Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko kaze da ce biti rast? Zanima me samo odakle potice taj info.

Babu ostavi kod kuce i ne diraj je, info je sa tradeview, kazu da ce se za otprilike 6-7 nedelja akumulirati dovoljna snaga za pocetak rally-a

Kakva dojava?

Meni chartovi izgledaju short term bullish... $206-207 smo potvrdili već tri puta kao bottom (opet, short term).

Poslednja izmena:
pa dojava da je sledeci support na 124$ , to sto neki pametnjakovic cita tamo pa prosipa pamet ovde

Ja cu poceti da akumuliram 130-150 BTC i (mozda) na 0.7-0.8$ LTC...mada nisam siguran da li LTC uopste ima smisla...Na nekineskim menjacnicama volume mu je komican (BTC-e oko 1000BTC-a dnevno, svi LTC parovi zajedno, sto je kesa). Ako kojim slucajem krene da raste, imam lufta do 370 da delujem...Nervira me fiat, ne mogu da se kockam ko covek...MZC skocio 20-30x za 45 dana...sa 12 na max 400, sada je oko 270

Poslednja izmena:
Kakva dojava?

Meni chartovi izgledaju short term bullish... $206-207 smo potvrdili već tri puta kao bottom (opet, short term).

ma to se sprdam! jasno da ne postoje dojave, vec samo ljudi bez ideje koji pokusavaju da ispadnu pametni kopirajuci necije skrabotine tamo negde. :)

mozda bude nekog mizernog skoka, ali po meni je neisplativo sada trgovati, kao sto rekoh pre mnogo dana, izmedju 180 i 230 je nicija zemlja.

moji sveze iskopani novcici ce sacekati eventualni skok, fiat ce ostati u mirovanju.

toliko!

Poslednja izmena:
ehhh da ste toliko sigurnu u pad BTC ne bi cekao :d

realno pokusaj rusenja je moguc ali isto tako MASA/BRDO ljudi zeli da kupi ispod 150$, njihov kes nije na berzi jer se plase berzi ali su itekako spremni, zato i ova neizvesnost, ali tako i treba BTC treba da bude stabilan duzi period, pilicari malo da se smire, nauce da strikaju carape, vezu goblene itd...... nije sve u pilicarenju :p

Poslednja izmena:
Svi očekuju sada bitcoin na 120-130... zna se da je najbolje raditi suprotno od mase :). Uostalom, vreme će pokazati ali mene svrbi fiat na menjačnicama kojima ništa ne verujem.

Svi očekuju sada bitcoin na 120-130... zna se da je najbolje raditi suprotno od mase :). Uostalom, vreme će pokazati ali mene svrbi fiat na menjačnicama kojima ništa ne verujem.

Pa to je generalno najveci problem oko kako ja kazem "pilicarenja" na berzama, mada da su berze "sigurne" ja verujem da bi bar 5-10x vise $ bilo na njima i igranje cenom bi bilo znatno teze... ovako dobar deo njih fiat prebacuje u banke... zato je i support los, jer ko je lud da godinu dana drzi buy order na 120$ i ceka???

Poslednja izmena:
NIje kriza vec reagovanje na vest da ce biti zabranjeno ono sto vise zovete margin trading..pozajmis pare od berze radi kockanja

I po mom. To ce da smanji broj manipulacija sto nije losa stvar. Verujem da ce i cena manje varirati sto otvara mogucnost za lagan rast.

omnik je u pravu po meni kad kaze da treba suprotno raditi od mase, niko se nije obogatio prateci trend koji svi prate, da je tako svi bi bili bogati :) dodacu i to da grci masovno dizu cash iz par banaka (EFG i Alfa), pa se smesi repriza Kipra, a znamo da je onda bio skok, tako da sam sklon verovanju pumpa do 300-350$ i LTC 4-5$ u sledecih par nedelja... videcemo

Chart-ova ima puno, ali ce malo njih reci pravu istinu.

Inace gledanje coveka koji je doktor za otkrivanje manipulacija, koji je rekao da se po 1100$ odmah prodaje BTC jer je to sve sto cete ikad od njega videti. Cak sta vise, sada posle 15 meseci izgleda da je pogodio. A ja se sve nadam, da ce nesto da se prelomi drugacije.

Drugim recima, prvi pump od 32$ je bio test, drugi od 1100$ je bilo otimanje para od lakovernih ******, a treceg nikada necemo ni videti.

Chart-ova ima puno, ali ce malo njih reci pravu istinu.

Inace gledanje coveka koji je doktor za otkrivanje manipulacija, koji je rekao da se po 1100$ odmah prodaje BTC jer je to sve sto cete ikad od njega videti. Cak sta vise, sada posle 15 meseci izgleda da je pogodio. A ja se sve nadam, da ce nesto da se prelomi drugacije.

Drugim recima, prvi pump od 32$ je bio test, drugi od 1100$ je bilo otimanje para od lakovernih ******, a treceg nikada necemo ni videti.

Ovo je sve tacno. Ja iako sam veliki optimista po pitanju kriptovaluta, verujem da je i ovo moguci scenario.

Ali sa druge strane mislim da ne postoji ni jedan doktor za otkrivanje manipulacija jer neko mora pogoditi, a taj sto pogodi ne mora da znaci da se vodimo njegovom logikom jer sledeci put moze da omane.

Sad da ja prognoziram u Junu cenu od $300, ti od $500, Zeljko od $1000, Sajber $2000 i Genijalcina da kaze ispod $100, neko mora pogoditi. A taj sto pogodi ne mora da znaci da je strucnjak i da ce i iduci put biti u pravu.

Isto mogu reci i za onog covu sto je pocetkom 2013-te kad je BTC bio 30-40$ i kada smo imali stotine btc-a u novcanicima, izjavio da te iste 2013-te godine bitcoin ide na $1000 a kroz par godina i na $10,000. Znaci on je pogodio nesto sto je verovatno imalo kvotu 999 medju nama, i da ce verovatno pogoditi i za sledecu godinu da ide na 10 soma po novcicu? :)

Na 5000$
Sigurno

Ps
Sad ce oni strucnjaci sto mrace i kukaju da nas opletu ;)

Meni bi bilo draze da mi propadnu novcici, nego da sada uzmem par stotina evra a da kroz godinu ili dve da cena skoci na par hiljada dolara a ja da to sve tuzno posmatram... Iako sam u pocetku non stop pratio berze i novcice davao za dzabe, sada sam se od njih maltene oprostio. Ako nekada skoci- odlicno, ako ne skoci- opet odlicno... Ipak od mene nista tu ne zavisi...

Najbolja stvar iz ove recesije je to sto ce tona shitcoina da propadne i nestane. Vala i bilo je vreme.

Misliš? Ne vidim šta će to da zaustavi, praktično svako može da napravi šta hoće.

Ni ja ne vidim, ali očigledno ima. Sve dok ima zarade, makar to bio i dinar, biće ovako. Kao drugo, sve ovo više nije underground. Jedino da neko kaže:"Dosta!", ali je to u suprotnosti sa duhom kriptovaluta.

Pa sve ce to da se probudi ako dodje do nekog velikom pumpa btc-a. Bez toga alternative su mrtve.

Pa sve ce to da se probudi ako dodje do nekog velikom pumpa btc-a. Bez toga alternative su mrtve.

Svakih nedelju-dve neka alt valuta donese ogromne pare maherima koji su iza njih...Proveri MZC cenu kako se kretala istorijski, na Cryptsiju npr. Kad je bio pump u martu, na cryptorushu je bio 20000 sat. Nakon toga samo je padao. U novembru je bio 10-15 sat, nocas je dohvatio 459. Nikad nece svi skociti odjednom, kockanje je mama. Ja cenim da ce npr. MAX koliko god licio na mrtvaca skociti minimum x50, jer ce neko pozeleti da uzme pare na njemu. Jos ga nisam kupio ali cu uskoro uloziti minimum 1BTC u njega...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno