- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
Dobro nisi stavio na 15 minuta i tako dokazivao da si u pravu
Zadnjih 30 dana 23 su bila u korist LTC/USD a 7 u korist LTC/BTC. Kad saberes ukupno razlika je 600.000 ltc u korist ltc/usd
EDIT:
A ako pogledas 3 meseca unazad dobices 24,500,399 LTC/USD naspram 9,540,127 LTC/BTC
Na godinu dana je 128 miliona naspram 76.5 miliona a to je razlika od 51 milion u korist LTC/USD
Mnogo ljudi bezi sad direkt iz LTC u BTC ali nece svi moci da se vrate na vreme...
to mi ne znači mi puno, jer na tom istom sajtu imamo i BTC/USD par, pa ne možemo da isključimo da neko vrši arbitražu između btc/$ i ltc/$ parova, kao što si i sam rekao.
znaci, te brojke bi meni bile relevantne samo u slucaju da je cena BTC-a u datom vremenskom periodu bila fiksna. kada bi u obzir uzeli i btc/$ par, i njegove oscilacije u datom vremenskom periodu, primerice, ovaj skorasnji btc skok od 200 $, onda je sasvim logično da je potrebno više ltc-a u LTC/USD paru da bi se održao trenutni LTC/BTC odnos.
sinoc si imao retku situaciju da je cena BTC-a na stampu i btc-e bila u dolar ista, i nije preterano oscilovala.
hoću reći da je LTC/$ zapravo samo jedan derivat, koji je ispod LTC/BTC. likvidnost ltc-a lezi zapravo u btc-u.
Poslednja izmena: