Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sad da pametujem, ali coldwallet vazda bila full varijanta ;)

Realno da sam bio pametniji, mnogo manje glavobolja bi bilo da sam odmah sve kripto valute stancovao na coldwallet. Ovo sto je kurajber, i dosta drugih, popusio na vircurexu je nista naspram procepa u kakvom sam se ja nasao sa vircurexom.. srecom sve je vraceno u celosti, i od tada strogo zaobilazim tu berzu ;)

Nadam se da ovaj sto je kupio skoro 100K LTC-a na 0.017 nece proci kao onaj sto je kupovao feather na 0.0004 sa 1600+ BTC-a...

Bas zbog tog sto je kupovao FTC po 0,0004 za 1000+ BTC-a, ja nisam prodao svoj FTC, jer sam mislio ovaj je ozbiljan igrac, mora da zna sta radi, ici ce to gore, kad ono medjutim :D.

ako ima toliko za investiciju moze i da priceka bar jednu godinu :)

mozda je neki sheik muhamed, pa kaze cek da vidim kako ide ta kupovina :d

hm... Nema me 2 dana i samo sto ne nastane haos sa ltc. Vidim da je zid od 1600 btc-a skoro otisao. Ima li neko neku pretpostavku hoce li da gekne dole ltc/btc odnos?

Ja verujem da hoce. Moje prognoze su bile da pada do 0.015 pa sad videcemo.

s obzirom na to da ltc pada samo tako, i da na bitstampu neko uveliko dampuje btc, i to samo tamo, dok su houbi i finex gore, rekao bih da neko kesira big time svoju ltc investiciju.

i dodao bih jos nesto. te pare koje se sad izvlace, one se nece vratiti u ltc.

Stvarno si postao smesan... tvrdis nesto sto nimalo nemozes znati, i to sve zato jer si cist BTC zealot... :-devil-:
Verovatno onaj sto je ulozio 20 milkica $ u LTC na 10-48$ sad sve rasprodaje na 11 i ne vraca se u LTC jer eto pukao mu film i nemoze vise da ceka ..... buhahaha

I sto je jos smesnije oni sto su digli ruke od LTC prosli put na 2$ sad cine isto, i opet ocekuju da ih neko svati ozbiljno :p

Poslednja izmena:
Polako ljudi, sve ce to da dodje na mesto ;)

hah, pa da, ja bih rekao da polako dolazi na svoje sve.

ne daj boze vama sad sto drzite ltc da krene btc ka 800.

Sto? Pa ti mislis da cu ja da menjam za btc pa ce to da me pogodi? Mene odnos ne zanima, zanima me samo cena LTC-a u nekom buducem periodu.

cena btc-a na stampu je ista kao na btc-e. to nikad nije bilo. a tako je zato sto neko poravnava racune, preko ltc-a. :D

tacno ali uvek je LTC bio izlozen jer je jedino ON vezan za $ (ozbiljno jer BTC-e ima dosta $$$) i BTC ujedno, svi ostali shit coini su postedjeni istog....

uopste nije tacno da je ltc vezan za $. to sto na btc-e postoji poseban ticker sa cenom izrazenom u $ realno ne znaci puno.

ltc je vezan za btc. realno je prvi ozbiljniji novcic koji se razmenjivao za btc i to je ono sto ga izdvaja od drugih.

po meni je losa strategija gledati ltc u $. visestruko se tako gubi zarada.

Poslednja izmena:
hah, pa da, ja bih rekao da polako dolazi na svoje sve.
ne daj boze vama sad sto drzite ltc da krene btc ka 800.

Ista prica je pricana u oktobru 2013. Mi sto imamo LTC gubimo samo onda kada LTC/USD pada.
Daj boze da BTC sutra ode na 2000 a LTC da ostane na 11$ i da odnos padne na 0.005
Veliki skok BTc-a uvek na kraju izazove pump ostalih valuta.

uh, meni oktobar 2013. zvuci uzasno daleko. ta ti je ovaj svet - par meseci kao godine. tako da nemam pojma sta je bilo u oktobru 2013. :D

pa dobro, svakome dodje njegovih pet minuta. mislim na te ostale novcice. slazem se da treba mnogo strpljenja.

ali po meni se to ne isplati, jer je to propustena prilika da se u nesto drugo ulozi i/ili zaradi, a o riziku da tog pumpa ne bude da i ne govorim.

jer, kako bude btc bude vredniji, tako ce biti rizicnije ulagati u ostalo.

Poslednja izmena:
@genijalcin@23
Jer ti uopste znas da 70% malih trgovaca gubi na berzi debelo... vecina cak se i srami da prizna

uopste nije tacno da je ltc vezan za $. to sto na btc-e postoji poseban ticker sa cenom izrazenom u $ realno ne znaci puno.
.
Slabo si ti to pratio.
Taj odnos se formira iskljucivo arbitrazom BTC/USD i LTC/USD strane. U suprotnom bi LTC/BTC imao veci volume od LTC/USD para.
Naravno ponekada se pojavi neko sa velikim nalogom na ltc/btc strani koji u trenutku napravi pomak i na dolarskim parovima ali to se desava jako jako retko.

Slabo si ti to pratio.
Taj odnos se formira iskljucivo arbitrazom BTC/USD i LTC/USD strane. U suprotnom bi LTC/BTC imao veci volume od LTC/USD para.
Naravno ponekada se pojavi neko sa velikim nalogom na ltc/btc strani koji u trenutku napravi pomak i na dolarskim parovima ali to se desava jako jako retko.

ne pratim ltc od houbi pumpa, istina, a i tad sam pratio samo na kratko. i ne pratim koji i kakvi sve botovi operisu na btc-e, vodim se iskljucivo logikom i hronologijom stvari.

ali mozemo podatke od evo sad da pogledamo:

LTC/$ Volume: 60328 LTC / 665219 USD
LTC/BTC Volume: 90722 LTC / 1554 BTC

to je neka razlika od koliko, 30 k ltc-ova, iliti 300 k $. mnogo.

Poslednja izmena:
Sto? Pa ti mislis da cu ja da menjam za btc pa ce to da me pogodi? Mene odnos ne zanima, zanima me samo cena LTC-a u nekom buducem periodu.

To Saj druze moj, odnos i btc nas ne zanimaju, dve greske sam napravio, trecu mogu samo da mi bude zao sto sam npr 100 ltc prodao po 100$ a nisam sacekao 150$ ;)

ali mozemo podatke od evo sad da pogledamo:
LTC/$ Volume: 60328 LTC / 665219 USD
LTC/BTC Volume: 90722 LTC / 1554 BTC

to je neka razlika od koliko, 30 k ltc-ova, iliti 300 k $. mnogo.
Dobro nisi stavio na 15 minuta i tako dokazivao da si u pravu :)
Zadnjih 30 dana 23 su bila u korist LTC/USD a 7 u korist LTC/BTC. Kad saberes ukupno razlika je 600.000 ltc u korist ltc/usd

EDIT:
A ako pogledas 3 meseca unazad dobices 24,500,399 LTC/USD naspram 9,540,127 LTC/BTC
Na godinu dana je 128 miliona naspram 76.5 miliona a to je razlika od 51 milion u korist LTC/USD

Mnogo ljudi bezi sad direkt iz LTC u BTC ali nece svi moci da se vrate na vreme...

Poslednja izmena:
Bas to, kad podje gore i kad krenu da se vracaju to ce da jurne ludacki pa ce mnogi da se ceskaju po glavi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno