Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta kaze pravilo, da pravila nema. Kad svi ocekujete skok, ima da breci buljom u ledinu.

A sta cemo s tim da ja ocekujem da padne jos vise? Jel to sad znaci da ce da skoci kao sto sad skace?

Ta logika nije toliko losa, da radis nesto obrnuto od svih drugih medjutim veoma je tanka linija izmedju toga i ludosti.
Ne moze btc tek tako da skoci odjednom i svi da postanemo bogati, mora neko i da izgubi pare. ;)

Bas zbog toga mislim da cim se zavrsi ovaj pump idemo jako dole. Ja uskoro prelazim u USD a ono sto zaradim posle povlacenja cu ostaviti u btc, cisto ako jednog dana dodjemo do xxxx iznosa :D

Iznenadjenje je samo to da je gospodin Phil G. Potter ovako NAIVNO priznao. Kakva je samo prednost pojedinca nad ostalim, kad imas, naizgled malu privilegiju, free fee, licno sam osetio na bitstampu. Mnogo je privilegovanih i to na svim berzama. Mnoge /mozda sve/ berze su i osnovane radi mogucnosti manipulacije. Mnogi nalozi sa velikim ciframa su bez pokrica. Zaprepastio sam se kada sam video da se moze ”pozajmiti” novac...pa koliko taj ”pozajmljivac” moze sam sebi ”pozajmiti” kada mu je to potrebno da ”pogura” cenu u jednom ili drugom pravcu.
Sta sve mogu ”privilegovani” sa fiktivnim ciframa, videli smo nekoliko puta do sad, a tek cemo videti kada uspeju da se sinhronizuju i orkestrirano nastupe na svim berzama.

B77vrdMIcAATj7F.png

Nema opravdanja, opet manje zlo od krađe.

Pa nije ukrao nista, ja ga ne krivim nimalo. Zaigrao se malo na menjacnici, sve je to uredu. Kapiram da se samo ostali trgovci ljute zbog toga.

Jaaaao blizanci. Ovi moraju duplo vise da ukradu jer ih je dvoje :d
Salim se, ovo je lepa vest bez obzira sto je samo za USA. Bitno je da krene nesto pozitivno da se desava po pitanju zakonski regulisanih berzi. Cekamo ujedno i usa gov. da donesu zakone i prava igra moze da krene.

Hmmm...zanimljivo ovo sa blizancima.

Može da bude dobro, ali ne mora da znači. Može da bude sledeća velika stvar koja će da pogura cenu gore, ali može i dole...

Sa jedne strane je dobro što sa tom svojom menjačnicom hoće da rade regularno i po zakonu, to jest da nekako regulišu bitcoin, a sa druge mi se to nimalo ne sviđa...jer znamo kako ameri kontrolišu ekonomiju...štancovanjem dolara bez pokrića kad god im zatreba.
A blizanci iz ovog teksta tvrde da će bitcoin da preživi, jedino uz regulatorni nadzor...što je veoma diskutabilno.

Međutim, ako se danas plemeniti metali koriste kao podloga za odštampan novac, a sutra se za to isto bude koristio bitcoin...onda nemam ništa protiv. :)
Ako do toga dođe, počeću da razmišljam koje ostrvo da kupim sa ovom mojom sićom. ;)

jel neko primetio da se već par dana obaraju cene novčićima na Criptsiju.. neko dampuje shitcoine da li ima neki razlog ? da napuštam brod ? ;)

Cenim da samo mi sa bench-a dumpujemo 100btc vrednosti kerova svaki dan :)

jel neko primetio da se već par dana obaraju cene novčićima na Criptsiju.. neko dampuje shitcoine da li ima neki razlog ? da napuštam brod ? ;)

Zavisi sta imas/pratis. Uvek par njih raste a hrpa pada. Proveri npr MZC, UNO dvomesecnom pregledu

sad se nackam dal da kupim neki komad?

btc-e je uzasno spor

Poslednja izmena:
Kupio po $220, prodao po $240, fala.

E sad, dal ovo moze na $250 danas, pitanje je.

videces 250, a mozda i 270$ jos je rano za danasnji dan :)

Samo da ne ide prebrzo...kad je brzo medjedi se istresaju, a kad ide polako medjedi zaspu...Rekoh 300 za par nedelja, mozda malo gore-dole. Mislim da svaki brzi rast u ovakvoj situaciji nagovestava katastrofalni dump.

Meni bi odgovarao dump, nisam se adekvatno ponovio na $150. Tako da...

E pa nema vracanja samo zbog tebe. Sto nisi kupio na 180 ko svi normalni? :p

Nesto mi skupo bilo, ponudio 160 ali niko nije hteo da se menjamo. :d

Ma mora ici jos jednom na ispod 200...

Neka buda_la* kliknula pogresno :)

meni deluje da je neko imao dojavu da ce brzo ovo preko 3usd po komadu pa da se na vreme obezbedi :) .....secas li se onog ludackog pada od 9 na 2.2 ako se dobro secam....nije to slucajnost po meni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno