Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
heheheh, pitajte zmaja kako se pogadja cena sinoc ;)

ps. da pozelimo kinezima srecan povratak sa godisnjeg plus jos po nesto lepo :)

Poslednja izmena:
sta se lozite nakon malog skoka. :)

ovde je long term resistance, ako ovo ne prošiša vraća se dole. a ako prošiša i ja upadam do jedno 360.

lol, počenju da izbegavam ove teme, ostadoše najgori. :)

sveže iskopani novčiči se šalju na stamp upravo, a vi što radite suprotno i što ste tako srećni...nadam ste da ste zaradili nešto.

Poslednja izmena:
let the games begin.. videcemo sta ce biti zanimljivo sledece 2 nedelje, pa valja na vreme krenuti :)

Screen Shot 2015-02-27 at 14.54.53.png

Imam nesto sitno btc-e kod na prodaju ako nekome treba..ko je zainteresovan neka posalje pm

na sve gde se moze uz malo trgovine zaraditi, to sto se zove LTC nimalo me ne uzbudjuje :)

ja iskeširao i ono sveže iskopano pa sad strpljivo čekam kao i uvek. :smoke:

untitled.png

Znaci iskesirao si 0.3btc koje si iskopao a ovi $ od ranije su oni isti sto su cekali 210$ :p

neće to nigde pobegne, ne žurim se ja. :)

a čak i da skoči sutra na 360, a tu ću vožnju provozati, to ne znači da neće više nikad pasti ispod 150 $.

a bilo i malo više od 0.3. :)

nije bas pametno držati sva jaja u 1 korpi.

a to ionako nisam postavio zbog kurčenja ovde (mož' mislit koliko ovakav forum ima sisatih članica :d), nego samo da pokažem svoju trenutnu poziciju.

Samo se zapitajte koliko ste imali para 2013. u decembru a koliko danas...pogotovo ltc holderi. Covek ima danas vise nego duplo u odnosu na taj decembar, a vi se samo preispitajte gde ste...Videcemo za par meseci, tamo negde pocetkom juna-jula koliko ce vam vredeti kriptosi ako ne budete trgovali...kukacete sa setom za danasnjim cenama. I da, ako je nesto izgubilo x9 na vrednosti to ne znaci da je jeftino za kupovinu, posto moze izgubiti jos x9, sto je samo jos 10% manje od pocetne cene...matematika je djavolja nauka.

@student nije mi jasno sto i dalje trgujes kad si 100% pesimiste kao sto kazes short samo gubi smisao oko crypto valute nikad nece vredet vise :)

De dobro, ajd podji od toga da ja znam sta radim i da to radim svesno, da mi ne treba niko da mi prica sta cu ja s mojim novcem.
U junu ili julu kriptosi ce da vrede isto trgovali mi ili ne. Dali ce se broj novcica povecati to je potpuno nebitno po tvojoj logici posto ti predvidjas da to ide samo dole. Ponekada te ne kapiram zbog cega onda trgujes. Zar ti nije lakse da samo sedis s dolarima u dzepu?

Ja sam u decembru 2013-te imao isto para koliko sam imao i sada, broj novcica mi se samo povecao. TJ. sad imam lovu od hw-a koji nisam imao prosle zime. Ako cemo realno, nisam izgubio nista.

pa protivrecis samog sebe, ako trgujes znaci ocekujes da ce cena gore, po meni downtrend se davno zavrsio 14 januara 2015...
kako si to zakljucio? kad kazem trgujem, to podrazumeva dve akcije, kupovinu i prodaju, ili obrnuto. Samo sto su moje margine manje od tvojih.

Ne znam kako vi, ja volim da trgujem i tu jedino vidim smisao (trenutni) kriptovaluta. Ne umanjujem mogucnost da se dugorocno ulaganje (5-10 godina od ovog trenutka) isplati da ostavite sve u nekim coinima. Za to vreme ja cu trgovinom izvuci dobar deo te potencijalne vrednosti i to sigurno :)

npr. pre nekih godinu sam prodao oko 2k LTC po 18-22$, od 15.1. sticajem okolnosti i malo srece sa daleko manjom kolicinom kesha kupio istu i jos dodatnu kolicinu LTC koju sam n-tostrucio trgovinom. Za mene je to win-win situacija, imam cash od prodaje, imam istu i n-puta vecu kolicinu novcica i dalje trgujem :) A vi sad kako kome milo i drago i sta ko najbolje zna.

Svakome od nas je sopstvena filozofija najmilija, e sad - neki se slozimo neki ne, cinjenica da su zabavna vremena i ispred nas ;)

De dobro, ajd podji od toga da ja znam sta radim i da to radim svesno, da mi ne treba niko da mi prica sta cu ja s mojim novcem.
U junu ili julu kriptosi ce da vrede isto trgovali mi ili ne. Dali ce se broj novcica povecati to je potpuno nebitno po tvojoj logici posto ti predvidjas da to ide samo dole. Ponekada te ne kapiram zbog cega onda trgujes. Zar ti nije lakse da samo sedis s dolarima u dzepu?

Ja sam u decembru 2013-te imao isto para koliko sam imao i sada, broj novcica mi se samo povecao. TJ. sad imam lovu od hw-a koji nisam imao prosle zime. Ako cemo realno, nisam izgubio nista.
kriptosi ce da vrede isto, odnosno onoliko koliko bude bilo, ali tvoj nalog moze da vredi manje ili vise nego danas. Ne bih da mracim suvise, ali lik iz juna sa btc-e je "znao sta radi" kada je kupio ftc za 1700btc-a. Trenutno je u minusu samo 1300btc-a ili ako vise volis dolar 900k $...malo li je. I sigurno nisi imao isto koliko i danas, ako si imao 400 ltc-a, to je tada bilo 16k, mogu da se kladim da nemas sada ni 3k dolara a imao si troskova za struju sigurno jos 400-500 od onda. Nebitno, retki nisu u $ gubitku a genijalac je jedan od njih

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno