Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi ste kao mala deca. Kada sve funkcioniše kako treba onda ok, kada krene nizbrdo onda ste svi pametni "jel sam reko..."( jedino student mrači odkad sam ja ovde). Ltc je ne tako davno već imao ovu vrednost prema BTC-u. U avgustu je na BTCe bio 0,0077 recimo, a ja sam ga na CEXu kupovao po 0,0065. Pa šta sada da radimo, biće boljih dana. Netreba žaliti nizačim ja sam prošao gore od svih vas. Pozajmio sam 2000e, kupio ant s1 po 500e, nakopao nešto i to nešto postepeno konvertovao u LTC. Onda za siću prodao mašine pa za dolare kupio LTC. Sada imam jedva 500 LTCa. I ja verujem u bolje dane. Neznam što se vi opterećujete ako ste bolje prošli. Osim što nam otežavate već tešku situaciju.

Poslednja izmena:
@detelinarapoker
Takav smo narod iz krajnosti u krajnost :)
LTC sad neko manipulacijom betonira na 0.006

Poslao sam sa jednog naloga na drugi na bitstampu nešto bitcoina još juče, nisu mi stigli.
Nakon 6 confirmacija skinuti su sa naloga, ali se još nisu pojavili na drugom nalogu.
Poslao sam im par poruka već, ne odgovara niko ništa.
Da li neko još ima sl.problema?
Zanima me još: da li je neko već povlačio sredstva sa bitstampa, ima li tu problema?

Poslao sam sa jednog naloga na drugi na bitstampu nešto bitcoina još juče, nisu mi stigli.
Nakon 6 confirmacija skinuti su sa naloga, ali se još nisu pojavili na drugom nalogu.
Poslao sam im par poruka već, ne odgovara niko ništa.
Da li neko još ima sl.problema?
Zanima me još: da li je neko već povlačio sredstva sa bitstampa, ima li tu problema?

I mene ovo interesuje ko prvi bude povlacio dolare na devizni racun nek javi jel stiglo ;)

sad sam probao sa poloniexa da prebacim na stamp i prebaceno

evo probao i obrnuto i stiglo

Poslednja izmena:
Stigli novčići!!! uz izvinjenje zbog neažurnosti.

Znaci transfer bTC-a radi jos da neko potvrdi kad stignu isplate na devizni, ali posto je vikend vjerovatno nije niko ni probao, cim neko isproba nek javi ;)

Ja sam povukao dolare dan pre nego sto je berza zatvorena i prvi radni posle toga tj danas sam dobio mail da su pare poslate.
Verovatno ce sutra biti na racunu.

Svrbi me da shortnem jos koji btc, al se neckam ko snasa.

jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC

ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...

Poslednja izmena:
Treba da probije $255 da bi rekli bunar... u tom slučaju idemo na $220.
Onda uleću kinezi uz mega dump ispod 1200 CNY, sve psihološke barijere probijene te nastupa masovna panika koja nas vodi u mega bunar :).

Poslednja izmena:
259 $ tačnije, a to smo već jednom načeli.

ne ubedljivo, ali svejedno, tu je nekada stajao veliki support.

smrznućete se ako vam kažem gde je sledeći veliki support. :D

259 $ tačnije, a to smo već jednom načeli.

ne ubedljivo, ali svejedno, tu je nekada stajao veliki support.

smrznućete se ako vam kažem gde je sledeći veliki support. :D

$180
I tako ćemo da dođemo do "realne" vrednosti BTC-a, zatvaranje kruga i jovo nanovo ;).

Edit: izgleda ne čekaju kinezi nikoga. Ode 15.000 btc dump u par minuta.

Poslednja izmena:
između 180 i 259 je ničija zemlja.

veliki support je tek na 130 $.

EW teorija kaže da bi bottom poslednjeg talasa mogao da bude između 73 i 200.

Pa to je preveliki range...
Otvoreno brdo shortova oko >261$... mora da padne jedan squeeze.
Navodno vest da je sutra saslusanje za Gox novčiće te da se vraca 200.000 BTC-a u igru.

Naravno da hoćemo. Mora da nađe pravo dno i po mom mišljenju što pre dotaknemo pravo dno to bolje.

ma preživećeš, šta će ti fali. samo se ne nerviraj. :) ja sam se danas umalo iznervirao što mi ladno odbiše i ukinuše garanciju za laptop koji sam kupio u srbiji. čudo jedno kako se čovek brzo navikne na stranjsku uslugu i kako brzo zaboravi kako se ovde radi.

73 $ je granica za market cap od 1 milijarde. ew teorija inače samo broji talase i impulse, ne daje neke cifre precizne nikad.

Pa to je preveliki range...
Otvoreno brdo shortova oko >261$... mora da padne jedan squeeze.
Navodno vest da je sutra saslusanje za Gox novčiće te da se vraca 200.000 BTC-a u igru.

Mozda je saslusanje ali to ne znaci nista jer cini mi se do proleca skupljaju dokaze o balansima. Pre toga tesko da isplatiti ikome ista.
Preziveli smo i pad na 37$ pre godinu i po, prezivecemo i ovo, sve je ok ;)

Mozda je saslusanje ali to ne znaci nista jer cini mi se do proleca skupljaju dokaze o balansima. Pre toga tesko da isplatiti ikome ista.
Preziveli smo i pad na 37$ pre godinu i po, prezivecemo i ovo, sve je ok ;)
Večiti optimista Saj :).
Ovo je još jedna "vest" koja utiče na cenu i pokazuje koliko je sve ovo na labavim nogama kad je cena u pitanju. Nek dotakne to dno više... muka mi od bear marketa, kao da se nikad neće završiti :).

Edit: probijen prethodni low na okcoin-u... bounce-u ni traga...

Poslednja izmena:
kakvi diagrami , trice i kucine sto kaze nas narod (za one koji su zaboravili odakle su) sve je ovo jedna velika igra i ovo je jos jedan pokusaj za kupovinu jeftinih coina, pa zar mislite da su blesavi oni sto imaju milione coina, NE nisu ni malo, kako sada pada tako ce i rasti, ko ne zna ovu "igru" neka ne gleda berzu i neka ide negde, samo bez panike

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno