Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja prognoza je 5$ bila pre neki dan a mozda i manje pre pumpa.

Sad ce to verovatno malo gore ,pa opet bunar. Ja ga cekam na 0.0088

Sad ce to verovatno malo gore ,pa opet bunar. Ja ga cekam na 0.0088

Kim-Jong-un-Clap-Of-Approval-In-North-Korea.gif

ne padati u ove downtrend zamke i rebound-e, nego razmisliti da li kupiti kada krene najveca kuknjava. a to je kontam tu oko 0.008. mozda padne i ispod, ali ne verujem da ce se dugo tamo zadrzavati.

a razmisliti zato sto oporavak moze da potraje prilicno. godinu dana bez problema. mislim, ako ce neko da kupi za 1 btc da obrne na brzaka - onda ok. ali uletati sa 10 btc-a mi se cini rizicno.

Poslednja izmena:
Namjeravam kupiti nesto ltc-a,da li ima neka mjenjacnica da koristi paypal ili neko odavde prodaje da se dogovorimo.

Ma gde zar nije kripto banovan u Kini :D

Dzoni, kad je bio skok BTC-a i ostalih valuta kinezi jesu kupovali kao sumanuti kao sto uostalom kupuju i sada. Ali u medjuvremenu, kada nije nikakav pump volume na Huobiju jeste bio u proseku mnogo veci nego na ostalim menjacnicama zbog 0% provizije. To su apsolutno svi primetili. Sada ti cena vise nego jasno govori da nisu trgovali u prazno vec da se stvarno kupovalo, zato je student i okacio onaj podatak, cifra je jednostavno bolesna.
Nisi bas najbolje informisan i dalje i mesas neke dogadjaje pa sada dolazis sam do nekih zakljucaka koje ili svi znamo ili si pogresno zakljucio ali ok. Polako ulazis u pricu, nazalost na tezi nacin pa ce ti trebati jos vremena. Ali dok ne skrpis godinu dana u ovoj prici slobodno mozes da smatras da nista ne znas, tek onda krece da ti bude jasnije sve ;)

Donese mi postar danas onu razglednicu od mtgox. Stvarno se nisu trebali truditi. Koliko vidim jedina svrha razglednice je za brisanje zadnjice. Ko zna mozda za koju godinu dobijemo svoj btc a cijena bude 100000$ :D

I dalje stoji iza toga samo je pomerio rok :)

Kopanje sve teze i teze difovi skacu po svim coinima + opadanje konverzije
Bice grafickih ko pleve :guitar:

Poslednja izmena:
Al prvo da prodju kod @nesica;)

:d

cenim da cemo ici do nekih 15-17k din za 280x sa nasom garancijom dok ne podju cene na bolje :p

I koja je onda poenta kopanja kada ta grafika od nove godine nije iskopala vise od 20 litecoina. :mad:

Poslednja izmena:
Ah sto ja volim te profesore matore koji su ucili ceo zivot nesto i misle da znaju sve a ne umeju da razmisljaju out of the box. Meni je smesno i zalosno da jedan pametan covek ne moze da vidi dalje od nosa. Ili je mozda samo trol i placen je da siri lose vesti.

Ah sto ja volim te profesore matore koji su ucili ceo zivot nesto i misle da znaju sve a ne umeju da razmisljaju out of the box. Meni je smesno i zalosno da jedan pametan covek ne moze da vidi dalje od nosa. Ili je mozda samo trol i placen je da siri lose vesti.

Imas takvih na tone, ograniceni likovi nabubali neke gluposti i misle da su neko i nesto... sistem obrazovanja je odavno pukao, u sustini samo inovativnost bi trebala da se uzima u obzir 90%, bubanje ne vise od 10%, a sad je suprotno

ma kad skoci cena opet nece biti grafickih nigde i opet novi krug

Normalno. To je neprestani ciklus.
Taman to i cekam, imam viska nekih ekstendera, preskupo placenih. Moci cu da ih prodam tek kad bude nestasica :d

I da je kupim za ovoliko to je ~10LTC, po ovom difu da kopam neki sitkoin dobijam, koliko? da kazemo 0.02LTC dnevno? Sto mu dodje da se isplati za, ne racunajuci rast diff-a, oko 2-3 meseca a? E sad tesko da ce cena ostati ovakva tako da mozda je bolje kupiti dorekt ltc

Poslednja izmena:
Saj, Nesicu, Zeljko... neki ljudi ovde ne shvataju da bi ja, vi voleli da sad LTC padne na 1$... ali tesko je to objasniti...

Nesicu kako smo odvalili matorca na pasnjaku ;)

Ili na 1$ ili na 100$, meni je svejedno :d

Jer zna neko neki free trade bot koji moze na mint pal..do sad je bilo lako tamo da se mlate pare al sad se pojavili ovi botovi i ubijaju trading bar za nas humans

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno