Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro nisi stavio na 15 minuta i tako dokazivao da si u pravu :)
Zadnjih 30 dana 23 su bila u korist LTC/USD a 7 u korist LTC/BTC. Kad saberes ukupno razlika je 600.000 ltc u korist ltc/usd

EDIT:
A ako pogledas 3 meseca unazad dobices 24,500,399 LTC/USD naspram 9,540,127 LTC/BTC
Na godinu dana je 128 miliona naspram 76.5 miliona a to je razlika od 51 milion u korist LTC/USD

Mnogo ljudi bezi sad direkt iz LTC u BTC ali nece svi moci da se vrate na vreme...

to mi ne znači mi puno, jer na tom istom sajtu imamo i BTC/USD par, pa ne možemo da isključimo da neko vrši arbitražu između btc/$ i ltc/$ parova, kao što si i sam rekao.

znaci, te brojke bi meni bile relevantne samo u slucaju da je cena BTC-a u datom vremenskom periodu bila fiksna. kada bi u obzir uzeli i btc/$ par, i njegove oscilacije u datom vremenskom periodu, primerice, ovaj skorasnji btc skok od 200 $, onda je sasvim logično da je potrebno više ltc-a u LTC/USD paru da bi se održao trenutni LTC/BTC odnos.

sinoc si imao retku situaciju da je cena BTC-a na stampu i btc-e bila u dolar ista, i nije preterano oscilovala.

hoću reći da je LTC/$ zapravo samo jedan derivat, koji je ispod LTC/BTC. likvidnost ltc-a lezi zapravo u btc-u.

Poslednja izmena:
Meni i dalje trebaju btc-e kodovi tako da ako neko ima viska love na berzi neka se javi. Nesto sam kupio ali mi treba jos.

LTC, spremam se polako, investiram visak love.

Poludeo covek majke mi.

Kako sa mintpala da prebacim btc na neku drugu menjacnicu. Nigde mi neda ardesu za povlacenje da upisam.

edit.Nasao sam...

Pitanje. Posto nikad nisam imao BTC novcanik (nije mi bio potreban) jel se on bilo sta razlikuje od drugih novcanika tipa DRK, MAX LTC ili ista stvar. Negde sam procitao da se nesto razlikuje.

Poslednja izmena:
Daje ti, žuto polje withdrawal address. Samo ti je Chrome garant to popunio sa email adresom. :)

Izgleda da se nesto sprema. Silk road i FBI se pokrenuli izgleda.

Ma shorterima puna usta da snize cenu a nemaju BTC-a, ili su ispucani, pa sad digli paniku oko FBI-a koje je totalno neosnovana (ali koga briga) vazno da deluje ;)

Ta odluka nema veze sa cenom.... znalo se odavno da ce tako ici ali su shorteri i lazovi tvrdili da ce se dumpovat na berzi i ubiti cena... sto naravno sa ovim se potvrdjuje da toga nece biti...
vec ce neko "jeftino" kupiti dosta BTC-a

inace slazem se da ce biti padova naglih ali isto takvih i skokova, nadam se da ce se sve sitne ribe debelo opeci jer pametuju :)

naravno najvise ce zaraditi isti taj sto kupi te BTC-e

Poslednja izmena:
kako mislis da nema veze sa cenom ta odluka?

USofA organizuje javnu aukciju 30 k novcica, i to nece imati veze sa cenom trenutnom?

u sledece dve nedelje cena ce biti ćao.

kako mislis da nema veze sa cenom ta odluka?

USofA organizuje javnu aukciju 30 k novcica, i to nece imati veze sa cenom trenutnom?

u sledece dve nedelje cena ce biti ćao.

Jesi li ti malo dete ili stvarno verujes da aukcija ima veze sa cenom na berzi, aj da neko kupi te BTC za 100$ pa da svi krenu u strahu da ruse cenu, vec FBI lepo kaze cak ako im se cena ne svidi nece ih ni prodat :)

Ali sta, aj iskrneo shortujes i siris paniku....cccc

Pa znas koliko vas day trgovca vec mesecima serucka svugde da ce FBI da rokne coine na bitstampu dump-om i da srusi cenu na 100$.......
Sad lepo objavili da ide javna aukcija... i cak da nisu u obavezi da prodaju??? znaci nisu ludi da daju badava, FBI vise ceni BTC od vas muljatora koji samo radite u sopstvenom interesu :)

zeljko, kada kucas sa mnom zamolio bih te da ukljucis mozak.

dakle, ako mislis da ce neko da kupi te novcice po ceni od po 600 $ zivoga kesa po komadu, onda stvarno nemas pojma kako veliki kes funkcionise.

i kako je uopste postao veliki kes.

zeljko, kada kucas sa mnom zamolio bih te da ukljucis mozak.

dakle, ako mislis da ce neko da kupi te novcice po ceni od po 600 $ zivoga kesa po komadu, onda stvarno nemas pojma kako veliki kes funkcionise.

i kako je uopste postao veliki kes.

Pa ja sam rekao ko kupi ce zaraditi, inace procitaj jos jednom, FBI nije u obavezi da proda i jedan coin, mozda bude mozda ne a mozda proda 5% po ceni koja mu se svidi...
A da tek kad vidimo rezultat prodaje moze krenuti prica uticaja FBi-a i realne potraznje za BTC-em, ovo sad je cisto prokenjavanje day trader-a (svih ne tebe samo) :d

Pa ja sam rekao ko kupi ce zaraditi, inace procitaj jos jednom, FBI nije u obavezi da proda i jedan coin, mozda bude mozda ne a mozda proda 5% po ceni koja mu se svidi...
A da tek kad vidimo rezultat prodaje moze krenuti prica uticaja FBi-a i realne potraznje za BTC-em, ovo sad je cisto prokenjavanje day trader-a (svih ne tebe samo) :d

ko kupi se nada da ce zaraditi. zarada nije nicim zagarantovana.

svakako da ih fbi nece davati za 1 $ po komadu.

ja nisam daytrader, napravim po 2~3 trgovine mesecno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno