Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno preterujes sa time "ko ne ume"... jednog dana kad puknes debelo bice ti jasno, valjda :)

Mada razumem da je zelja da sto vise pilicara pilicari jer se tako stavra nestabilnost, to te razumem i tome se licno protivim! jer BTC je potrebna stabilnost a ne zilion umisljenih likova koji zamisljaju da su berzanski moguli

HAHAHA, objasni ti to i reci hiljadama ljudi na berzama gde se radi FX, trgovina naftom, zlatom, kukuruzom...sve sam pilicar do pilicara, ostavite bre ljudi da sve ide stabilno.

HAHAHA, objasni ti to i reci hiljadama ljudi na berzama gde se radi FX, trgovina naftom, zlatom, kukuruzom...sve sam pilicar do pilicara, ostavite bre ljudi da sve ide stabilno.

sve je to glupost, ali u sustinu to ne znaci da svaki poljoprivrednik berzari sa kukuruzom ili da 30% vlanika auta rade isto za naftom... a ovde neki propagiraju da 30-50% minera treba da trguje BTC sto je u krajnju ruku smesno

Hoce ovo jos dole nocas i dokle?
Meni se cini da ce jos da se stepenise na dole...

Stvarno preterujes sa time "ko ne ume"... jednog dana kad puknes debelo bice ti jasno, valjda :)

Mada razumem da je zelja da sto vise pilicara pilicari jer se tako stavra nestabilnost, to te razumem i tome se licno protivim! jer BTC je potrebna stabilnost a ne zilion umisljenih likova koji zamisljaju da su berzanski moguli

Sta znaci pukne? Koliko puta si ti puko do sada sto cuvas novcice??? Mogli bismo reci pri svakom dumpu. I zaradio na svakom rastu, a da nisi nista radio. Pucanje je relativna stvar. Racuna se samo kraj. Sa koliko si usao i sa koliko izlazis. Posto je covek u prici odavno, a bogami i ti, mislim da niko od nas koji smo u ovome od 2012. i ranije nije pukao, samo je manje ili vise zaradio, osim ako nije pokraden, a toga je bilo bogami dosta na raznorazne nacine.

Hoce ovo jos dole nocas i dokle?
Meni se cini da ce jos da se stepenise na dole...

Ja sam na zalost upravo kupio na 249 (btc-e) i cekam 253+ da prodam. Mislim da je 230-235 kritican nivo, ako ga probijemo nema dna...

@student
naravno da se racuna samo kraj... a ne period u zadnjih 6 meseci, i sad kad je trend pada stao sad su se nekostresila perja *****ara :)

evo ovo pucanje silkroad berze vidim neki su doziveli middle age -> teen "xxxx"

Do sad sam drzao na BTC-e al od skora imam deo i na bitstampu. Hvala svima za info, jer mi je mrtvi volume na bitstampu koji je uvek bio jaci od btc-e bio sumnjiv. Definitivno najbolje razdeliti shke na vise mesta, slazem se sa tim.

Hm,sto je najgore mislim da nece ni biti bitnijih skokova,mislim da se opet vracamo na dole..

ma jok.Sto je pukla nije ni prva ni poslednja.Nego mi je volumen mnogo mali i sto smo pali vise od 20$ i
sto mislim da ce nastati FUD ako nastavi jos malo. Onda,masti na volju cena...:S:

ma jok.Sto je pukla nije ni prva ni poslednja.Nego mi je volumen mnogo mali i sto smo pali vise od 20$ i
sto mislim da ce nastati FUD ako nastavi jos malo. Onda,masti na volju cena...:S:

volume se na bitstampu vec duzi period smanjuje zbog hacka dok se na bitfinex i btc-e povecava, nista cudno... a cena ce zbog pucanja silkroad marketa padat dok neko ne odluci da je bilo dosta jer panika ne deluje, mozda na 250 mozda na 220 pa nek ko oce nek se kocka, ali na 100$ u to sam 100% siguran da nece :)

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Sto volim sto sam sav u $, mirno cekam da se svi istresu i da se smiri situacija, pa da pocnem da kupujem po malo. :)

A na osnovu cega si to zakljicop, kraj sveta jer je jos jedna silk road berza pukla? ili sto genijalcina vec mesecima tvrdi da idemo na 100 (bez ikakve osnove)

Bez ikakvog osnova ili ne, a mi sve blizi stotki iz meseca u mesec... Pogotovo onda kad je bilo 160.

Poslednja izmena:
Za ovih puno dana koliko se bavim btc-om provalio sam da su vlasnici BTC-E ljudi koji prvi imaju informacije. Svaki veliki crveni ekser uvek je bio predimenzionisan bas na BTC-e. I uvek se ispostavilo da ce ta cena i biti uskoro. Najveci ekser ikad je onaj na 102, koji ipak jos uvek nije ponovljen, tako da mi ta vrednost BTC-a uopste nije neverovatna niti nemoguca. Sto ne znaci da bi to bio kraj. Kraja nema i trajace dogod ljudi imaju nade u ovo.

BTC-e... 102$ je bio glitch niko nije kupio po toj ceni, i ako neki nastave se nebulozama sa 70$ niko vam vise nece verovat :)

BTC-e... 102$ je bio glitch niko nije kupio po toj ceni, i ako neki nastave se nebulozama sa 70$ niko vam vise nece verovat :)

Garant bi u januaru 2014. svako ko je i pomislio BTC ispod 266 automatski dobio belu kosulju sa rukavima na ledjima...A desilo se. E pa kad je pukao prethodni bubble high, sada je sve moguce.

Garant bi u januaru 2014. svako ko je i pomislio BTC ispod 266 automatski dobio belu kosulju sa rukavima na ledjima...A desilo se. E pa kad je pukao prethodni bubble high, sada je sve moguce.

moguce da, ali verovatno ne..... osim ako se ne dese neke "vece" strvari od ove pump dump silkroad berze...
ako cemo iskreno ovo desavanje je samo prilika za brzi short, kao i prosli put kad je pukao "pravi" silk road

Ja bih bio veoma srecan da je ovo ekvivalent silk roadu...Tada je bilo juli-septembar sa 60 na 120, pa silk road na 80 ali vec sutradan opet 120, a dalje je istorija. Ovo sada mi ne deluje ni priblizno tako. Tada je krenuo dump pre vesti, odnosno samo dobro obavesteni su znali sta se desava, pa vest pa panika. Ova danasnja-jucerasnja vest je objavljena dosta pre crvenila, a traje jos uvek i mislim da to nije to, mada bih voleo da jeste.

ma nikakva berza za gudru nije ovo prouzrokovala, vec cinjenica da 300 nije probijen iz petog pokusaja. vest je samo katalizator.

mnogo usd swapova otvoreno...sad je ovo trka ka dnu. ne hvatajte noz.

da se razumemo, oni koji menjaju ovih ~50k BTC ce to upravo uraditi (i rade :)) na BTC-E , kao i do sad u mnogo situacija, prosto ljudi koji su vlasnici BTC-E su iz tog miljea, odatle i da najveci broj potresa krece na btce

ma nikakva berza za gudru nije ovo prouzrokovala, vec cinjenica da 300 nije probijen iz petog pokusaja. vest je samo katalizator.

mnogo usd swapova otvoreno...sad je ovo trka ka dnu. ne hvatajte noz.

kad se zaustavlja,procena?
Ne racunajuci da moze nastati panic mode?

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Ti si zeljko evo vec mesecima u zescem "denial"-u. Mesecima vec opravdavas konstantni pad svega (BTC/LTC), kao da ces time da anuliras pad i vratis cenu. Pogledaj grafik sta kaze, sve je u downtrendu vec godinu dana, i ni jedna tvoja prica o "pilicarima i manipulatorima i shorterima i kockarima i stagod" nece promeniti sta se desilo i sta se desava. Daj malo realnosti, jer pricas istu praznu pricu vec godinu dana.

Poslednja izmena:
sto se tice cene, sacekajte sledecih sat-dva i videcete sve, po meni dno smo dotakli i vracamo se lagano nazad na 275-280 u ovom krugu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno