Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema prognozi mojih nikakvih, za short term pogotovo.

trgujem po malo kada padne do 385~390 (2~3 btc-a), prodam kada skoČi (do 405) i to je to.

puno je lažnih breakout-a (onaj od 430 od pre neki dan, recimo).

dugoročno, u oktobru-novembru vidim ovo na 250.

Poslednja izmena:
Ako ne ode dole otići će gore ili će ostati nepromenjena :p
Neke prognoze ovde stvarno lepo nasmeju :)

ja sam rekao svoj datum, konkretnije ne moze, jedino jos satnicu da kazem :)

Ako ne ode dole otići će gore ili će ostati nepromenjena :p
Neke prognoze ovde stvarno lepo nasmeju :)

pa tako se i trguje. onaj ko napamet kupi ili proda jer "očekuje", "veruje", "nada se", "misli" da će cena ići gore ili dole mnogo više gleda u pasulj, kocka se i ostale gluposti koje se pišu ovde za trgovinu nego onaj ko razmotri nekoliko scenarija, utvrdi indikatore koji ukazuju na razvoj nekog od njih i onda u skladu sa tim isplanira/realizuje trejd.

KAj veli ovaj bedak?
Ja se bum usral od ovoga...

Kako vam bre nije dosta vise da dajete prognoze ko da ste Boris Koljcicki?
Jos vam samo Alan Cumak svima fali i komplet mozete da otvorite kanal.

Ako cena ne padne u naredna dva dana, skocice!
Treba da nam ode BTC na 450 da ne bi pao ispod 420!
Stepenice su na dole, ako se ne saplete BTC i ne padne, morace da skoci. A ako se i to ne desi znaci CVRSTO stoji u mestu.
Trend je sidewind :)
Grafikon se poklapa :)
Kao na slici od pre 4 godine :)
Tako je i onomad bilo :)
Ukrstile su se plava i ljubicasta linija! Sta ce sad zelena da kaze?
Bila su dva vrha, sad ce da se strovali cena.
Ako se trend ne promeni, nastavice sa rastom/padom.

Da sam zaludan, pisao bih jos... I ovo je dosta.

Ja se par dana zezam sa metatraderom na btce.. ubacio sam neku sitnu lovu tipa 10$ da se igram..
Uspeo sam do sad tri puta da zaradim pare i da ih opet izgubim... trenutno sam u malom plusu, ali...
jedino sto sa sigurnoscu mogu da kazem je da ne moze nista pouzdano da se predvidi :)
Ne pomazu nikakvi grafikoni i linije :)

Uh sto su neki ovde osetljivi :)

Jaoooo pada btc na 360...
20 minuta kasnije: Ne, postavljen je wall od 0.2 btc-a, ide cena na 420.
340 minuta kasnije: Ipak nema suporta, idemo na 390.

Karikiram maksimalno ali tako ide tumacenje onih grafikona svakog prokletog dana i 3x dnevno se promeni misljenje sa svakim novopostavljenim orderom. Ovaj forum se pretvorio kao neki twitter acc za pojedine. Svako ko se s time ne slaze je naravno provokator i trol.

... i dobija opomene ...

Kao sto rekoh druze voleo bih da vidim BTC cenu na 50-tak $ da vidimo gde smo. Pricali smo davno. Nema razlike da li je 350, 50 iki 500$ bar tebi i meni.

Generalno sav taj pad je bio usled konstantnog bombardovanja negativnih vestiju... sad toga nema vec duze vreme, ocekivat pad neki veci totalno je nerealno

bilo je odlicnih vesti!

stvar je sto je manje kapitala ulazi u bitcoin negoli prosle godine. a rudari kopaju li kopaju, svaki dan novih 3600 komada, da ne spominjem ostale shitove. za to je dnevno potrebno pri ovim cenama dosta para koji ja ne vidim da ce ulaziti u dovoljnim kolicinama u narednom periodu.

otuda i ove cene, a za mesec-dva bice jos gore.

Poslednja izmena:
Nemam nista ni protiv koga, ali u ovoj temi stvarno se nadam da citam koliko toliko stvari vezane za topic.

A za trejdovanje, prognoze, nebuloze i vizije, predlazem poseban topic i tamo udrite koliko vam je volja.
Reda radi, bilo bi jako lepo i da se uradi suma sumarum svakoga ko zeli da daje prognoze, kao sto tipsteri rade, mozemo i mi napraviti rang listu top trejdera.
E to bi onda bio hit za tu temu. Ovako je smor cesljati 10 strana da bi se procitalo 4 posta realna sa temom, zbog vizionara i tumaca natalnih karti.

Da ne mislite da sam trol, ovde ima i kvalitetnih ideja i stavova. Samo pratiti ih u ovoj temi je tesko.

Evo konktretno:

1) Otvorimo pdforum Virtual Currency Trading ili slicnog naziva, koji ce jasno staviti do znanja o cemu se u njemu radi
2) Nekoliko sticky topica o "vrucim" i valutama koje su uvek u trendu (BTC, LTC, DRK, slicno kao stalni clanovi, Monero i sta li sve vec kao "hot" valute - trenutno aktuelne sa tendencijom da prerastu u stalno aktuelne)
3) Poseban deo za trejdere, SVAKO ko zeli, moze da se predstavi, kaze sta mu je zanimljivo i koliko mu je zanimljivo, koliko planira ili je ulozio, i koji mu je cilj. Moze se dozvoliti drugima da iznose misljenje ili ne, kako zeli vlasnik teme, tj trejder. Pa tu oda mogu da padnu i lovacke price i realne price i sve ostalo.
4) Opsti deo za sve, kao i za biranje top tradera svakog meseca. Pick meseca, ili neverovatne obrte, sve sto je obelezilo taj mesec.

Nadam se da je ovo ok sa svima?

pa šta je topic ove teme nego cena BTCa?

Nije OK samo da pišete na nivou ulice. Genijalcina, imaš i ti ignore opciju.

Neće cena gore dok ne bude priliva žive love u BTC i dok ne krene propagandna mašinerija. Sve ove pričice, Satoši, budućnost, Winklevoksi i sl. su istrošene i bajanje kroz cifre, grafike i fensi izraze na period duži od par dana ima smisla ko gledanje u pasulj i predviđanje rasta cene zbog utaje poreza pred kraj godine i sl.
A ko se ovajdio o BTC, ne blebeće po forumu :)

Priliv zive love sigurno nece biti buran, taj ko uloze svakako ne zeli da digne cenu dok ne otkupi dosta, takodje najbolja taktika je i periodican dump pa kupovina "ispod" kako bi se stvorila panika, takodje takvi nece cekat vest vec ce kupovat pre nje i sami kasnije plasirat sarene laze

"Global Advisors Bitcoin Investment Fund (GABI) completed its initial offer period in early September. We are pleased to announce that following this successful launch; we have taken the first step to deploy the Fund’s assets into bitcoins. Recent price weakness has been observed and attributed to a series of factors. The withdrawal of UK banking services on the Isle of Man, issues with the NYDFS Bit-license, Russian Treasury comments and weakness in gold markets are elements which contributed to recent price weakness. We timed our entry to the bitcoin market accordingly. We believe the resulting entry point represents an opportune moment to initiate our first round of capital deployment.

We are delighted to have executed our initial over-the-counter bitcoin purchase with digitalBTC and we look forward to expanding our relationship as GABI’s assets grow."

http://www.futuresmag.com/2014/09/22/bitcoin-fund-launches

Poslednja izmena:
Buy ali na 380 :)

da, samo bez zaletanja.

najsigurnije je biti u kešu u ovakvim vremenima. i uvek je bolje ne rizikovati previše i ne gubiti novac, nego gledati da nešto zaradiš. zato i trgujem sada sa po 2~3 novcica. moja buy zona je inače do 385. prodaja iznad 404 $.

mozda je ovim benchmark facama to sitno, ali kod daytrading-a je mali, ali konstantan priliv bitan.

za short term pratiti:

380~405 $ kao gornju i donju granicu ovog kanala. za med term 360~430. za long 340~460.

Poslednja izmena:
Znaj druze ako bude 350$ ja sam prodao na 400$ i kupio nazad na 350$ . Unapred ti kazem jer mi ne masimo u trgovini, ono laganica zivimo od berze ;)

Neko je krenuo mining na vreme, neko je zakasnio pa malo na berzi...

Prilozi

• trade_796.png
    trade_796.png
    20.3 KB · Pregleda: 123
Prodao sam na 600+. Ovo je short BTC sa BTC.
Svaki manji rally se prodaje, momentum je slab, nastavlja se konsolidacija, to kažu chart-ovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno