Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni marketing BTC gura i ostale valute pogotovo LTC koji ga prati... ne kazem da isti nije potreban, na primer najbolji marketing za LTC je bio onaj sa 2$ na 48$... takodje neko ko je spreman da ulozi tonu kesa u LTC taj ce valjda nesto i u marketing da pukne naravno ne sad kad rusi cenu vec kad ima interes da je digne

Interes da digne cenu ima onaj ko ima LTC. Ako ih je vec istresao vecim delom, mozda mu odgovara i niza cena. A ako je neko u novembru imao plan sa gomilom LTC-a da digne cenu i uvali tu svoju gomilu hiljadama malih kupaca, on kulira, a oni nemaju sredstava da uloze u marketing. U tome je kvaka.

grešiš samo za jedno student.

svaka ekonomija se zasniva na očekivanjima.

To je tacno, ali postoje i neki pokazatelji, pa ako su oni u skladu sa ocekivanjima, trend opstaje. Ovde nema pokazatelja, odnosno ima, 200ATM-ova za godinu dana, zato je cena tu gde jeste. da ih je bilo 20K ili 200K, bilo bi drugacije.

nije velik obim zato što smo daleko od dna i bilo kakvog support-a.

svako pomeranje na berzi je manipulacija. da li je svaka prodaja ili kupovina "iskrena" - manje je bitno.

btw, kupio bih 0.5 BTC-a po sadasnjem kursu ili toliko btc-e koda u dolarima. isplata u dolarima, bg.

Poslednja izmena:
pa bolje da ne cekate ponedeljak jer znam i kad predvidjate dna i bunare da kes leze tek u ponedeljak...

Misliš da sada valja prodavati pa dokupiti na $300?

Ne znam, ovo može duže vreme u sideways pa opet dump.
Odradio sam trade, sad čekam. Inače ulećem sa marginom kad procenim da sledi jača promena.

sa ovakvim grafikonima su objasnjavali ne tako skoro neminovan pump u augustu
Jeste, ima kad se pogreši, zato držiš stop-ove ali kad se ubode...

Recimo 7.6.2014:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3775730&viewfull=1#post3775730

Prodao i short. Za nedelju dana dump sa 660 na 523 (zatvorio iz par poteza oko 530).

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret.

Poslednja izmena:
Nerealne su ti obe granice. Ajd da si rekao kako 500 tako i 300, ili kako 6 tako i 3...Nove pare nece uci pre ponedeljka, ako uopste i udju, a ko ima pare nece kupovati do poslednjeg momenta...

Nerealne? Zar stvarno mislis da ne moze da se desi da bude ta cena?
Ja verujem da moze da bude i 0 ! Nece 99.9 % ali ima onaj 0.1% koji ostaje onaj 0.1$ koji je doveo cenu od 1.6$ do 48$...

Ja ono sto sam pratio uvek bilo isto zadnjih mesec dana.. Kitovi se izdampuju na veliko.. Onda mali kupuju malo po malo.. Povrate malko cenu a onda kitovi se opet izruce i obore jos vise cenu pa mali opet kupuju i tako ukrug sve dovde

Ja ono sto sam pratio uvek bilo isto zadnjih mesec dana.. Kitovi se izdampuju na veliko.. Onda mali kupuju malo po malo.. Povrate malko cenu a onda kitovi se opet izruce i obore jos vise cenu pa mali opet kupuju i tako ukrug sve dovde

Pomažu i veliki. Pred svaku veću konvenciju se pogura ili održi cena.
Sastanci, predavanja, druženje, sve je super ali sledi dump.

Mozda je Bitfury krenuo da vaspitava ove nove kineze sto prodaju jeftine ASICE tako sto obara cenu i direktno im kvari posao.
Zivo me zanima koja ce cena biti S3+ i S4 u BTC nakon ovog pada...

pojavio se taj support na 380. neko fino kupuje do 400, mogao bi neki bounce da padne (cenim do 430). ja sam kupio jos danas malo, ali sam i dalje skeptican.

Poslednja izmena:
nista od ovog, otpor name 399 prejak, izasao uz min profit. 360 sledeca stanica.

cedice ga ovako po malo do 250.

Poslednja izmena:
pa ono malo filozofsko pitanje?:) sad ce biti zanimljivih odgovora pretpostavljam.

ja kao totalni laik, mislim da nece nikad ici preko 30$, tj barem ne skoro (sem ako skoro ne ode BTC na par hiljada dolara pa po automatizmu da povuce i LTC)...mnogo manja ocekivanja imam u LTC sada nakon novih novcica koji su izasli ove godine

Cudo, kakva pesimizan vlada na temi otkad vise nema onog lika koji je tvrdio da ce dostici 100 $ ove godine. Kad je on tu planira se kupovina jahti i stanova i odlazak na Bahama a kad ga nema samo se kuka. :D

Poslednja izmena:
Prvo dip posle lepog squeeze-a.

231627.jpg

kao što rekoh, sledeći veći pad će biti kada počnu da izvlače keš iz ltc-a, tj. kada padne ispod 4.

to se otprilike sad dešava.

vidim opet bounce na 420. ipak, cena se MORA zadrzati IZNAD 430 da bismo pokusali da silne shortove malo ispresiramo.

ako se to desi, target za prodaju mi je iznad 460, i to moze da se desi sledece nedelje.

u suprotnom down, down, down.

Poslednja izmena:
Pa šta bi hteo, šta ćeš precizniju progonozu, ili će gore ili dole, to je 100% tačno :)

BTW, jel' ono gore je onaj neki Irački ministar, general šta li, kada je novinarima u Bagdadu na nekom krovu objašnjavao da iračka vojska pobedjuje i sve je ok, oterani su iz iraka, a u pozadini se vozaju američki tenkovi? :)

Pa šta bi hteo, šta ćeš precizniju progonozu, ili će gore ili dole, to je 100% tačno :)

BTW, jel' ono gore je onaj neki Irački ministar, general šta li, kada je novinarima u Bagdadu na nekom krovu objašnjavao da iračka vojska pobedjuje i sve je ok, oterani su iz iraka, a u pozadini se vozaju američki tenkovi? :)
I sad ti je isto ..amerika vice kako je pobedila u Iraku a ISIS vozi americke tenkove u 3/4 Iraka.

A cena ce da ide gore ..ako ne ode dole

Ako nije tako onda mora da je drugacije :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno