Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vas trolove preskacem, ali mnogo moram da skrolujem pa je to problem. Ali dobro je sto kad se zavrsi trgovina pa krene dump svi zacutite pa mogu na miru da brojim shke. ;)

Ljudi su stvarno cudo, stalno imaju potrebu da gledaju tudja posla da kritikuju, sve im ne valja, a sebe da pogledaju prvo, to nikako..

@KurtK

Koga ti pratis sa prognozama? Da ne kazem koga slusas?

hqdefault.jpg

ako, samo vi tako bez rezona se igrajte sa svojim parama i slusajte druge i lupajte kontre. :D

Poslednja izmena:
Vas trolove preskacem, ali mnogo moram da skrolujem pa je to problem. Ali dobro je sto kad se zavrsi trgovina pa krene dump svi zacutite pa mogu na miru da brojim shke. ;)

Ljudi su stvarno cudo, stalno imaju potrebu da gledaju tudja posla da kritikuju, sve im ne valja, a sebe da pogledaju prvo, to nikako..

Nisam te pitao koga ne pratis, vec koga pratis.
A ti iskoristis svaku priliku da radis ono sto kazes da te smara.
Procitaj lepo ponovo, pa ako razumes, napisi.

Pratim svakog ko ima sta pametno da kaze. :) prozivke zavidnih ljudi pokusavam da preskocim ali toga je previse na ovoj temi i kao sto rekoh previse skrola.

da, odaj nam svoju tajnu kurtk. ti si izgleda jedan od retkih uspesnih trgovaca ovde.

mora da je zato sto pomno pratis "odabrane" i sto u glavi nemas nista?

al ce se strmoglavi uskoro, uh oh.

Poslednja izmena:
cuj da pomognem drugima. pomozite sebi pa se edukujte. lol

Bog je stvorio zivot na Zemlji...Zemlja je ravna...Zemlja se ne okrece...Chartovi nista ne pokazuju jer je sve slucajno, kitovi su bitni...Vidis da sve znamo :)

Eto, ko sad troluje i smara? Nemoj se sledeci put zaliti na te stvari koje i sam radis :)
Ne, meni ne smeta, nemoj da me pogresno razumes ;)

Barem ne unosi lična osećanja.

Bog je stvorio zivot na Zemlji...Zemlja je ravna...Zemlja se ne okrece...Chartovi nista ne pokazuju jer je sve slucajno, kitovi su bitni...Vidis da sve znamo :)
Student, poceo si i ti inatiti se kao sto smo mi dok je bilo down, nadam se da si u novcicima dok raste.
Znas ti vrlo dobro da se pare ne uzimaju na daytrejdingu, mislim na pare ne na par stotina dolara...

1 contract $100.

Izvni nisi prijavio... jel bila cigarica posle zatvaranja ?

pa to kazem, vi biste da ja ovde klikcem umesto vas. :D

i postoji razlika izmedju cigareta i cigara.

@ thunderdome
aha, znaci skratio si ga kod kineza za 10k ? svaka cast kad drzis tamo pare, meni nije svejedno ni na onom bitfinexu da drzim par hiljada.

Aha ali 20x, znači $500 ulog.

Može sve sad kad smo odradili poso :)

E tako se trguje ;)

par dolara pa puta kolicina pa puta leverage. :D

znas ono "+tri na karte".

uostalom, sta...par stotina dolara sto ti kazes...nisu to pare danas.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno