Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kad pomislim ko moze da toliko pumpa i dumpuje LTC jedino mi na pamet pada sam BTC-e.... bitfineh malkice trguje BTC/$, ovi na BTC-e rokaju po LTC-u

Ovo mi ne deluje kao healthy growth ni malo.

Neki dan nagli skok za 30-40 dolara, danas isto skok za 25 dolara (za sada).

To je 15-20% i rekao bih da vec u sledecem talasu moze biti kraha. Tamo na 270-290 pricam. Al bilo bi lepo da dostigne 300 i da se istovarimo.

Sta je to healthy, lesinarski pad cene zbog pilicara koji su shortovali godinu dana, tek je to vec bilo healthy

sve dosadasnje znanje i teorije su se pokazale kao lepa stvarcica da okacite macku o rep. Koristite prilike kad se ukazuju, a to je LTC ispod 1.5$, mada i do 2$ deluje kao lepa kupovina, prema mom licnom modelu i shvatanju trgovine kriptovalutama.

Pa normalno da je lepa kupovina. Ja sam se pojacao malo. Nadao sam se da cu uzeti jos malo ali finansije su ispale problem kao i uvek, poterali me maleri opasno. Ali svaki novcic ce da se pozlati, to je sigurno.

LTC 1.85...
80% zarade... medjutim pametnjakovici laprdaju da ce da propadne.

Kad god laprdaju da ce nesto propasti samo udri kontru ;)

Pa nije propao? Cekaj samo, da vas vidim kako cete postupiti u ovom pumpu...BTC-E je pritisnuo gas, kao i 2013. godine. Do sada je tamo bilo 1-2% dnevne trgovine LTC-a, danas je vec 10...

Pa nije propao?

jeste, samo sto nisu svi dobili dopis. :D

to je sad i zvanicno jedan od onih novcica na mintpalu sto ni ne znas kako se zovu, ali gledas u procentima koliko je porastao za jedan dan. na tom je meni nivou litecoin. :)

cekamo istresanje na 280~290.

jeste, samo sto nisu svi dobili dopis. :D

to je sad i zvanicno jedan od onih novcica na mintpalu sto ni ne znas kako se zovu, ali gledas u procentima koliko je porastao za jedan dan. na tom je meni nivou litecoin. :)

cekamo istresanje na 280~290.
Vidis da je muka da se 250 probije, daleko je 290 sada.

Ima LTC da odvuce tu vrecu starog gvozdja do 290 sigurno... :)

Ima LTC da odvuce tu vrecu starog gvozdja do 290 sigurno... :)

Sasvim moguce...Bitstamp bije u max trenutno...nije dobro...ovo je baloncek...videcemo od kakvog je materijala...daj boze da je kao kondom a ne k'o stanicla...

Poslednja izmena:
Untitled.jpg meni vise lici na stepenice nego na kurton balon ili sta vec :)
Sasvim moguce...Bitstamp bije u max trenutno...nije dobro...ovo je baloncek...videcemo od kakvog je materijala...daj boze da je kao kondom a ne k'o stanicla...

Ako ne dodje do 290 nego padne na 200 bice prodali smo na 240. Dobra trgovina.

koja li ce cena biti sutra :) kad se probudimo :)

Koja god bude vracevi sa teme ce biti da su pogodili... joj sto volim sto sam poslednje pare dao za LTC na 1.13$... a babe vange rekle da ce da propadne.

gde su sad one chike :)

edit:kazem ja covek imao dojavu pa pokupovao sve do 2.9 usd po komadu

Poslednja izmena:
Ja otviro nalog na kraken-u jer su zaduzeni za isplatu onog sto je ostalo od mtgox-a (kazu ove godine ce biti isplata), podno dokumenta za verifikaciju jako brzo i profesionalno odradili sve gotovo i proverili za sat/dva... definitivno treba neka berza da se uzdigne pogotovo u USA da moze i malo $ uci, oni ipak imaju najvise viska :)

Pa kad krenu bivsi clanovi mtgox-a da se registruju bice krkljanac sigurno

Ja otviro nalog na kraken-u jer su zaduzeni za isplatu onog sto je ostalo od mtgox-a (kazu ove godine ce biti isplata), podno dokumenta za verifikaciju jako brzo i profesionalno odradili sve gotovo i proverili za sat/dva... definitivno treba neka berza da se uzdigne pogotovo u USA da moze i malo $ uci, oni ipak imaju najvise viska :)

Pa kad krenu bivsi clanovi mtgox-a da se registruju bice krkljanac sigurno

Sta si imao bese na Gox-u ?

dali cemo do jutra udariti u 0.01 deluje mi kao da ltc vuce btc za sobom tj da on njega dize

ajmo prognoza 0.0125 sutra do ponoci :)

edit:ja upravo povuko order na 927 jer se kinezi izgleda zalicu ide ovo gore opet :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno