Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno moze biti za 2-3 meseca, moze za 2 godine, a mozda se desi i nesto nepredvidjeno pa sve zapne

A sto se vise koristi, to vise vrsi pritisak na cenu, al na dole.

A sto se vise koristi, to vise vrsi pritisak na cenu, al na dole.

Da u zacetku... dok kasnije ce itekako gurat cenu gore, potrebno je jos par stvari da se dese kad cena krene gore, to sto se BTC koristi ce ga samo ojacat, znaci:
- laksa dostupnost BTC, relativno ga je tesko kupiti za neupucene
- jos nemogu da verujem da nema masovnih HW novcanika
- berze koje ce se dici u meinstream

Takodje ljudima treba da posatne jasno da je jedino sigurno cuvat BTC lokalno, da je berza samo za berzanske manipulatore i trgovce a ne za "obicnu" raju... pa i onda necemo citat zalopojke kako je nekom BTC nestao, vec oni koji drze isti na berzi oni ce znati da je to rizik

Poslednja izmena:
Ma bice evo samo sto nije :d ja licno nisam vise pametan ali da su nam menjacnice usra*e zivot jesu... pogotovo OKCoin i Bitfinex... znam ja da ljudi tu zaradjuju lepo i sve je to bajno i sjajno ali to sto ce 2-3 whale-a da uvecaju svoje stekove apsolutno ne koristi nikome osim njima...

Da sve je ql sa Shitsijem ja nisam imao problema zadnjih dana a presipao sam sve i svasta...

Ma sto bi se strpeli kad ce ionako cim krene gore prodat, i takvi treba sve da rasprodaju pa oni sigurni ce lako pratiti ma do koje cene naguralo... :)

Zeljko, daj nam onda predlog kada da kupimo i kada da prodamo. Ajde da te poslušamo. :)

takve savete za trgovinu moze samo da ti da neko ko ima na pr milion BTC-a (jer on sam i te kako moze da utice na cenu, a ovo ono grafikoni stepenice, kao sto rece MarkoNS "macku o rep"), a price o trgovini na berzi su iste kao i one sa pecarosima (kakvu sam ribu upecao da znas... ili one iz kladionica :)

moj savet pa ko poslusa ili ne poslusa :) sve dok je ltc ispod 2$ to je trenutno najbolja kupovina, sigurno ce u nekom momentu otici preko 2$ a to znaci da ce btc ici preko 250$, i mozete zaraditi bar 10-20%. A ko je raspolozen dugorocno da cuva, kao ja npr i neki drugi, moze se desiti (a i ne mora :) kao i sve u kripto svetu) da za 6-7 meseci kad dodje do polovljenja nagrade za LTC (pouceni iskustvom za BTC, i to opet ne mora da znaci) uvecate svoje ulaganje 4-5 puta. Ako pozajmljujete pare, prodajete porodicno nasledstvo, uzimate kredit ili na slican nacin koristite TUDJE pare, a nemate obezbedjenu svakodnevnu i dugorocnu egzistenciju, nemojte se baviti kriptovalutama, ulaganjima u iste i slicno, jer je sustinski ovo vid kocke. Ako necete trepnuti ili se pocesati po glavi u slucaju da sutra sve ode niz vodu (hakovali vas, propala-hakovana menjacnica, ne postoji vise ltc/btc) onda ulozite onoliko koliko vas nece zaboleti ili koliko ste spremni da izgubite. Eto to je cela moja filozofija. Buy low - sell high! :)

Confirmation bias refers to a type of selective thinking whereby one tends to notice and to look for what confirms one's beliefs, and to ignore, not look for, or undervalue the relevance of what contradicts one's beliefs.

:)

Confirmation bias refers to a type of selective thinking whereby one tends to notice and to look for what confirms one's beliefs, and to ignore, not look for, or undervalue the relevance of what contradicts one's beliefs.

:)

Well said but I prefer this language :d
Pou menee je di beste kombinejsn da cusnemo nekoo shooshkoo likoo koji pishe proograame, skleeepamouh nash zenba, i drobeemo tamo freshitje.
Lik nam treba za naboodzeni boodak, kojim bi odvaljeevalee vetje kamenje nego droogi boodaci. Padne dil medjoo naamma da ne deezemo neeshta sa zenba, sve da damo u investisn possle ako prodje kombinejsn ladeemo mooda na havajima.

Poslednja izmena:
http://blog.coinbase.com/post/110697573672/coinbase-expands-bitcoin-buy-sell-functionality-to

Today we’re excited to announce support for bitcoin buy and sell functionality in the following 5 countries: Czech Republic, Hungary, Bulgaria, Norway and Croatia. Users in these countries can now link their bank account via SEPA and easily buy and sell bitcoin with euros.
Coinbase buy and sell functionality is available in 24 countries worldwide. If we don’t yet support your country, sign up on our global page to be notified when we add it.

Poslednja izmena:
Dobro, i?

Ima već 2 sata (možda i malo više) kako je Bitstamp na tom nivou.

U kom smeru je onih 20%?

@Thunderdome

Zasto je interval 15m? Zar se ne baziraju sve taktike koje se predaju na 1h svecama?

Mene ovo neje jasno, ko otvara kapiju a ko vozi traktor? Do settlementa dole il gore jos?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno