Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
isto vazi i za vtc

ma ubacice DigiByte/pnd/peng :d

Poslednja izmena:
A šta ako ubace Black Coin? :d

Na kraju će neko od nas i da pogodi, ako uopšte nešto ubace. :p

Pa vazno je kad ti izadjes iz trgovine, sad kad bi izasao u minusu si...

za Tref-a fino za tebe ali davati savete da bi svi zaradili je smesno, zna se da vecina gubi pare trgujuci ma sta pilicari pricali.... kad znamo da 50% mora da je minusu, na to se doda provizja brze, inside trading, veliki igraci po toj racunici dodjemo do toga da vecina ili bar 70% ako ne i vise gube na berzama
E sad ako ce doveka ici short onda najbolje sve prodajte i povucite pare i aj cao :p

Željko. Dobro si se prepoznao, no ništa ličnon ni negativno, naprotiv! Pratim ja odavno ove diskusije. Vredni pažnje su svi tvoji postovi. E sad: Nikome nisam ništa savetovao. Ako "jesam" onda manje nego sto si ti. Čak tvoji stavovi su više "savetodavni" ako nista ono zbog učestalosi . Iskreno sam izložio moje iskustvo, na osnovu kog sam promenio stav koji je bio sličan tvome.
Ne složem sei sa tobom po ovome pogledu: "da vecina ili bar 70% ako ne i vise gube na berzama"
Generalno: kada cena pada vecina manje-više gubi, kada raste većina manje-više dobija. Naravno sposobni manje gube kada pada a više dobijaju kada raste.
Nemam sad kad obrazlagati zbog ove aktivnosti na berzi. :)

sortltcm.jpg

Ovo su oni sortovani na 2$, mislio sam cekati 1.5$ ali nesto mi se cini da nece skoro toliko dole.
Sto kaze genijalac najbolje ne raditi nista samo sto ja kada ne radim nista volim da sam u LTC a ne u $.

to ti je greska, sto ne volis da si u $.

nema tu ljubavi, nego ono sto jaca i ima jos potencijala za rast, a to su u ovom trenutku $ i CHF, tome treba teziti.

da, kripto ima potencijala za rast, ali je pitanje kada i kako. dok se situacija ne razjasni treba biti strpljiv i ne propustati druge prilike.

Poslednja izmena:
hahaha, a zasto onda kupujes 3k ltc-a ako imas inajder info :) Salu na stranu, gde je Saj...on mora da zna... :)

Tu sam. Za sada nema apsolutno nikakvih informacija ili naznaka ali obzirom da BTC-e izbacuje neke novcice sasvim je realno i da ubace neke druge. Ako su iole pametni DRK ce biti na njihovoj listi. Pitanje je samo koliko oni imaju interesa od toga ali ja stvarno ne vidim nijedan razlog da ga ne ubace u nekom trenutku. DRK ima dobar volume, ima strahovit potencijal... Ja se iskreno nadam da ce tema uskoro biti promenjena u "BTC / LTC / DRK [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]"

strucni savetnik se probudio upravo ....kaze jos ce da se crveni...na 1.8 sam izaso po trenutnoj ceni negde oko 30 ltc bi bio u plusu ali poslusacu treci njen savet za sad 2/2... :)

untitled.png

прилично очигледно мени. :)

nakon malog pada na 208 povratili smo se na ovu liniju, i odbili se od nje, tj. neckline je postao resistance sada. tu je ona negde oko 229.

"ovcu možeš ošišati puno puta, ali je odrati možeš samo jednom"

neko se naljutio.... :)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    20.9 KB · Pregleda: 126
Sta sad, dokle ide ovo gore? Ja u shortu i dalje cekam da kupim

Kako to da ti neko kaze? Ja sam u shortu od 301 i ne zanima me mnogo jos uvek, propustio sam buy jer sam cekao od 205 nanize...stiglo do 208. Steta, bio bi ovo lep profit. Cekas trougao na Thunderovom grafiku, vidis vreme i vrednost pa ako ode dole ne kupujes, a ako krene gore pozuris. Ili rizikujes, imas 50% sanse da pogodis, pa kupis/prodas ranije ako je u pitanju veca kolicina.

Ma i meni ostao buy na 205 al ***, nije prosao. A bilo je realno i jasno da ce do 209 al sta je tu je

Ma i meni ostao buy na 205 al ***, nije prosao. A bilo je realno i jasno da ce do 209 al sta je tu je

Nema tu realno niti jasno :). Po mom crtezu tangenta down peakova je bila solidno strma i u tom periodu je pokazivala 205-195. 195 je bilo preambiciozno zbog psiholoskog znacaja okruglih vrednosti (200). Dodirnuo je 208 i odbio se. Ne mora se uhvatiti svaki ulaz, bitno je uhvatiti dobar, 210-215 je ispao dobar za taj momenat iako je trend diktirao nesto nize vrednosti.

Poslednja izmena:
student
Videli smo sta je bilo ... no reci ti nama sta sledi??:trust:

pozdrav ima neko da proda btc osim zmajns jer on nema na prodaju. zovite ili sms na 064 92 15 008 placam u evrima samo licno

Mali off - ovih dana najveci broj kupovina i poziva je za placanje nekog virusa koji kriptuje fajlove,a ransom se placa u btc ?! WTF ?!

nije valjda da ljudi kupuju radi toga?

izgleda da je neko pustio buvu ovde, tj. modificirao stari virus, i u skoli moje zene par zarazenih racunara.

Mali off - ovih dana najveci broj kupovina i poziva je za placanje nekog virusa koji kriptuje fajlove,a ransom se placa u btc ?! WTF ?!

Jeste. U pitanju je CTB Locker i zadnjih desetak dana je bas aktivan. Kriptuje fajlove na racunara, a od korisnika se trazi uplata od 2 BTC-a kako bi se pokrenula automatksa dekripcija. Generalno nije bezazlen i ne moze se 100% garantovati za povratak podataka. Na XP-u nisam uspio vratiti podatke dok sam na Windows-u 7 imao vise uspjeha.

Evo jedna sa lica mjesta!!
20150128_133007.jpgIMG-1422449721591-V.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno