Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, pricam o ltc-u :)
btc ni ja ne bi prodavao po trenutnoj ceni...
a to 2k... mislim da su vlazni snovi...

to za vlazne snove smo se naslusali vec 100 puta ,jer ovde u crypto svetu nesto ma koliko zvucalo ludo i blesavo se i stvari

Vlazni snovi su i 1$ i 5000$ za BTC
kao i 5centi za LTC a i 100$
pa sta se pre ostvari :)

sanse su 50:50

Vlazni snovi su kad sanjas da si kupio za 1$ a prodao za 5000$, ostalo je vise manje samo pitanje vremena ;)

Izgleda da je postignut dogovor u vezi Grčke... videćemo kako i da li će se to odraziti na cenu.

edit;
ode btc, sekund pre sam prebacio u fiat

Poslednja izmena:
Naravno da se odrazilo. Ocekivao, da je propao dogovor ispa bi cena gore, a ovako ne znamo gde cemo :)

na ovo dobijam ospice ;)
paa svaki put ga ubiju. taman maolo vidim sunceee i odma mrkli MRAK

Kako lako pada... 20$ dole ko od šale a istorija se ponavlja.

LL0060-009-01.jpg

kakva otimacina para, ccc.

eee moze pomoc od iskusnijih ;)
idem na more u petak ove nedelje. da li da prodam danas BTC ili da cekam do petka?

Smesno grcka vest ako je naduvala BTC za 1.5-2% (spekulativno), ostalo su duvali kinezi...... zbog njihovog pada berze, nadam se da na sledeci dump nece biti reagovanja ili ce doci do momentalnog skoka posle istog

Svaki dan idemo gore i svaku noc idemo dole :d
Na duze staze ici cenu gore skoro sigurno. Neko kontrolise cenu sve vreme i drzi je onako kako im odgovara. Pre ili kasnije to ce ici gore.
A onda dole :d

A mozda ce prvo da ide dole dole dole dole pa onda malo gore :D

Ja sam ocekivao grci barem 2-3 meseca da vuku potpisivanje... kad ono komunjare nisu izdrzale prvom prilikom da potpisu ono sto su im i ranije nudili, stvarno neocekivano od cipiripija :(

Aha, to je poslednja stvar koju sam i ja ocekivao. Slomili su ih na kraju.

Izgleda da se oni koji su prodali za 7 pre nekoliko dana ipak nece kajati. :D

Sto da se kaju ako kupe ponovo za 4? Kajace se ako ne kupe a predje 7 opet.

Na LTC je pre svega uticala berza u kini, spaming BTC blockchain-a za koji je LTC vec imao isparvku koju BTC zealote nisu davno prihvatile, sve to komulativno kao i postepen rast zadnjih mesec/dva doveo je do prebrzog rasta koji se morao jednom puci i stabilizovat se na neki realniji nivo

Sad sto se tice LTC verujem da idemo u neke pump/dump seme, ja se nadam sa postepenim rastom

Poslednja izmena:
Retest 300$ ponovo pa najverovatnije fail i onda prilika za short do ~$250.

Najvecim mesetarima u kriptu nije u interesu da cena ide gore. Zapravo, njima odgovara sto niza cena, jer je veci procenat promene pri kretanju gore-dole, ljudi se lakse odvajaju od novcica jer su jeftini i zato sto je volume velik kada naprave poremecaj, a lakse ga naprave jer im treba manje para za to. Mi obicni smrtnici imamo problem u percepciji, posto nam je ideja da sa 5-50-500 BTC-a, kako ko, obezbedimo neke stvari u zivotu koje zelimo, pa spram steka ide i ocekivana cena :) Mesetara ne zanima koliko je platio novcice, oni su mu samo ulaznica u kazino, a plan mu je da zaradi svaki dan na trgovini. I kod njih postoji rivalitet posto ne mogu svi da dobiju, neko mora da finansira neciji dobitak.

Poslednja izmena:
Zato je i bitno da bitcoin postane real world applicable i dok god se to ne dogodi nema astronomskih vrednosti kakve bi želeli. Zlato izgleda lepo, nafta tera makinu a srebro je industrija za sebe... bitcoin, trenutno, ima jako malo do nikakvu vrednost osim mašte o slobodi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno