Sad nam trebaju stepenice
Ne treba nam skok na 300
Upravo tako... brz rast će da prati još brži pad.
http://www.nasdaq.com/article/recen...squeeze-that-could-be-a-huge-problem-cm434773
Ps. Neverovatna je ljudska psiha... zaboravljaju da je bitcoin down preko 30% month-on-month.
ista priča je i za shortere koji su toliko opsednuti tražeći bottom da ne vide šumu od drveta tj. reverse trend.
Iznenadjenje je samo to da je gospodin Phil G. Potter ovako NAIVNO priznao. Kakva je samo prednost pojedinca nad ostalim, kad imas, naizgled malu privilegiju, free fee, licno sam osetio na bitstampu. Mnogo je privilegovanih i to na svim berzama. Mnoge /mozda sve/ berze su i osnovane radi mogucnosti manipulacije. Mnogi nalozi sa velikim ciframa su bez pokrica. Zaprepastio sam se kada sam video da se moze ”pozajmiti” novac...pa koliko taj ”pozajmljivac” moze sam sebi ”pozajmiti” kada mu je to potrebno da ”pogura” cenu u jednom ili drugom pravcu.
Sta sve mogu ”privilegovani” sa fiktivnim ciframa, videli smo nekoliko puta do sad, a tek cemo videti kada uspeju da se sinhronizuju i orkestrirano nastupe na svim berzama.
jel neko primetio da se već par dana obaraju cene novčićima na Criptsiju.. neko dampuje shitcoine da li ima neki razlog ? da napuštam brod ?![]()
Culi Kinezi za opklade.
bacite pogled malo na ltc i btc-e![]()
Kupio po $220, prodao po $240, fala.
E sad, dal ovo moze na $250 danas, pitanje je.
videces 250, a mozda i 270$ jos je rano za danasnji dan![]()
Neka buda_la* kliknula pogresno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari