Pilicari samo se nadam da ce neko da vam pomuti lonce jer ste obican cancer crypto sveta.... :d
sva nagadjanja se vade iz guza kako vama odgovara, nula tu ima logike ili statistike
cilj vam je samo da stvarate hype i paniku jer ko vampiri zivite na istom, e to je 100% realnost pilicara
Pa ode. Zar si ocekivao nesto drugo kad je vec krenuo na gore? Rekoh ja danas da ce shorteri da kukaju![]()
Pilicari samo se nadam da ce neko da vam pomuti lonce jer ste obican cancer crypto sveta.... :d
sva nagadjanja se vade iz guza kako vama odgovara, nula tu ima logike ili statistike
cilj vam je samo da stvarate hype i paniku jer ko vampiri zivite na istom, e to je 100% realnost pilicara
Zato sto su ulozili vise?
Zašto li sam ubeđen da na kraju, kad se mrtvi broje, imaju više od tebe, koji ponavljaš jedno te isto?![]()
ne bojte se, kada ljosne ltc biću tu da pokupim ovo što sam sada isprodavao.![]()
Ti si moj idol, kad skace LTC ti si pun ko brod LTC-a, kad pada sav si u USD.
Da mi je da imam tvoju sliku da stavim u novcanik.
Ti si moj idol, kad skace LTC ti si pun ko brod LTC-a, kad pada sav si u USD.
Da mi je da imam tvoju sliku da stavim u novcanik.
Steta izgleda da grcima banke strane blokiraju i sepa transfer... puce oni ko zvecka
Coinbase @coinbase 9m9 minutes ago
Note: People in Greece can't use SEPA to buy bitcoin this week. But those in the UK, Italy, Spain, & 22 other countries can
Ne vidim da je btc rastao zbog Grcke, vidim samo rast Ltc-a... a kad bih se stavio u poziciju prosecnog Grka radije bih izvlacio novce preko stabilnog bitkoina nego ltc za koji je pitanje da li sam uopste cuo
Svi koji su usli u LTC posle 30.06.2014. godine mogu biti zadovoljni, narvno najvise oni koji su usli pocetkom maja ove godine. Nebitna je $ cena, bitan je ltc/btc odnos.
A oni koji su ušli u LTC početkom 2014 ? :rupa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari