- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
btc-u ne treba nikakav marketing.
btc je prvi i to je to.
bitstamp ispod 380, sad će bude veselo.
btc je prvi i to je to.
bitstamp ispod 380, sad će bude veselo.
Po meni marketing BTC gura i ostale valute pogotovo LTC koji ga prati... ne kazem da isti nije potreban, na primer najbolji marketing za LTC je bio onaj sa 2$ na 48$... takodje neko ko je spreman da ulozi tonu kesa u LTC taj ce valjda nesto i u marketing da pukne naravno ne sad kad rusi cenu vec kad ima interes da je digne
grešiš samo za jedno student.
svaka ekonomija se zasniva na očekivanjima.
Sustinski da, posto nisi definisao u koji ponedeljak...
Prvi koji dolazi.
Misliš da sada valja prodavati pa dokupiti na $300?
Jeste, ima kad se pogreši, zato držiš stop-ove ali kad se ubode...sa ovakvim grafikonima su objasnjavali ne tako skoro neminovan pump u augustu
Nerealne su ti obe granice. Ajd da si rekao kako 500 tako i 300, ili kako 6 tako i 3...Nove pare nece uci pre ponedeljka, ako uopste i udju, a ko ima pare nece kupovati do poslednjeg momenta...
Ja ono sto sam pratio uvek bilo isto zadnjih mesec dana.. Kitovi se izdampuju na veliko.. Onda mali kupuju malo po malo.. Povrate malko cenu a onda kitovi se opet izruce i obore jos vise cenu pa mali opet kupuju i tako ukrug sve dovde
pa ono malo filozofsko pitanje?sad ce biti zanimljivih odgovora pretpostavljam.
ja kao totalni laik, mislim da nece nikad ici preko 30$, tj barem ne skoro (sem ako skoro ne ode BTC na par hiljada dolara pa po automatizmu da povuce i LTC)...mnogo manja ocekivanja imam u LTC sada nakon novih novcica koji su izasli ove godine
Cudo, kakva pesimizan vlada na temi otkad vise nema onog lika koji je tvrdio da ce dostici 100 $ ove godine. Kad je on tu planira se kupovina jahti i stanova i odlazak na Bahama a kad ga nema samo se kuka.![]()
I sad ti je isto ..amerika vice kako je pobedila u Iraku a ISIS vozi americke tenkove u 3/4 Iraka.Pa šta bi hteo, šta ćeš precizniju progonozu, ili će gore ili dole, to je 100% tačno![]()
BTW, jel' ono gore je onaj neki Irački ministar, general šta li, kada je novinarima u Bagdadu na nekom krovu objašnjavao da iračka vojska pobedjuje i sve je ok, oterani su iz iraka, a u pozadini se vozaju američki tenkovi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari