Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupio si LTC i sada ga hejtujes jer ne galopira kako si ocekivao :D, strpljenja ljudi,zar nije poenta da ode gore i da svi zaradimo.

I treba da ga hejtuje. Neki su ovde veliki novac investirali u tu glupost pre vise od godinu dana i jos nisu docekali da ga povrate. :mad:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
šta kaže za ltc?

:-devil-:

i zaista mi je krivo kad pročitam da je neko pukao na ltc-u, a vidim ima takvih dosta.

Zavisi šta se podrazumeva pod "pukao"....:trust:
Da li su pukli oni koji su (na primer) imali staru deviznu štednju a isplaćena im je nakon 20 godina? Po meni nisu jer su uloženo dobili nazad (osim onih koji su prodali obveznice ranije za 30-50% manju cifru). E sad, ako gledaš šta se moglo uraditi sa tim novcem za 20 godina tj koliko se moglo profitirati obrtanjem kapitala/novca onda si u pravu...Medjutim ako gledaš u tom kontekstu čovek je na berzi svaki put pukao ako ne proda u top (peak-u) ili ne kupi na bottom...;)

Poslednja izmena:
Veoma lepo iznosenje definicije "pukao" kolega...

Ali isto tako i povratiti i zaraditi, jer ne kaze se dzabe "strpljen-spasen"

pa da, tako se i kaže: pukao sam pare za nešto. ali ja tad dobijem nešto za uzvrat. neku uslugu ili proizvod.

ovde je problem taj što se rastavljam sa nadom da ću mi se te pare jednoga dana vratiti sa kamatom.

Kupio si LTC i sada ga hejtujes jer ne galopira kako si ocekivao :D, strpljenja ljudi,zar nije poenta da ode gore i da svi zaradimo.

Nista ja ne hejtujem. Zapravo ideja mi je bila da povucem paralelu sa btc-om 2012. Duplirala mu se cena tokom leta pa je oscilovala desetak posto gore-dole do polovljenja, a zatim je krenula da klizi lagano nadole jos mesec ipo nakon toga. Tek oko sredine januara je pocela da raste do tada fantasticnih 266$ u aprilu, koliko, na zalost, ni danas ne kosta...Zato sam i rekao zanimljivo leto, posto cu mozda pojacati ltc saldo ako mi se to ucini isplativim. Trenutno trljam ruke i zbog via i zbog ltc-a, izlaz za ltc nisam definisao jos uvek ali imam lufta dovoljno.

Pumpanja ce biti,ali kolikog? Sto kaze Student,lufta za rast ima i sam posle rudarske karijere i prodaje coina razmisljam o varijani da udjem zivu lovu u LTC ,jedno 50-100 kom,sacekam polovljenje, gde pcekujem da cena mora skociti sa sadasnjih 2,7- 3$ na ne vise od 10$. Idem logikom velika,mala,pa sta mi bog da.

Pumpanja ce biti,ali kolikog? Sto kaze Student,lufta za rast ima i sam posle rudarske karijere i prodaje coina razmisljam o varijani da udjem zivu lovu u LTC ,jedno 50-100 kom,sacekam polovljenje, gde pcekujem da cena mora skociti sa sadasnjih 2,7- 3$ na ne vise od 10$. Idem logikom velika,mala,pa sta mi bog da.

Kao da uzimas 10k komada pa kazes sta ti bog da :d

kakav sad luft student? prodaja iznad 3 $.

Nisam ga kupio za pare nego za btc...tako da me cena u $ jos uvek ne zanima. Posto sam dobar jedno 70% necu da se zamajavam sa 4-5%...To radim sa drugim shitovima, zapravo samo shitovima i trgujem poslednjih nekoliko meseci.

Meni se čini da je rast coin-a prolongiran (sve je stalo sa minimalnim oscilacijama) zbog experimentisanja i povećanja veličine bloka...kad se to završi (a bude sve OK) očekujem dalji rast....

Ako se eksperiment zavrsi uspesno onda rast u suprotnom nista od toga.

Nisam ga kupio za pare nego za btc...tako da me cena u $ jos uvek ne zanima. Posto sam dobar jedno 70% necu da se zamajavam sa 4-5%...To radim sa drugim shitovima, zapravo samo shitovima i trgujem poslednjih nekoliko meseci.

pa ne, ja ti kažem da pošto si dobar 70 %, da se ne zamajevaš sa 4~5, jer ćeš sutra da budeš dobar kad tako razmišljaš 50.

:D

BTC-E Maintenance Site is under maintenance. We apologize for the inconvenience.
Технические работы

ko ima problem sa logovanjem na BTC-E, obrisite cookies , i ulogujte se normalno :)

Sve je spremno za lagani rast, bar do 257, mislim barem kao prosli put

Moze li mali savet za one koji su prosle godine kupili gomilu LTC za vise od 10 ? :wave:

A u stvari nije :)

Pa tumacim samo na osnovu order booka na sell strani Stampa, ne secam se kad je bio ovako tanak.. Ovo bi se moglo iskoristiti za jedan lep bum cene.. Ne znam za ostale berze jer ne mogu da se cimam preko fona.. Uglavnom moj sell stavljen na 257, prognoza da ce dostici do srede.. Al mozda gresim ;) nema bas nekih pozitivnih vesti u skorije vreme.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno