ja tipujem na 5+ pre nego se vratimo ispod 3![]()
Ima zid od 100K i na 23. zato mislim da će probiti gore..
Izgleda da se btc vraca na 200$. Polako ali sigurno
Zdravo, jedno pitanje, kad se kupi npr 1btc na nekom od sajtova, dobije se bitcoin adress i ona se ubaci u wallet i tako mi se ubaci u wallet balance? Ili je drugacije?
Hvala, pozdrav
Kupis 1BTC na nekom od sajtova. Na tom sajtu ces imati adresu sa koje ces prebaciti u wallet koji imaju svoju adresu.Zdravo, jedno pitanje, kad se kupi npr 1btc na nekom od sajtova, dobije se bitcoin adress i ona se ubaci u wallet i tako mi se ubaci u wallet balance? Ili je drugacije?
Hvala, pozdrav
čitam ok coin poceo da skida ltc sa racuna korisnika da bi nadoknadio gubitke koje su nastali usled pada.
https://www.reddit.com/r/BitcoinMar...nyone_else_just_see_their_account_balance_go/
desava se to kada nema dovoljno keša za sve.
Zasto? Sta su to oni prekrsili pa da im se skida? Klasicna OTIMACINA ako mene pitas.
Realno posteno resenje je da se trgujuje sa onoliko koliko se ima a ne da se izmisljaju pare pa se onda prave poremecaji da se vrate gubici...Taj leverage je klasicno stampanje para i ne moze na duzi rok nista dobro doneti. I nije mi jasna tolika pohlepa "kuce" da odobrava pare za leverage koje ne postoje...
Sad smo na 280.Izgleda da se btc vraca na 200$. Polako ali sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari