Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LTC,
Last Price: 9.2355 USD
Low: 9.21 USD
High: 9.6534 USD

odose kola :p

razmišljam se da dam oglas u fazonu:

"traže se zaposlenici u državnim firmama.

zaradite dodatni prihod lako."

:D

Ja ti se javljam odmah :d

Može sasvim lepo da se isplati kopanje.
Pratim @DedicatedPool i čim jave nov coin, pročitam o čemu se radi i ako procenim da vredi, puštam.
Nalog i worker-i važe za sve pool-ove, samo promenim port i gotovo.
Čim krene da divlja diff prelazim na sledeći ili kopam MYR u međuvremenu.
Većina coin-a sa tog pool-a doživi solidan rast.
U poslednje vreme brzo uleće velik hashrate, takođe je povećan broj total scam coin-a sa velikim premine-om i IPO-om.

Za safe trading: pratiti @Daikoku10Crypto
Sve što najavi ide minimum nekoliko x.
BC, XC, DRK i poslednji VRC...
Kasnije briše tweet-ove.

Poslednja izmena:
Sve bombe

Myr je pominjao ili ga na svoju ruku gomilaš?

omnik,

Jel tebi radi taj wafflepool? Ja pokusao ali nista se ne desava, rig baca 20M ali nema niti jednog shera, mrtvo...

Aha, nema promašaja.
Mislim da nije pominjao MYR.
Briše stare tweet-ove, sećam se da je javio BC.
Čuvam coin-e iza kojih je dobar tim.

Poslednja izmena:
omnik,

Jel tebi radi taj wafflepool? Ja pokusao ali nista se ne desava, rig baca 20M ali nema niti jednog shera, mrtvo...

ja stavio nekih 5 sekundi i sad pogledam izbacilo mi da imam neki share na supercoin,
ebavam se da dobijem 4+ Mh sa 280x, jesi lepo ukucao sve?

Ma kartice bacaju 4.xx, msi 280x na 1040/1500, napon 0.956, sve je to lepo ali nema serova uopste.

I posle se samo dobija ovo dole, sherova ni od korova :-(

Nisam stavljao nikakve dodatne parametre u sgmineru, samo za gpu, memoriju i auto fan

Treba li nesto da se doda za 280x?

----------------------------------------------------------------
[05:41:37] Network diff set to 1.3K
[05:41:37] Stratum from Pool 0 detected new block
[05:41:50] Network diff set to 1.75K
[05:41:50] Stratum from Pool 0 detected new block
[05:41:50] Network diff set to 353
[05:41:50] Stratum from Pool 0 detected new block
[05:42:02] Network diff set to 381
[05:42:02] Stratum from Pool 0 detected new block
[05:42:42] Network diff set to 412
[05:42:42] Stratum from Pool 0 detected new block

Okaci bat fajlu, ja nemam net vec nekih hebenih dva sata, bas kad sam uzeo da podesavam

Evo je komanda

sgminer.exe --kernel=x11mod -o stratum+tcp://eu.wafflepool.com:3331 -u btc-adresa -p d=0.32 -o stratum+tcp://useast.wafflepool.com:3331 -u btc-adresa -p d=0.32 -I 18 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 --temp-target 68 --auto-fan

Dodao sam i -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 i nema nikakve promene, vrti u prazno

Poslednja izmena:
Pise ti na sajtu preporukiu diffa u zavisnosti od brzine riga.
Postavljas diff, nije obavezno, probao i bez toga, stavim pass da je x i nista se ne menja

Pogledaj na http://wafflepool.com/faq

Poslednja izmena:
Evo je komanda

sgminer.exe --kernel=x11mod -o stratum+tcp://eu.wafflepool.com:3331 -u btc-adresa -p d=0.32 -o stratum+tcp://useast.wafflepool.com:3331 -u btc-adresa -p d=0.32 -I 18 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 --temp-target 68 --auto-fan

Dodao sam i -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 i nema nikakve promene, vrti u prazno

dosao net, sad cu da probam pa ti javljam

EDIT:
radi pokazuje normalno ali ne mogu da predjem 3.1Mh sa 280x

ovo ti je moj bat

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe -k x11mod -o stratum+tcp://eu.wafflepool.com:3331 -u 19VsFQgxmrjmm7dvY29g1izzLYrwH4SiRc -p d=0.02 -I 18 -w 256 --thread-concurrency 8192 -g 2 --gpu-engine 1070 --gpu-memclock 1500 --lookup-gap 2 --gpu-powertune 20 --gpu-threads 2

pause

aj daj link od minera sto si skinuo

Poslednja izmena:
omnik,

Radi kao sat već 2 nedelje.
U pitanju je multipool, plaćen si proporcionalno... dok god ti prijavljuje na sajtu da su ti aktivni workeri nema šta da brineš.

Evo kako to izgleda u praksi:

waffle.jpg

Primetićeš da ima accepted shares... samo trebate biti strpljivi.

Poslednja izmena:
koji miner imaqs, onaj njihov x11 sa poola ili neki drugi?

Nađi bin fajl u darkcoin temi za tahiti i ubaci ga kod sebe. Ako neće i dalje preko 3 onda skini i poslednji miner okačen u toj temi i sa njim će raditi. I ubodi temu u kojoj pišeš :D

Ja koristim onaj sa njihovog linka i daje 4mh na 280x bez forsiranja.

omnik, problem je sto pool ne vidi uopste minera, u mineru WU je cista nula, A je cista nula :(
Ne znam, jedino da ga pustim jedno pola sata pa da vidim da li ce da se zaleti :)

nadjoh ona 2 bin fajla, skinuo, ubacio, skinuo i zadnji i opet nista, instalirao driver 14.6 i nista, hebi ga odo malo na monero

Definitivno je problem u 14.6 beta drajveru.
Sa njim ni stari miner ne radi dobro, bez ikakvih promena u BAT fajlu ima vecu brzinu ali baca iskljucivo hardverske greske, 100% greske?!

Za sada napustam ovo ****** od minera. Valjda u skorije vreme naprave krsten miner.

Ja vec par dana kopam na pimpos sa tim drajverima i sve radi ok. Obrisi bin fajlove mozda ti oni prave problem.

Sve to ide u rok sluzbe. Samo strpljivo, cekajte da prodje aukcija i da se naduva diff.

Sve to ide u rok sluzbe. Samo strpljivo, cekajte da prodje aukcija i da se naduva diff.

Saj, kad prodje aukcija mozemo ocekivati rast cene BTC-a a LTC/BTC ce nastaviti da klizi nadole, tesko da ce to biti game changer za ltc.

Ajde sto mu non stop pada vrednost ali najgore je sto ltc i bukvalno pokazuje sve znake "prezaljenog" koina, genijalcina je negde skoro dobro primetio da on nije u stanju da napravi ni pristojan rebound.

Ja tu ne vidim ni naznake ponavljanja istorije sa BTC-om.

Pa LTCcje izgledao bar 3x gore kad je pao ispod 2$ pa je opet skocio na 48$. Samo se opustite i ne brinite brigu ;)

LTC me podseca na AMD FX, velika ocekivanja, a videcemo rezultate. Nego, jesu li LTC devovi medju zivima? Svi ostali se utrkuju sa nekim inovacijama, a ne znam da li sam ikada cuo za neko unapređenje LTC-a.

A neka unapredjenja vezana za BTC? LTC je izasao savrsen, nema potrebe da se cacka :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno