Thunderdome
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2003
- Poena
- 619
$BTCUSD short, target 526 Bitstamp
To sam i ja primetio... mislim da cemo u roku od par dana znati dal' ce LTC umreti ili otici gore dosta...
Ili ni jedno ni druo, vec ostati na istom nivou.
Heh, kako izvlacite zakljucke, totalno nelogicne, i kad pogodite, tu slucajanost izjednacite sa iskustvom/instinktom/pamecu.
A po cemu ti smatras da je to skupo? Nekima je i ova cijena visoka jer smatraju da ltc ne vrijedi nizasta, dok je opet drugima ova cijena i suvise mala. I ko je onda tu u pravu?
Pa ovi prvi, naravno.
Trziste je to koje jedino daje odgovor na ovakva pitanja a ako postoji ista sto je sigurica kad je trziste kriptovaluta u pitanju, to je beznadezna pozicija ltc-a, vise puta nadugo i nasiroko elaborirano zasto je to tako pa je mesto ulazenja u bilo kakve rasprave bolje sacekati jos mesec-dva i bice sve jasno.
Kad diff ulaskom jos asica ode na nekih 30k, pozicija ltc-a ce postati neodrziva i krenuce urusavanje sistema i strmoglavi pad cene i propast scrypt asic investicije. To je moje predvidjanje a u svakom slucaju-na rasplet se nece dugo cekati, jer kad diff izdivlja a cena ne isprati, to je to.
http://www.coindesk.com/california-governor-grants-bitcoin-legal-money-status/
jako bitno, dugorocno gledano, skraceno BTC je prihvacen kao legalan metod placanja, jos da ga i Nevada prihvati i eto srece![]()
Promašio si temuImali smisla stavljati onaj dif iz wafflea u pasvord
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari