Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao i obicno kada promase ni miris im se ne oseti, eh strucnjaci , sve sam Megadens :)

ko zna gde ce biti do kraja godine , ali sigurno ne tamo gde ti zelis :)

nesic nije impresioniran i ne krivim ga. nisam ni ja, a ni kina bogami. :D

rekao sam ja pre neki dan da cu ispratiti ovo do 250. mozda dobaci i do 260...videcemo...ali to je short i midterm.

i dalje ocekujem dvocifrene brojeve ove godine.

Poslednja izmena:
nesic nije impresioniran i ne krivim ga. nisam ni ja, a ni kina bogami. :D

rekao sam ja pre neki dan da cu ispratiti ovo do 250. mozda dobaci i do 260...videcemo...ali to je short i midterm.

i dalje ocekujem dvocifrene brojeve ove godine.

Prija ces docekat cetverocifrenu brojku nego dvocifrenu :D samo konta od tvog ocekivanja ne moze covjek pogrjesit :p

*** koji wishfull thinking svi misle desice se nesto samo ako dovoljno zele. Koja gomila nicim izazvanog optimizma

ma komentari njihovi mogu biti korisni, u smislu da se napipa puls raje.

ovoga puta njihovo radovanje je potkrepljeno i stepenicama, jer smo probili visemesecni downtrend koji traje od 300. doduse samo negde, na bitfinex/u koliko vidim. u kini i dalje nije.

mislim da ce sad da se vuce u ovoj zoni do kraja maja, kada bi trebalo da dostignemo onih spomenutih 260. taman ce se do tada SMA 200 spustiti u tu zonu i to ce biti veliki resistance. ako ga probijemo mozemo se nadati mozda 300 u junu.

ali ja sam skeptican jako. prvo sto mi ovo probijanje trenda deluje jako neuverljivo (jer je u principu prouzrokovan zatvaranjem velikih short pozicija na bfx/u koje je doslo nakon ludila na btc-e), a drugo sto cak i kada bih poceo da brojim od lokalnog dna, a to je 213...najvise sto vidim da bullovi mogu da dobace je upravo 260, a to meni mirise na jos jedan bull trap, pred naredni veci pad.

to cemo uskoro proveriti, mozda vec za vikend kada cemo verovatno testirati 220~225 support. u slucaju da odemo ispod...cao 250.

ako odemo ispod 215 neka se spremi 180.

Poslednja izmena:
Cena i grafici su vam mozak popili, vaznije je ono sto se desava oko botcoin-a a to je svakih par dana pozitivan napredak, to sto "neki" ne vide to je njihov problem :)
cena ce reagovat jer i corava koka po koje zrno ubode

Sad ste smesni da ne kazem tuzni, pa na cenu kad tad ce uticat realnost a ne neki grafici koji lice na crteze dece iz vrtica.....

Sad ste smesni da ne kazem tuzni, pa na cenu kad tad ce uticat realnost a ne neki grafici koji lice na crteze dece iz vrtica.....

Ajd ovako. Na rast cene ce uticati samo povecana potraznja. Posto su price o startapima, merchantima, automatima itd izlizane, na njih vise niko i ne reaguje. Dakle, ne umeju da izmisle pricu koja bi povecala potraznju, pa cena ne skace. A prica o startapim je veoma jeftin marketing ciji je rezultat takodje jeftin, zapravo nema ga.

aha znaci ljudi nemaju pametnija posla vec 6 meseci izmisljaju price....... dok je realnost da se vecini osladilo da pilicari i sad su vecina dobila kompleks mega trgovaca jer kad cena pada u shortu niko nemoze biti u minusu bar ako ne pukne BTC... sad kad je cena stala tu gde je, krenula panika :)

aha znaci ljudi nemaju pametnija posla vec 6 meseci izmisljaju price....... dok je realnost da se vecini osladilo da pilicari i sad su vecina dobila kompleks mega trgovaca jer kad cena pada u shortu niko nemoze biti u minusu bar ako ne pukne BTC... sad kad je cena stala tu gde je, krenula panika :)

Upravo tako. Izmisljaju price i prave slona od muve. I za pozitivne i za negativne vesti. A ti previse citas placene i narucene tekstove. Nemas pojma kako funkcionisu coindesk, cointelegraph itd. A funkcionisu tako sto traze pare da nesto napisu i objave. Cista demokratija i sloboda na delu. Sto bi rekli anglosaksonci bullshit.

Ja sam vec rekao potrebno je da se sve kockice sklope, dosta sitnih stvari jos fali da bi se opet mogao desiti neki veci pump, ali kockice se polako slazu, poverenje zbog pucanja mtgox-a, muljanja kineza zabranama se nemogu preko noci izbrisati, ja zato i nisam iocekivao oporavak za par meseci

Upravo tako. Izmisljaju price i prave slona od muve. I za pozitivne i za negativne vesti. A ti previse citas placene i narucene tekstove. Nemas pojma kako funkcionisu coindesk, cointelegraph itd. A funkcionisu tako sto traze pare da nesto napisu i objave. Cista demokratija i sloboda na delu. Sto bi rekli anglosaksonci bullshit.
Ovo za coindesk i druge 'medije' je 100% tacno. Iz iskustva znam da traze po par hiljada $ za clanak vezan za shitcoin-e. Mogu misliti tek koliko im placaju za ove 'vaznije' vesti.

Ovo za coindesk i druge 'medije' je 100% tacno. Iz iskustva znam da traze po par hiljada $ za clanak vezan za shitcoin-e. Mogu misliti tek koliko im placaju za ove 'vaznije' vesti.

Jedno su shitcoin-i jedno su vesti koje prenose vise izlagaca, nemozes ti slagat da Goldman S. ulaze 50 milki pa niko da to ne demantuje, itd...

Jedno su shitcoin-i jedno su vesti koje prenose vise izlagaca, nemozes ti slagat da Goldman S. ulaze 50 milki pa niko da to ne demantuje, itd...
Pa dobro slazem se, ovo sa goldman je cinjenica i to ne moze niko da demantuje, ali imalo je i dosta vesti koje su placenje. Tipa prognoza cena, next week bitcoin to the moon itd. Masa se popali kupuje, i sta bude sledece sedmice, dumpovanje.

Misljenja su za danas do sutra, cim cena skoci isti ce i zaboraviti sve lose sto je mislio :d

EVOO GA! zeljko nije pomeno pilićare!! :d
Ja mislim da on više ne konzumira piletinu. :d

Pa rekao je ranije da je strpao pilice u zamrzivac :d (za neupucene, LTC se zargonski zove chikun, a offline wallet bi mogao biti zamrzivac). Ali je zaboravio da i zamrznuto meso ima rok trajanja...

samo za Zeljka :)

Poslednja izmena:
A ne to je bila finta LTC-a da privuce pilicare ;)

isti su veoma bitni u tinejdzerskom dobu jedne valute :d

Poslednja izmena:
A ne to je bila finta LTC-a da privuce pilicare ;)

isti su veoma bitni u tinejdzerskom dobu jedne valute :d

Dok je bio zanimljiv pilicarima, imao je i neku vrednost. Od kada su ga preuzeli investitori i vizionari, ne zna se da li je vredniji ili upotrebljiviji...

Znas i sam da je ceo crypto svet zapao u zapecak sa mtgox i kinezima... altovi su na sebi samo to vise osetili tako isto kad se BTC trgne altovi dozive 3x veci sok (pozitivan ako valjaju)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno