Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ako krene preko 500? Jel i dalje cekas 450 ili kupujus nazad?

ako krene, još ću se istovarim. :D

ali sumnjam da ima snage za 500. bounce-ovi su sve manji i manji što meni govori da se keš polako cedi i ispucava.

Ja sam sam svoj ucitelj po pitanju trejdinga i mislim da mi dobro ide jer sam u 90% slucajeva u dobitku..ali ne trejdujem sa BTCom vec sa drugim valutama trenutno dark,XC i ostale ..uvek igram slicno ..stavim buy ordere ispod trenutne cena a iznad tamo gde vidim jak buy support i onda cekam da mi se buy order popuni..nekad cekam dan nekad i nedelju dana ali posto igram na vise valuta nije veliko cekanje ..i cim mi se popuni ja stavim sell order otprilike 10% vise ..naravno vidim kakva je situacija nekad stavim vise od 10% nekad manje i u 90% slucajeva mi sell order prodje ..ako mi ne prodje posle 3-4 dana onda prodam za nize.
Naravno desi se da mi prodje buy order a da cena i dalje nastavlja da pada a onda i dalje kupujem po malo dok god pada.

Poslednja izmena:
To je najpametnije. Orderi s obe strane i skupljas lagani kajmak. Ja sam to radio preko leta na drku, drk-ltc par isto, zadnjh par dana na moneru malkice. Ucarim neku sicu bez problema. Danas sam prestao s tim jer pocinjem da radim, nemam vise vremena da se mlatim s tim.

ma ove berze su 0 u odnusu na cex-u sta se radilo u periodu Mart-Maj
imao sam nekih 0.25 btc-a nakopano, uvatio dva minimuma (veliki minimumi su bili u 3 navrata) na berzi GHS-a, jedan u aprilu tad sam prosao sa double up, i jedan u aprilu tad 50% profit
Jedina laksa zarada od toga mi je bio ona frka sa goxom kad je sa 700$ pao ( i jos se nije oporavio) al to je bila sigurica, prodao sam sav btc sto sam imao (0.6 celih :)

imam ja BTC-E code...kome treba neka se javi, par hiljadarki usd na raspolaganju :)

dopunio sam se na 472 opet, pa da vidimo da li iz drugog puta mozemo da dobacimo preko 495 ili 505.

Nek ti je sa srecom, hrabar potez s obzirom da svi predvidjaju da ce jos dosta da ide dole. Najvise se zaradi kad uspes da pogotis suprotan trend od onoga sto svi ocekuju.

hoće, hoće, pa i ja sam rekao da će biti 350~400 uskoro, ovo je opet kratkoročno, pošto vidim bounce do 490~500.

Koji su to indikatori da vidiš 350-400 uskoro?

Pozdrav

probijen je veliki support na 480, sledeci je tek na 360.

12345.png

.........

za short term, posmatrajte pazljivo sledece vrednosti>

>483
>495
>505

Poslednja izmena:
Cenim da će eventualno do nekih 450, ne ispod.

8H6FWLbh

Poslednja izmena:
vidim ja sta je taj uradio sa tim grafikonom...

ne slazem se. proci cemo 450 kao brzi voz. ne nuzno odmah i za 1 dan.

btw, prodao sam za 481 sad.

Poslednja izmena:
Moj chart :)
Ovi na Stamp-u, da hoće da dumpu-uju, ne bi otvorili karte unapred. Videćemo...

Poslednja izmena:
Lol :D

OBV, samo probao kako izgleda :)
A Fib je tu jer sam upoređivao sa prethodnim dump-om.

btc-e DDoS attack on our server

Uskoro stizu novi i veci racuni, struja skuplja do 35% - Blic

Nisi u toku. Upravo će vođa da smanji, da nama bude prihvatljivije poskupljenje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno