Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skocice i on. Iskreno, ako krene pump btc-a, skocice sve. Tada se stvarno treba istovarati do poslednjeg novcica.

dali je pametno prebaciti ltc na btc-e i postaviti ordere onoliko koliko ko licno misli da ce odleti ako se desi ...drk vtc i bc na cryptsy nemam poverenje u cryptsy nekako a gde drugde da se uvalja drk i ostalo (izvinjavam se za off)ili cuvati u wallet pa slati prilikom eventualnog skoka...iskustvo me je naucilo da ove shit menjacnice blokiraju i prijem i odliv sredstava kad volume naraste

sve sam povukao u novcanike posle mintpala i onih problema sa 2fa na cryptsyiju kao i problema na bittrex-u

Poslednja izmena:
W bottom se formira na 4h i 1d chart-u... možda prvi signal da prelazimo u pravi bullish period.

dali je pametno prebaciti ltc na btc-e i postaviti ordere onoliko koliko ko licno misli da ce odleti ako se desi ...drk vtc i bc na cryptsy nemam poverenje u cryptsy nekako a gde drugde da se uvalja drk i ostalo (izvinjavam se za off)ili cuvati u wallet pa slati prilikom eventualnog skoka...iskustvo me je naucilo da ove shit menjacnice blokiraju i prijem i odliv sredstava kad volume naraste

sve sam povukao u novcanike posle mintpala i onih problema sa 2fa na cryptsyiju kao i problema na bittrex-u

Pametno..i ja btc i sve od altova drzim u walletu. Nemam poverenja u menjacnice. Dovoljno je jednom sto sam se opekao sa cryptorushom da naucim lekciju.

Sve u wallet i nema brige. Trgovina i cuvanje po berzama je cesto previse rizicno, svi smo svedoci koliko lako puknu i najjace menjacnice.

N7K36Kw.jpg

Here is why the hash rate jumped and took a dive in days. EST. $3,600,000 worth - GONE!

Kako je to lepo gorelo:mad:

@ gaca

Prilozi

• B1w8m7PIYAA4Cdq.jpg
    B1w8m7PIYAA4Cdq.jpg
    18.6 KB · Pregleda: 128
Daje bio skroman i kopao sa par masina ovo mu se nebi desilo :D

kada bih rekao da mi je žao što je neko nakrcao na policu toliko kilograma u nekom pilićarniku...bio bih licemerni gad, jer mojih 20 TH sada dišu punim plućima i doživljavaju drugu mladost. :D

ps. voleo bih da u ovom skoku dobacimo do makar 400. 275 će biti dno samo ako pređemo 420 i tamo i ostanemo.

Poslednja izmena:
Sta mislite, za koliko startuje silkroad 3.0? I negativan publicitet je publicitet, bitno je da se prica o tome.

Kolko mene pamćenje služi i prošle godine je (otprilike u ovo vreme) puko silk road 1 i nakon par nedelja se pojavio 2.0 a posle toga usledilo ludilo na berzama...možda se "istorija ponavlja" ;)

Ne bih da ubijem mojo ali ja sam upravo otišao u short. Soft stop loss na $364.

Covek stavio onakve masine u *****arnik. Kad je ulozio toliko mogao je da psotavi detektore dima i obezbedi neku PP zastitu. To je mizerno ulaganje naspram ovog u mining masine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno