Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja tipujem na 5+ pre nego se vratimo ispod 3 :D

a da ne bude prvo 2 pa onda 10 :)

niko da mi odgovori da li ko trguje na okcoin-u.... pre svega me interesuje triling order, pre svega prvu stavku "price triggre level" jel mogu da je postavim ispod ili iznad cene tako da je vec aktivna, pa da trailing radi samo po % pada za dump?

Ma kinezi neznaju gde idu, rade na no fee, pozajmljuju pare i samo rokaju buy/sell, realno svaki kinez po danu ako ne izvede 20-30 kupovina/prodaja ja secem glavu :)

mada generano vec par puta udaraju u wall od 24cny

Poslednja izmena:
Ima zid od 100K i na 23. zato mislim da će probiti gore..

Ima zid od 100K i na 23. zato mislim da će probiti gore..

Ma ja experimentisem na okcoin-u , sell kad nije bila navala prosao trenutno, sad rokno na 24 buy, 3 minuta mu trebalo da refreshuje stranicu... katastrofa

Hteo sam da vidim kako funkcionisu trail orderi i stop orderi, posto je volum velik, na bitfinex-u nema smisla trgovat sa LTC-om

...htedoh reći pre nego dole. Ja trgujem ltc na BTC-e. Neznam kako to ide na OKCoinu nemam tamo nista....proći će ti buy order na sigurno, a da li je pametno to neznam ;)

Poslednja izmena:
Ma ja sam u LTC dok meni ne dodje licno zadovoljna cena ne prelazim skroz u BTC, trebao sa ranije otici kod kineza, btc-e kad spavas gotov si ako je velik rizik od dump/piump-a, na bitfinex kad je bilo 0.031 nisam hteo da postavljam jer sam video ubogi volum, a kod kineza se nisam registrovao

Inace kod kineza nisu skroz objasnili taj trail order jer stvljas granicu posle koje se racuna triger i to mi nije jasno da li smem da postavim granicu izpod trenutne cene tako da je ista odma nakon postavljanja ispunjena, ili bas mora cena da je prodje da bi se gledao drugi trail uslov koji ide u procentima

pa ne znam baš na hitbtc.com je oko 307$ ako dobro vidim,nije vol neki al svejedno hahahah

ne vraća se na 200 nikako. možda padne do 260, ali ni u to se ne bih preterano nadao. na 1 h se formira falling wedge, sa bullish divergence-om na MACD. stop loss na 260, postavite bidove na oko 260~266.

strpiti se i uleteti za sve pare.

što reče markons, možda vredi uleteti u ltc u sledećem naletu, moguće da će dobaciti do 4.5~5 $. to će biti lepa para. možda ponovo bude pao i testirao support na 2.75~3.25. u slučaju da izdrži 5 $...

Poslednja izmena:
Generalno na LTC snaga bikova i medveda je ogromna, samo da se dogovore smer i cena moze radikalno da raste a verovatno i da pada... tacno je da je cena od 0.032 bio mini balon, generalno pucanje su vecina ocekivali ali malo ko je reagovao :)

Takodje na okcoin-u su besni zbog ddos-a jer vecina nije uspela da dumpuje, cak ni oni sa botovima jer je i API otkazao, takodje na bitcoin talk-u ima par temi negativno nstrojenim ka kinezima jer njihove berze po volumen-u idu na prvom mestu sto izgleda nekima smeta....

Na primer okcoin je prekinuo dil sa Roger V. (to je ona ****** sto je na youtube-u branila mark k.) i koji je upetljan u USA u pranje novca i ripple, jer su hteli od njega da kupe www.bitcoin.com pa su odustali, pa neko spinuje vest kao neozbiljnost okcoin-a

Zdravo, jedno pitanje, kad se kupi npr 1btc na nekom od sajtova, dobije se bitcoin adress i ona se ubaci u wallet i tako mi se ubaci u wallet balance? Ili je drugacije?

Hvala, pozdrav

Zdravo, jedno pitanje, kad se kupi npr 1btc na nekom od sajtova, dobije se bitcoin adress i ona se ubaci u wallet i tako mi se ubaci u wallet balance? Ili je drugacije?

Hvala, pozdrav

malo to prvo procitaj pre uletanja da ne bude posle, nestale pare
https://en.bitcoin.it/wiki/FAQ

Tamo gde kupis BTC ako su berze u pitanju imas opziju da das svoju adresu tvog wallet-a (online ili lokalnog) i onda ti oni posalju taj BTC na adresi koju su dao

Vazi, hvala. Tu informaciju nigde konkretno ne mogu da dobijem, pa reko da pitam ovde. Proucicu onda ovo sto si mi poslao. Pozdrav.

Zasto? Sta su to oni prekrsili pa da im se skida? Klasicna OTIMACINA ako mene pitas.

Zasto? Sta su to oni prekrsili pa da im se skida? Klasicna OTIMACINA ako mene pitas.

Pa kako sta su prekrsili ne budi smesan, dump na pumpu, neoprostivo :d

PS: generalno moguce da su neki namerno postavili te ordere, ddsovali okcoin i sami napravili sve...a posto su zajmili berza je u minusu jer je neko dobio vise nego sto je bilo realno moguce, realno postenog resenja nema

Realno posteno resenje je da se trgujuje sa onoliko koliko se ima a ne da se izmisljaju pare pa se onda prave poremecaji da se vrate gubici...Taj leverage je klasicno stampanje para i ne moze na duzi rok nista dobro doneti. I nije mi jasna tolika pohlepa "kuce" da odobrava pare za leverage koje ne postoje...

Realno posteno resenje je da se trgujuje sa onoliko koliko se ima a ne da se izmisljaju pare pa se onda prave poremecaji da se vrate gubici...Taj leverage je klasicno stampanje para i ne moze na duzi rok nista dobro doneti. I nije mi jasna tolika pohlepa "kuce" da odobrava pare za leverage koje ne postoje...

Pa nije da ne postoje, kad se orderi ispune ako nema ovakih ludackih dumpova i pumpov-a onda je kuca na debelom profitu jer njima ide deo... naravno gubitak snosi taj sto je uleteo u pozajmicu, generalno kuca zatvara pozicije ako se priblize realnom stanju naloga na 110%, ali kad se dese ovakvi pomaci kuca ili okcoin nemoze zatvoriti pozicije sto zbog ddos-a sto zbog brze promene cene

Levarage je samo jedna sema vise za muljanje. Ako su se opekli, meni ih nije zao. Ne znam samo kako mogu da uzimaju ljudima novce, ko ce da dokaze da sam ih ja ddos-ovao ili da sam ikako umesan kad nisam. To nikada nije ni trebalo da se uvede.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno