cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Pa čim se krade znači da vredi![]()
Kao Romi sto kradu bakar, pa *****u optiku jer misle da je unutra "nagrada" !
Pa čim se krade znači da vredi![]()
Bolje da je ćutao dok ne izdaju zvanično saopštenjeEvo šta gazda kaže
https://twitter.com/nejc_kodric
Bolje da je ćutao dok ne izdaju zvanično saopštenje
Mislim da nece preko 276 nigde dok se stamp ne odglavi...
Ja nemam nista na Stampu, ne verujem da su pukli, ovo je manipulacija...Sve mi je na btc-e, ali pocinjem da razmisljam o walletu ponovo cim konvertujem fiat u neki kripto...
Mislim da ce otvoriti radnju u narednih par dana i nastaviti da rade normalno kao da se nista nije desilo (trenutna isplata dolara i BTC kao do sada) ili se vise nikada nece otvoriti.Inace kad Bitstamp proradi bice hord na BTC kako bi mogli da sklone sredstva..., osim ako ne primene taktiku Gox-a i blokiraju povlacenje sto je stvarno nagori scenario
Da li ima neko da mu stanje na njegovom walletu na Bitstampu - blockchain.info nije nula? I kada je po blockchainu postalo nula ? Kako gledam nekima je stanje josh od 31-12-2014 postalo nula.....
Mislim da ce otvoriti radnju u narednih par dana i nastaviti da rade normalno kao da se nista nije desilo (trenutna isplata dolara i BTC kao do sada) ili se vise nikada nece otvoriti.
Verovatno pouceni iskustvom sa goxa veliki igraci vec rezervisu letove do ljubljane, nije dzaba CEO napisao na tviteru da je u NYC.
Naplati tu informaciju par btcIz Sencura je, znam tacno u milimetar gde, komsija je nekih mojih poznanika.
Jos kad je otvarao menjacnicu pitao sam ga za njih i vise mi se nikada nije javio![]()
https://bitcointalk.org/index.php?topic=914709.0
nesto mute.....josh 4. januara jenneko prebacio 3100 BTC.... i kao nisu primetili ???????
Iz Sencura je, znam tacno u milimetar gde, komsija je nekih mojih poznanika.
Jos kad je otvarao menjacnicu pitao sam ga za njih i vise mi se nikada nije javio![]()
Potvrdjujem, obo je normalno I uvek je tako na Stampu..Svima je 0 odmah nakon prijema uzimaju sa te adrese i prebacuju na drugu /ofline wallet/ e sad ako je neko poslao 31,12,2014 i tada postalo stanje 0, znaci da nakon toga nije vise slao...šta je tu nelogićno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari