demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Ove nedelje rast. Period downtrenda je prosao..
Imamo Milana Tarota na forumu...slabije je prošao.
ovo ja vidim kao priliku da se vunsterima uvale zaostali ltc-ovi. zapravo, mislim da je ovaj bounce btc-a prouzrokovan ltc-om, tj. upumpavanjem leverage (pozajmljenog) novca u njega, jer je ltc market nelikvidniji. tamo velike pare više znače, pa će sveži novci na tom marketu ltc povući mnogo na gore (90 %) i odraziti se značajnije na njegovu cenu, nego što bi to bio slučaj da su novci upumpani u btc. a cilj je svakako da se povuče i održi btc na ovom nivou.
zato sada prilikom trgovine btc-a pažljivo pratim ltc odnos. prilikom svakog pada LTC/$, pada i BTC, što ide u prilog ovoj tezi da je svež novac direktno upumpan u LTC (i to možda upravo onaj koji se oslobodio likvidacijama do 450 $ na bitfinexu ili do 350 $ na btc-e). dnevne kamate će polako cediti LTC/$, a kako bude cena LTC išla dole, tako će oni BTC-ovi koji su uzeti za po 350 $ biti iskeširani. kada ltc bude pao ispod 5 $, BTC će ići ispod 500.
to meni samo govori dve stvari: da je cena btc-a jako nestabilna, i da je dobro vreme za shortovanje ltc-a.
zato sam uveren da je sve ovo samo početak, i da će kapitulacija tek uslediti (<340 $). do tada ću trgovati bojažljivo i po malo, na po 5~10 $ oscilacije, i biti u fiat-u.
molim i drugi put.
Cekajte malo, ja sam mislio da je LTC shitcoin i da se samo u BTC veruje? Sada jos ispada da BTC prati LTC, kakvi su ovo momenti?
ja se ne nadam. previše je to rizično.
zauzeo sam dobru poziciju i čekam onaj pad od 460~476 za još jednu brzu trgovinu.
ps. zaboravih, pred sam crash BTC-a, mislim da će LTC nastaviti da ide na gore, a BTC u bunar. tj. onog trenutka kada bude prestao BTC da prati LTC tad će početi igranka.
mislim da je market prodrman, i da ćemo uskoro videti 3xx $.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari