Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cak posle pada i ove menjacnice, uvek isto pitanje ostaje:

Sta ce pre do meseca, ltc il btc? :) [emoji14]

Ne znam sto se opterecujete time sta ce prvo sta ce drugo i sta kupiti.
Svi znate kad je prosli put BTC raso i iso do 1200$ i CinkyLinky coin je iso do dolar(plus sto ne postoji:)))
kad udju pare u BTC,sta god imali svugde cete biti ok

Da elaboriram zašto sam all-in bitcoin... očekivano je da se bitstamp otvori uskoro, koji je najlakši način da se izvade pare sa te menjačnice? Kupovina bitcoin-a... mora da ide gore.
Kocka :).

Ja em kupujem LTC za lovu, em menjam DRK za LTC... Kocka :)

all in LTC sigurica fix 1.05 haha

Ltc tek pocinje sa padom...svi ce u btc sada nadajuci se Omnik scenariju...Uostalom, ltc/btc pada dok btc raste, a pada i dok btc pada. Ukupno raste 20-30 dana godisnje. U celu pricu se umesao i rast dolara i pad nafte i zlata i rublje i svega...Ne zna se vise ni ko pije ni ko placa...A neko samo sabija cenu dole. Spekulise se da su to banke, a ako je to tacno, oni imaju moc da spuste cenu na 0.005$, jer to svakako ne rade svojim parama...

i za kraj

Litecoin Difficulty: 53,495
Estimated Next Difficulty: 49,959 (-6.61%)

Poslednja izmena:
Ne valja veliki dif... sad ne valja kad pada dif ?
Dok sam kopao nije mi valjao veliki diff...sad me boli uvo...ali pad diffa moze znaciti da je cena zaista pri dnu i da postaje neisplativo kopanje za mnoge...sto moze a i ne mora da se odrazi na cenu, ali sigurno hoce na prodaju asica.

doktorski se pravi sad potraznja vestacka bitfinex-om.

meni pare na stampu, pa sam otisao na bitfinex i levarage-om danas otisao na long, da nadoknadim, jel. :D

ne zaboravite da prodate cim malo zapne.

Auuu, sad za 48h...????:trust:

Znaci 72h minimum. Niste računali da nikada ne ide po planu ;)

Jedino sto ne znamo od kad racunaju tih 24-48

Proradiće, ajmo malo optimizma: Srećan božić..ko slavi Hristos se rodi!

Vaistinu se rodi ...nije bitstamp mintpal mada smrducka prica na onu molahovu sa pomeranjem rokova

Ako nista drugo bar su na saju nesto malot promenili, sad onaj info izgleda lepo, zeleno da nas smiruje dok cekamo/nadamo se novom otvaranju :D

https://www.bitstamp.net/

mislio sam ovako brzinski ako hoce neko za shke i lichno.

ako ne bude do sutra/prekosutra, naravno da cu zmaja cimati :)

Nemoguce da niko nece da dokupi novcice.

Primaju ima vise od mesec dana... nece sad ne znam koliko uticati na cenu.

primanje novcica nece podici cijenu to morate skontati. da bi se to desilo placanje coinima mora biti isplatnije od placanja karticama sto trenutno nije slucaj za one koji coine nisu izrudarili...

mada, ima neke logike da npr. danas kupis npr. 1 BTC pa sacekas da poraste pa onda za taj 1BTC u neka doba kupis TV, PS i Samsunf Gear VR :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno