sell-off-a, a za LTC se duplirao. Ili su legle pare na btc-e juce (prvi radni dan) ili nam neko baca prasinu u oci :). Svakako cena BTC-a se oporavila za manje od 3 dana. Izgleda da je bilo jako vazno da se uspori rast BTC-a, nadam se zbog dobacaja do vecih visina :) Dakle, idemo ponovo napad na 320, ali ne na juris.

Vratio se support na BTC-u na nivo pre sell-off-a, a za LTC se duplirao. Ili su legle pare na btc-e juce (prvi radni dan) ili nam neko baca prasinu u oci :). Svakako cena BTC-a se oporavila za manje od 3 dana. Izgleda da je bilo jako vazno da se uspori rast BTC-a, nadam se zbog dobacaja do vecih visina :) Dakle, idemo ponovo napad na 320, ali ne na juris.

Ne znm,meni se cini u ovom kolu,kao da se desava zdravo jacanje,uz jos zdravije korekcije naizgled(ponavljam naizgled,ne kazem da ima il nema) bez manipulacije.
Bogme ja u jednom buducem trenutku ocekujem opet gomilanje i uzletanje.
I ltc mi se cini kao ok izbor za hibernaciju...

DAnas upalio wallet i stigao ltc :smash::type:

Al nam Grci zavukose svima ;) velika sansa propustena, berza nikad jadnija..

ja bogami cekam 320. :D

bojim se da ltc ovoga puta nece daleko stici, mozda cak bude i pad veći.

Poslednja izmena:
Nije nikad nista u grcima i bilo, samo sansa za naduvavanje... trziste ce postepeno dizat cenu tako je i bolje, meni se ne zuri

ako ova konsolidacija oko 275 potraje jos koji dan to ce biti jako los znak i jak signal za prodaju.

takodjer treba da zabrine cena zlata koja je sve niza i koja ce pasti na rekordno niske vrednosti, jer je btc na neki nacin u vezi sa cenom zlata.

dakle, ne zaletati se sad nikako, ovo do 315 moze da bude double top. a to znaci dvocifrene vrednosti za btc.

opala..izgleda da su te culi. poceli su da se mrdaju i BTC i LTC :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno