Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
$BTCUSD short, target 526 Bitstamp

To sam i ja primetio... mislim da cemo u roku od par dana znati dal' ce LTC umreti ili otici gore dosta...

Ili ni jedno ni druo, vec ostati na istom nivou.
Heh, kako izvlacite zakljucke, totalno nelogicne, i kad pogodite, tu slucajanost izjednacite sa iskustvom/instinktom/pamecu.

Ili ni jedno ni druo, vec ostati na istom nivou.
Heh, kako izvlacite zakljucke, totalno nelogicne, i kad pogodite, tu slucajanost izjednacite sa iskustvom/instinktom/pamecu.

Ma kakvo ovde iskustvo i pamet, to u poslu ne prolazi a kamoli ovde gde prodajemo mosnice za bubrege.

Evo da se i ja iskusam u prorokovanju:
spor rast. Trziste je ukrupnilo, sad je "deblje", i manje su sanse za nagle skokove i padove, mada naravno postoji sansa, ali ipak mislim da ce LTC rasti sporo (tipa 1 USD mesecno).

Varas se bice tu puno testera dok ne nadje neku svoju vrednost koja ce zavisiti i od srednje vrednosti BTCa, lepo bi bilo da je to 1k za BTC i o.1K za LTC sto je i realno samo se cekaju kitovi da to potvrde

Heh realno 100 dolara za LTC. To su neki novi momenti. Msm hvala ti, imam stotinak u steku, ali nisam toliki optimista. Da si rekao 30,ajde-de.

Prosli peak je bio 48$ za LTC tako da 100$ uopste nije nemoguce. Zapravo ja cekam tu cijenu :)

A po cemu ti smatras da je to skupo? Nekima je i ova cijena visoka jer smatraju da ltc ne vrijedi nizasta, dok je opet drugima ova cijena i suvise mala. I ko je onda tu u pravu?

A po cemu ti smatras da je to skupo? Nekima je i ova cijena visoka jer smatraju da ltc ne vrijedi nizasta, dok je opet drugima ova cijena i suvise mala. I ko je onda tu u pravu?

Pa ovi prvi, naravno.

Trziste je to koje jedino daje odgovor na ovakva pitanja a ako postoji ista sto je sigurica kad je trziste kriptovaluta u pitanju, to je beznadezna pozicija ltc-a, vise puta nadugo i nasiroko elaborirano zasto je to tako pa je mesto ulazenja u bilo kakve rasprave bolje sacekati jos mesec-dva i bice sve jasno.
Kad diff ulaskom jos asica ode na nekih 30k, pozicija ltc-a ce postati neodrziva i krenuce urusavanje sistema i strmoglavi pad cene i propast scrypt asic investicije. To je moje predvidjanje a u svakom slucaju-na rasplet se nece dugo cekati, jer kad diff izdivlja a cena ne isprati, to je to.

Mozda jeste, mozda nije skupo, vreme i trziste ce pokazati. Samo kazem da zbog toga sto je nekada vredeo 48 ne mora da znaci da ce ponovo vredeti toliko ili vise. Mozemo i da kazemo da nije realno da vredi 11 puta vise nego sad. Ne mora stalno da se obara all time high.

Pa ovi prvi, naravno.

Trziste je to koje jedino daje odgovor na ovakva pitanja a ako postoji ista sto je sigurica kad je trziste kriptovaluta u pitanju, to je beznadezna pozicija ltc-a, vise puta nadugo i nasiroko elaborirano zasto je to tako pa je mesto ulazenja u bilo kakve rasprave bolje sacekati jos mesec-dva i bice sve jasno.
Kad diff ulaskom jos asica ode na nekih 30k, pozicija ltc-a ce postati neodrziva i krenuce urusavanje sistema i strmoglavi pad cene i propast scrypt asic investicije. To je moje predvidjanje a u svakom slucaju-na rasplet se nece dugo cekati, jer kad diff izdivlja a cena ne isprati, to je to.

Odakle ti to da rastom difa sistem propada? X puta dokazano da cena ne prati dif vec dif cenu i BTC-u to nista nije smetalo. Zapravo ga je i dovelo tu gde je sad.
Samo neka LTC nastavi ovako i ja se ne brinem

@omnik je si jos uvek na waffleu

LTC i dalje polako ali "sigurno" klizi dole. Odnos 0.015 cena 8.81 $

Imali smisla stavljati onaj dif iz wafflea u pasvord

Sto se tice cene LTC i vere treba razgraniciti argumente i zelje......, LTC je za sad jos jedini 2nd coin... ima masu ljudi ljudi koji veruju u isti iako trzisna kretanja i manipulacije itekako jedan deo dovode na ishitrene korake, takodje kad je dobar deo trgovaca LTC u pokusaju short-a ni ne treba ocekivat da iko od njih ista pozitivno prica o istom jer njihov cilj je jasan kupit jeftinije LTC, o BTC freakovima ne vredi ni govorit oni su tu oduvek
2. Imamo pojavu asic-a sa opet BAGROM kineskom koja trenutno drzi vise od 50% scrypt asic-a, takva trenutna situacija naravno dovodi do nepoverenja, isti ti kinezi (ne zaboravite da je LTC na svim kineskim berzama) imaju takodje svoj cilj, ne bi bilo cudno da i oni ucestvuju u dumpu... naravno ne da uniste LTC vec da licno stanje poprave u duzem preiodu i vrse manupilaciju
3. Ono sto je pozitivno za LTC je ocekivano pucanje tima iz scam-a zvanog DOGE... ovo je mozda najvaznije desavanje koje ce LTC vratiti na noge i ustaliti scrypt kopanje kao LTC stabilnost mreze, za ovo je verovatno potrebno jos vremena dok se sve ne stabilizuje

Ono sto je pre svega vazno je da LTC stekne stabilnu asic mrezu, jer je trenutno tranzicija iz GPU -> ASIC i taj period je koliko potreban toliko i opasan, tako da trenutna cenu ne treba gledad kao na nesto veoma lose vec na jednostavno jos jedna tranzicioni korak

Poslednja izmena:
Posao u krizi! Ako uskoro ne dobijemo neke subvencije od drzave moracemo da brisemo workere sa polova i demonstrativno pocnemo da dampujemo isprad skupstine.

eko-prosipanje-mleka-31.jpg

Ubaci i mene tu kod onog sto viri iza Cacanina, stavi mi tablu u ruke "FTC is not dead!".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno