Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako bilo, ionako nam je struja najjeftinija na planeti Zemlji. meni je racun za mesec dana 2000din i da li je toliko ili ce biti astronomskih 2200din bas me briga. e sada, ko ima rudnik to je vec druga stvar, mada ni to realno ne menja stvar :)
ako neko zaradjuje (a ne zaradjuje vise niko kopanjem), zaradjivace i sa tih 10%. ko ne zaradjuje nego gubi treba sve odmah na dobos da stavi.
i ne, nisam napredni glasac.

@Chinaski
jeftina je zelena zona koja je smesna (i nije najeftinija odredjene oblasti u USA, Kini po odredjenim uslovima i rusiji imaju jeftiniju energiju)... za garsonjeru jedino, plava nam je u rangu zapadnih EU zemalja i skuplja od ostatka sveta uglavnom, a crvena nam je skuplja od 95% sveta...
naravno na sve tose doda angazovana vrednost, itd, taxe... i nikako nismo jeftini, osim te prividne smesne zelene tarife, mislim da je pravednije da su je nazvali penzionerska tarifa za golubarnike od 25kv...

Moji roditelji na primer na selu sa 5 svinja itd... debelo ulaze u plavu zonu (bez grejanja na struju) a stede na svemu, klimu kupili upalili je 2 puta.... sto znaci da prakticno placaju evropsku cenu struje kad se preracunaju taxe, angazovana snaga itd

Poslednja izmena:
Nego da se vratimo na temu, pored svih shit koina raste max nesto se razbukario

Poslednja izmena od urednika:
Jedno pitanje za vas koji se razumete u trgovini i znate da gledate grafikone. Da smatrate da ce LTC ponovo u naredna dva dana da padne ispod 4.80 $ na koliko mi je order ?

Poslednja izmena:
zar ti nisi "čitao diplomske radove koji se bave berzom"? ko će se bolje razumeti u to od tebe

e ima nas svakojakih, ajde, ako neko zna da kaze javno , pa da svi stavimo koju kintu pa da kupimo jahte :)

probijen je veliki support na 480, sledeci je tek na 360.

12345.png

.........

za short term, posmatrajte pazljivo sledece vrednosti>

>483
>495
>505

Slabo ti idu ove prognoze... što bi rekli ameri: I hope you kept your day job ;)

ma vi to sad očekujete u jednoj sveći da se desi, tj. za jedan dan/sat. slabije će se to tako desi. :)

i ono nije nikakva prognoza, nego činjenično stanje.

anyway, ide meni odlično, jutros sam opet uskočio na 475 $, čekam da vidim da li će probiti sad 483 $. ako probije mislim da je sledeća stanica nešto ispod 500 $.

edit: hehe, upravo smo preleteli 483, sad da vidimo da li ćemo se tamo i zadržimo neko vreme.

Poslednja izmena:
pa da, samo strpljivo.

sad će 495 biti resistance, pa gledaj šta se tu dešava, čim i ako pređe tu cifru, slobodno čekaj 505~515 za prodaju. :)

Poslednja izmena:
pa na stepenicama

Dobro je, učiš polako :)

oaLl4aGx

20x leverage na futures:

796 long.png

Jedno pitanje za vas koji se razumete u trgovini i znate da gledate grafikone. Da smatrate da ce LTC ponovo u naredna dva dana da padne ispod 4.80 $ na koliko mi je order ?

Prati USD swaps. Trenutno su nisko, znači ima fino slobodnog cash-a, potencijalni reversal indikator.
Ali trebaće dosta vremena da zaleti cena.

http://www.bfxdata.com/combined/ltc.php

Poslednja izmena:
Samo se vi igrajte berze sa smešnim procentima, a kad se zaleti preko 1000$ zla sreća će vam biti krivac :)

Isto tako neko može reći samo vi sanjajte te hiljadarke.
Dosta rudara prodaje čim sakupi nešto, svako ima svoju računicu.

U taj trade je uloženo 0.2 BTC, zarada je 40%, rekao bih dovoljno.

Samo se vi igrajte berze sa smešnim procentima, a kad se zaleti preko 1000$ zla sreća će vam biti krivac :)

Nece to jos mesecima, barem ne dok se ne razresi gox. Dotle ima vremena za zezanje i akumulaciju kriptovaluta. A cekanje da se nesto desi a dotle da se nista ne radi je kao kad logorase vode na pogubljenje a oni se nadaju da se to nece desiti.

ma kakav gox, sta je to uopste i ko se toga jos seca? pump ce biti kada bude ili ga nece biti, nevezano za gox.

Nije to bas tako po pitanju Gox-a, ipak je to jedina berza koja je bila non stop spominjana u USA ranije... ko jos zna za bitstamp ili btc-e u USA preko medija, niko nazalost :(

Nece to jos mesecima, barem ne dok se ne razresi gox. Dotle ima vremena za zezanje i akumulaciju kriptovaluta. A cekanje da se nesto desi a dotle da se nista ne radi je kao kad logorase vode na pogubljenje a oni se nadaju da se to nece desiti.

Dokazano su najveći skokovi kad se najmanje nadaš i kad je masa pored računara. Jedan sam ne može tolko da pumpa ko masa kad se zapali :)

Nisam nesto u toku ali se nadam, sebe radi, da ce Gox (ko god raspolagao njegovim kapitalom) vratiti barem deo.

Sad jos citam da je onaj Karpeles otvorio web hosting. Pa on treba da guli negde zatvor dok ne vrati sve sto je sklonio u stranu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno