Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a to misljenje macku o rep , jer se pre 2 dana na BTC-e videlo sta radi samo JEDAN malo veci igrac, kaze cao i ode cena gore, a ovo sta bi bilo i sta ce biti jedino sa nekom kuglom

Probao da navuce raju i na drugim menjacnicama, ali sipak...Meni je zao sto je tako, ali tako jeste. Cena je sada 3-4% iznad one kad je poceo akciju, da je hteo samo tiho da kupuje prosao bi mnogo jeftinije.

sad ide onaj deo kada se ponavljaju priče i nickovi ispričane pre par meseci, kada je cena bila koliko...250~300?

:D

ovo je netacno , a to se i videlo kad je bitstamp bio pokraden svi su pobegli u LTC, ne u doge, ne u drk, nego u ltc i on i jeste alternativa btc-u ,a za cenu se necemo sad raspravljati , jer sve ce doci na svoje

A gde ti je taj skok na grafikonu? Ili mi trebaju one tvoje LTC naocare da ga nadjem? Datum?

ti si nepopravljiv slucaj :(, to se i vidi na grafikonima, a te price pokusao da nekog navuce, e moj druze pa dovoljno je da samo jedan veci kako kazete"bagholder" krene da "sipa" pa da vidis kako se sve okrece i onda ovih pametnih nema ni na vidiku

Poslednja izmena:
Probao da navuce raju i na drugim menjacnicama, ali sipak...Meni je zao sto je tako, ali tako jeste. Cena je sada 3-4% iznad one kad je poceo akciju, da je hteo samo tiho da kupuje prosao bi mnogo jeftinije.

tu akciju sa btc-e treba ignorisati i svesti na šum-grešku, u najboljem slučaju.

u najgorem - bliži se ban u rusiji, neko želi brzo da odande zapali ili da refinansira dugove sa drugih kazina koje nude trgovinu sa leverage-om.

nema nikakve ekonomske logike da se onako kupuje.

ne moze penzioni fond da investira u penny stocks. to nije dozvoljeno.

da bi ozbiljniji fondovi investirali u bitcoin mora se odobriti ETF. a to se možda i ne desi.

ta zvučna imena što su na listi bit fonda su brokerske kuće koje trguju za svoje klijente. ništa spec. i one ne kupuju bitcoin, nego share kompanije koja drži bitcoine.

možda krenu sad da spinuju tu priču (polu-istinitu) i naguraju cenu do 250. svakako ću to iskoristiti u svoju korist. :D što kaže prestige...apsolutno mi svejedno na koju će stranu, gledam da ja zaradim.

ali long term je bunar.

Poslednja izmena:
ti si nepopravljiv slucaj :(, to se i vidi na grafikonima, a te price pokusao da nekog navuce, e moj druze pa dovoljno je da samo jedan veci kako kazete"bagholder" krene da "sipa" pa da vidis kako se sve okrece i onda ovih pametnih nema ni na vidiku

Ne znam ko je nepopravljiv...Izgleda da imas neku pukotinu na monitoru, pa je kod tebe slika drugacija. Molim prisutne da potvrde da li je ovo tacno, ili ja imam los monitor...LTC.JPG

Prilozi

• LTC.jpg
    LTC.jpg
    94 KB · Pregleda: 56
ajde prestani da ke**as odnos ltc/btc je odskocio kad je stamp pokraden i nemoj da se pravis blesav i da tu stavljas kojekakve ******stine kad ne govorimo o tome, govorim da je ltc alternativa i da ce tako i ostati, a ti pricaj i radi sta god hoces i zelis i ti samo pricaj da i tebi sumi u glavi kad se ne poklapaju diagrami sa stanjem na berzi

Poslednja izmena:
ajde prestani da ke**as odnos ltc/btc je odskocio kad je stamp pokraden i nemoj da se pravis blesav i da tu stavljas kojekakve ******stine kad ne govorimo o tome, govorim da je ltc alternativa i da ce tako i ostati, a ti pricaj i radi sta god hoces i zelis

Samo da kazem, onako najblaze...govoris totalnu neistinu, sto se tice skoka LTC/BTC para, ako ga je i bilo, smesan je i neubedljiv, a iz danasnjeg ugla zanemarljiv. Sto se tice alternative BTC-u, jeste LTC alternativa ali nije jedina.

Poslednja izmena:
ma ta copy-paste sranjca su samo alternativa spekulantima u potrazi za svetim gralom, tj. beskonačnim i večnim rastom.

kad bitcoin stagnira ili pada neko sranjce skače.

suštinski su govanca naduvana, bez izuzetka.

Poslednja izmena:
ma ta copy-paste sranjca su samo alternativa spekulantima u potrazi za svetim gralom, tj. beskonačnim i večnim rastom.

kad bitcoin stagnira ili pada neko sranjce skače.

suštinski su govanca naduvana, bez izuzetka.

Apsolutno se slazem. Samo sluze da se otme BTC od onih koji ga imaju.

Neverovatna je psihologija ljudi. Svi se boje da ce naglo skociti, pa ce nesto propustiti, niko i ne pomisli da moze i pasti, a vec 17-18 meseci samo pada...Ko je tu lood?

Pada znaci zadnja tri meseca pada? :)

To sto ste vi pohlepni ne daje vam pravo da iznosite dezinformacije i ja cekam LTC jeftin pa ne kazem da ce biti 20 centi 100%

inace i BTC i LTC relativno ima stabilnu cenu i ja nevidim nista lose u tome da se ova cena zadrzi bar jos 6 meseci... a posle moze da luduje, a to da ce BTC pasti na dvocifrenu vrednost blago receno vredjaju inteligenciju

Poslednja izmena:
Pada znaci zadnja tri meseca pada? :)

To sto ste vi pohlepni ne daje vam pravo da iznosite dezinformacije i ja cekam LTC jeftin pa ne kazem da ce biti 20 centi 100%

inace i BTC i LTC relativno ima stabilnu cenu i ja nevidim nista lose u tome da se ova cena zadrzi bar jos 6 meseci... a posle moze da luduje, a to da ce BTC pasti na dvocifrenu vrednost blago receno vredjaju inteligenciju

Sto se LTC-a tice, cekaj da padne sestica na LTC/BTC pa ces da vidis stabilnost...Tako se natezalo i kad je trebala sedmica da rokne, i roknula je. Stabilna cena BTC-a u odnosu na sta? Ako gledas poslednjih nedelju dana, stabilna je. Ako gledas poslednjih 6 meseci, pada. Poslednjih godinu dana-pada. Dve godine-imas rast od 7 meseci i pad od 17. Celokupnu istoriju? Ovo je najduzi pad u istoriji i traje jos uvek. Ne zelim da dajem prognoze o dvocifrenoj vrednosti BTC-a ali je ona mnogo bliza i lakse ostvariva od cetvorocifrene...

sad ide onaj deo kada se ponavljaju priče i nickovi ispričane pre par meseci, kada je cena bila koliko...250~300?

:D

kakva prica, kojeg datuma je BTC bio ~150$? samo na to odgovori i da li je posle toga pao ispod 200$...?
cena se ustalila na 200-300$ i sto vise vreme prolazi to je ona stabilnija sa manje oscilacija, sto je itekako DOBRO za BTC a lose za pilicare!

korisnost btc-a se meri prema pilićarima. apsolutno je beskoristan za bilo šta drugo.

a to što je stabilan je klasičan fenomen kod penny stock-ova na putu ka dnu, pošto interesovanje opada, a samim time i keš koji je u opticaju.

zanimljivo mi je što cena opada, a dug na bitfinex-u i dalje raste. 26 miliona. :D

Poslednja izmena:
Ajd ovako. Davne 2013. godine, LTC se smatrao sigurnim utocistem i prvom alternativom BTC-u. Tada su LTC i BTC funkcionisali kao spojeni sudovi, BTC pada-LTC raste i obrnuto, sem kad BTC "moon-uje", tada i LTC ode u nebo. E sad, nakon 1100+ iz decembra 2013. godine, LTC vise nema veze sa tom pricom. Postoji mnogo drugih altova koji deluju ozbiljnije i oko kojih se za mnogo manje para moze napraviti hype. Sve je manji fokus na LTC-u, menjali su se Doge, MZC, Black, DRK, i da ne nabrajam sta sve ne...I svaki put je neko ostao bagholder, sto ce reci da je napunio nekog BTC-om, ili je propustio da sebe napuni BTC-om (ako je rudar a nije otresao rudu). Ne sumnjam da ce LTC skakati, ali sumnjam da ce ti skokovi ikog od bagholdera zadovoljiti, odnosno sumnjam da ce ponoviti za sada rekordne vrednosti s kraja novembra 2013.

Ma sve ok, znam, to je to, nista ne kazem, nego koliko je divlja situacija, kada ne budete striktni o kojoj valuti je rec ispade da moze da se primeni obostrano i LTC i BTC. Vise je bio saljiv komentar nego negodovanje na prognozu.

Da se pilicari jedini pitaju oko cene ona bi bila 0.00001$ :) toliko o njima, jedino sto znaju je do stvaraju nestabilnost u ceni i tako srozavaju vrednost... jer to im je jedini nacin da povecaju zalihe BTC, a da nestanu investitori, povrenje i vera u BTC, tako bi nestalo ono sto oni imaju

@student
Ja imam i buy i sell na LTC ali nekako mi se cini da ce pre onaj sell ostvariti

Poslednja izmena:
ne moraš ništa raditi da bi povećao zalihe btc-a. dovoljno je samo pustiti ga da pada. :D

ali da povećaš $, e to je malo teže.

Pitanje za ove sto najavljuju dvocifrenu vrednost bitcoina: Koliko bitcoina ste spremni da prodate na toj vrednosti (99 dolara), evo ja cu da kupim?

Zeleni dildo BTC na btc-e...

Poletanje, lift-off ! :)
Tanak sell, ovo treba zgaziti i dici konacno cenu na neki novi pristojan nivo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno