Za ltc ili btc![]()
nesic nije impresioniran i ne krivim ga. nisam ni ja, a ni kina bogami.
rekao sam ja pre neki dan da cu ispratiti ovo do 250. mozda dobaci i do 260...videcemo...ali to je short i midterm.
i dalje ocekujem dvocifrene brojeve ove godine.
Sad ste smesni da ne kazem tuzni, pa na cenu kad tad ce uticat realnost a ne neki grafici koji lice na crteze dece iz vrtica.....
aha znaci ljudi nemaju pametnija posla vec 6 meseci izmisljaju price....... dok je realnost da se vecini osladilo da pilicari i sad su vecina dobila kompleks mega trgovaca jer kad cena pada u shortu niko nemoze biti u minusu bar ako ne pukne BTC... sad kad je cena stala tu gde je, krenula panika![]()
Ovo za coindesk i druge 'medije' je 100% tacno. Iz iskustva znam da traze po par hiljada $ za clanak vezan za shitcoin-e. Mogu misliti tek koliko im placaju za ove 'vaznije' vesti.Upravo tako. Izmisljaju price i prave slona od muve. I za pozitivne i za negativne vesti. A ti previse citas placene i narucene tekstove. Nemas pojma kako funkcionisu coindesk, cointelegraph itd. A funkcionisu tako sto traze pare da nesto napisu i objave. Cista demokratija i sloboda na delu. Sto bi rekli anglosaksonci bullshit.
Ovo za coindesk i druge 'medije' je 100% tacno. Iz iskustva znam da traze po par hiljada $ za clanak vezan za shitcoin-e. Mogu misliti tek koliko im placaju za ove 'vaznije' vesti.
Pa dobro slazem se, ovo sa goldman je cinjenica i to ne moze niko da demantuje, ali imalo je i dosta vesti koje su placenje. Tipa prognoza cena, next week bitcoin to the moon itd. Masa se popali kupuje, i sta bude sledece sedmice, dumpovanje.Jedno su shitcoin-i jedno su vesti koje prenose vise izlagaca, nemozes ti slagat da Goldman S. ulaze 50 milki pa niko da to ne demantuje, itd...
Misljenja su za danas do sutra, cim cena skoci isti ce i zaboraviti sve lose sto je mislio :d
EVOO GA! zeljko nije pomeno pilićare!! :d
Ja mislim da on više ne konzumira piletinu. :d
A ne to je bila finta LTC-a da privuce pilicare
isti su veoma bitni u tinejdzerskom dobu jedne valute :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari