Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ubaci jednog kita kako pliva u mleku :d

Nista drugo se nije ni ocekivalo ;)

Ode BTC na 645. Kako je krenulo ima da sabije na 680 pre nego sto se utakmica zavrsi.

Evo zasto cena ide gore:
"Announcement: The SecondMarket / Bitcoin Investment Trust bidding syndicate for the US Marshals bitcoin auction was outbid on all blocks"

Znaci razgrabili BTC koje je FBI prodavao

900, 700 tako nesto

ali sigurnost, nije isto kupovati od fbi i od neke tamo slovenacke berze

Ja sinoc procitah negde da su novcici zvanicno prodati po ~630$...

To su informacije koje se ne odaju... moze neko samo da kaze, ponudio sam 630$ nije proslo znaci neko je dao vise..., a posto je razgrabljeno ima krupnih igraca i interesovanje za BTC je veliko zato cena ide gore

Brutalno!

Malo je onda ovih $650 :p

Lepa vest, sad cu da menjam sve valute za BTC. BTC ima da se posere po shitcoinima :D.

Pa ne sve valute, nego one koje jos kako tako drze cenu. Recimo PND i DRK bih mogao da zamenim....

LTC swaps visoko, short-uju i dalje.
LTC Swaps.png

Naš stari kolega ZoNi:
15:01 <ZoNi> short ltc to 0.01
15:01 <ZoNi> then long
15:02 <ZoNi> ^profit

Ne bi newegg ubacivao bitcoin da je zakonska regulativa oko kriptovaluta neizvesna...

Ja bih npr, da sam na mestu ebay-a ili tako neke firme koja moze znatno da utice na cenu btc, lepo kupio npr 3000btc od FBI, a onda ubacio btc na svoj sajt, digao cenu 2,3,5x gore i inkasirao u rekordnom roku milione :D

Kupe 10 miliona LTC, ubace njega, sta da lete nisko kad vec mogu :d

Sta reci lopovsko ratardiran srbistan, lepo znaju da svaki "veci", "DB-vski" privatnik ima offshore kompaniju i samo takvom je u interesu ovakav zakon, da se uniste sitni i nevazeci i da se ostavi lufta monopolistima koji ionako ne placaju dinara poreza ovde...
DIjaspora upumpa i dalje tonu kesa kao i ljudi koji rade na net-u niko od nih nije lud ni dinar poreza da plati kad su te pare zaradjene vani... ova zemlja zivi na kreditu i umire zbog toga a da nema doznaka vec bi uginula, pametnom dosta, sve je jasno gde srljamo...

Mislim nisam lud da povucem ni dinar ako znam da ce me iko zezat, tako ce rezonovat 99.8% ljudi

PS: BTC buy support za LTC je ojacan dosta... sa 1600 na 2300BTC tesko ce ga jos rusit ako BTC ne krene ludacki opet gore... ko zna mozda sad i LTC odgovori pa krene i on

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno