Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sad da pametujem, ali coldwallet vazda bila full varijanta 😉

Realno da sam bio pametniji, mnogo manje glavobolja bi bilo da sam odmah sve kripto valute stancovao na coldwallet. Ovo sto je kurajber, i dosta drugih, popusio na vircurexu je nista naspram procepa u kakvom sam se ja nasao sa vircurexom.. srecom sve je vraceno u celosti, i od tada strogo zaobilazim tu berzu 😉

Nadam se da ovaj sto je kupio skoro 100K LTC-a na 0.017 nece proci kao onaj sto je kupovao feather na 0.0004 sa 1600+ BTC-a...

Bas zbog tog sto je kupovao FTC po 0,0004 za 1000+ BTC-a, ja nisam prodao svoj FTC, jer sam mislio ovaj je ozbiljan igrac, mora da zna sta radi, ici ce to gore, kad ono medjutim 😀.

ako ima toliko za investiciju moze i da priceka bar jednu godinu 🙂

mozda je neki sheik muhamed, pa kaze cek da vidim kako ide ta kupovina :d

hm... Nema me 2 dana i samo sto ne nastane haos sa ltc. Vidim da je zid od 1600 btc-a skoro otisao. Ima li neko neku pretpostavku hoce li da gekne dole ltc/btc odnos?

Ja verujem da hoce. Moje prognoze su bile da pada do 0.015 pa sad videcemo.

s obzirom na to da ltc pada samo tako, i da na bitstampu neko uveliko dampuje btc, i to samo tamo, dok su houbi i finex gore, rekao bih da neko kesira big time svoju ltc investiciju.

i dodao bih jos nesto. te pare koje se sad izvlace, one se nece vratiti u ltc.

Stvarno si postao smesan... tvrdis nesto sto nimalo nemozes znati, i to sve zato jer si cist BTC zealot... :-devil-:
Verovatno onaj sto je ulozio 20 milkica $ u LTC na 10-48$ sad sve rasprodaje na 11 i ne vraca se u LTC jer eto pukao mu film i nemoze vise da ceka ..... buhahaha

I sto je jos smesnije oni sto su digli ruke od LTC prosli put na 2$ sad cine isto, i opet ocekuju da ih neko svati ozbiljno 😛

Poslednja izmena:
Polako ljudi, sve ce to da dodje na mesto 😉

Sto? Pa ti mislis da cu ja da menjam za btc pa ce to da me pogodi? Mene odnos ne zanima, zanima me samo cena LTC-a u nekom buducem periodu.

cena btc-a na stampu je ista kao na btc-e. to nikad nije bilo. a tako je zato sto neko poravnava racune, preko ltc-a. 😀

tacno ali uvek je LTC bio izlozen jer je jedino ON vezan za $ (ozbiljno jer BTC-e ima dosta $$$) i BTC ujedno, svi ostali shit coini su postedjeni istog....

uopste nije tacno da je ltc vezan za $. to sto na btc-e postoji poseban ticker sa cenom izrazenom u $ realno ne znaci puno.

ltc je vezan za btc. realno je prvi ozbiljniji novcic koji se razmenjivao za btc i to je ono sto ga izdvaja od drugih.

po meni je losa strategija gledati ltc u $. visestruko se tako gubi zarada.

Poslednja izmena:
hah, pa da, ja bih rekao da polako dolazi na svoje sve.
ne daj boze vama sad sto drzite ltc da krene btc ka 800.

Ista prica je pricana u oktobru 2013. Mi sto imamo LTC gubimo samo onda kada LTC/USD pada.
Daj boze da BTC sutra ode na 2000 a LTC da ostane na 11$ i da odnos padne na 0.005
Veliki skok BTc-a uvek na kraju izazove pump ostalih valuta.

uh, meni oktobar 2013. zvuci uzasno daleko. ta ti je ovaj svet - par meseci kao godine. tako da nemam pojma sta je bilo u oktobru 2013. 😀

pa dobro, svakome dodje njegovih pet minuta. mislim na te ostale novcice. slazem se da treba mnogo strpljenja.

ali po meni se to ne isplati, jer je to propustena prilika da se u nesto drugo ulozi i/ili zaradi, a o riziku da tog pumpa ne bude da i ne govorim.

jer, kako bude btc bude vredniji, tako ce biti rizicnije ulagati u ostalo.

Poslednja izmena:
@genijalcin@23
Jer ti uopste znas da 70% malih trgovaca gubi na berzi debelo... vecina cak se i srami da prizna

uopste nije tacno da je ltc vezan za $. to sto na btc-e postoji poseban ticker sa cenom izrazenom u $ realno ne znaci puno.
.
Slabo si ti to pratio.
Taj odnos se formira iskljucivo arbitrazom BTC/USD i LTC/USD strane. U suprotnom bi LTC/BTC imao veci volume od LTC/USD para.
Naravno ponekada se pojavi neko sa velikim nalogom na ltc/btc strani koji u trenutku napravi pomak i na dolarskim parovima ali to se desava jako jako retko.

Slabo si ti to pratio.
Taj odnos se formira iskljucivo arbitrazom BTC/USD i LTC/USD strane. U suprotnom bi LTC/BTC imao veci volume od LTC/USD para.
Naravno ponekada se pojavi neko sa velikim nalogom na ltc/btc strani koji u trenutku napravi pomak i na dolarskim parovima ali to se desava jako jako retko.

ne pratim ltc od houbi pumpa, istina, a i tad sam pratio samo na kratko. i ne pratim koji i kakvi sve botovi operisu na btc-e, vodim se iskljucivo logikom i hronologijom stvari.

ali mozemo podatke od evo sad da pogledamo:

LTC/$ Volume: 60328 LTC / 665219 USD
LTC/BTC Volume: 90722 LTC / 1554 BTC

to je neka razlika od koliko, 30 k ltc-ova, iliti 300 k $. mnogo.

Poslednja izmena:
Sto? Pa ti mislis da cu ja da menjam za btc pa ce to da me pogodi? Mene odnos ne zanima, zanima me samo cena LTC-a u nekom buducem periodu.

To Saj druze moj, odnos i btc nas ne zanimaju, dve greske sam napravio, trecu mogu samo da mi bude zao sto sam npr 100 ltc prodao po 100$ a nisam sacekao 150$ 😉

ali mozemo podatke od evo sad da pogledamo:
LTC/$ Volume: 60328 LTC / 665219 USD
LTC/BTC Volume: 90722 LTC / 1554 BTC

to je neka razlika od koliko, 30 k ltc-ova, iliti 300 k $. mnogo.
Dobro nisi stavio na 15 minuta i tako dokazivao da si u pravu 🙂
Zadnjih 30 dana 23 su bila u korist LTC/USD a 7 u korist LTC/BTC. Kad saberes ukupno razlika je 600.000 ltc u korist ltc/usd

EDIT:
A ako pogledas 3 meseca unazad dobices 24,500,399 LTC/USD naspram 9,540,127 LTC/BTC
Na godinu dana je 128 miliona naspram 76.5 miliona a to je razlika od 51 milion u korist LTC/USD

Mnogo ljudi bezi sad direkt iz LTC u BTC ali nece svi moci da se vrate na vreme...

Poslednja izmena:
Bas to, kad podje gore i kad krenu da se vracaju to ce da jurne ludacki pa ce mnogi da se ceskaju po glavi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno