Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako smo krenuli eto nas preko 1200 u avgustu :D Ja ltc ne prodajem dok cijena ne bude bar 80$

ma ja sto vise razmisljam o tom ltc-u to mi je sve nezanimljiviji.

ltc ti je kao dinarska stednja sa visokim kamatama, a btc svajcarac sa kamatom od 2 %. dzaba sto je kamata na dinare 10 % kad ti efektivno inflacija pojede 9 %.

Hoce neko da proda nesto para s btc-e ili 50-ak ltc-a mozda? Placam posteno.

@genijalcin@23
Priznaj LTC cenu nemozes predvideti i na njemu ako si kupovao si gubio i zato ga nevolis... naravno da bi BTC sto vise odskako smeta ti svaka alternativa a za tebe znamo gde si $/BTC nonstop :d

100_DM_Serie3_Vorderseite.jpg

VS

yu_5000_dinara_1985_unc.jpg

i premda se moze na tim oscilacijama kursnim zaraditi, ustedjevinu cuvam tamo gde je inflacija najmanja.

Poslednja izmena:
Svi mi cekamo onaj zvanicni kurs od 6din za marku pa da svi pokupujemo marone po zvanicnom kursu dok je na crno 20 :)

Poslednja izmena:
@genijalcin@23
Priznaj LTC cenu nemozes predvideti i na njemu ako si kupovao si gubio i zato ga nevolis... naravno da bi BTC sto vise odskako smeta ti svaka alternativa a za tebe znamo gde si $/BTC nonstop :d

Realno u pravu je. Pogledaj koliko dana ukupno u poslednjih 365 je ltc/btc bio u rastu. Na zalost, manje od 40. Dakle, svi mi koji imamo ltc nerviramo se 325 dana godisnje...u sledecem pumpu cu se konvertovati u btc 100% i necu ulaziti u ltc minimum 200 dana nakon tog bubblea. Ltc/btc je zaista grozan.

Pa to je nemonovnost trzista, zato LTC moze da poraste 5-15x puta za mesec dana a BTC 2-3x max...

sve ima svoje mane i prednosti

Ne verujem da će probiti $680-700, prejak resistance, pogledajte šta cene mod-ovi na tradingview. Ceo Finex je u long-u, niko ne pazari. BTC swap-ovi su nikad jeftiniji i neko sa puno keša može da uradi poso. Otvaram opet short u resistance zoni i mogu da čekam koliko treba.

www.reddit.com/r/BitcoinMarkets/comments/276np9/bitfinex_total_usd_swaps_crossed_alltime_high/

Samo postoji jedan mali problem. Ako neki polusituiran Kinez odvrne slavinu na Huobiju, pokazace se resistance zona kao prilicno montazno-demontazna tvorevina. Bice dumpa, treba vratiti interest fenixu, ali verujem u drugi talas, mislim da se zavrsava Eliotov broj 2 ako posmatramo 3-day chart. Kontam da je nervoza velika kada se radi sa tudjim parama pa jos na to ide i dnevna kamata od 0.65 ili koliko vec %...

Poslednja izmena:
Sta 2-3x? Sad kad krene bije na 3000! :)
Salu na stranu, stvarno ocekujem te cifre na jesen i da, verujem da ce ltc malo vise skociti nego btc.

Sta 2-3x? Sad kad krene bije na 3000! :)
Salu na stranu, stvarno ocekujem te cifre na jesen i da, verujem da ce ltc malo vise skociti nego btc.

Koliki ti je target ltc/btc max? Ocekujes li vec ove godine preko 0.052? Ja ne smem da prognoziram, los sam u proceni tog odnosa. Polovljenje je za nesto vise od 15 meseci, diff jos nije poceo cestito da raste, cena ne privlaci kupce asica jos uvek.

Asic-i se prodaju itekako ali nema jos onih teskasa u 28nm izasao je samo prva tura istih.. inace jos traje exodus GPU miner-a mislim da nisu jos svi pobegli sa LTC, kako GPU-ci beze tako asic dolazi zato nema vecih skokova

Ove godine sam kontao da ce 0.05 biti peak, mozda do 0.06 ali tesko mada sledece to vec moze biti everyday odnos koji ce se povecati i do 0.1 do kraja sledece godine. To su moje prognoze bez nekih detaljnih analiza. Stvarno ne ocekujem da ce nesto mnogo ici gore odnos. Vise ocekujem da cene odu 2-3x gore nego na proslom peak-u nego sam odnos.
Asic uvek ima kupce, ne brinem ja za to. Problem je sto ne mogu da isporuce dovoljno jos uvek ali i to kad se zaleti za mesec dva vise nema stajanja. Cena ce opet ici u par faza, imace kada da se zagreju kupci i da se stvorene zalihe asica prodaju po nenormalnih cenama, uopste ne sumnjam za to.

Licno mislim da ce LTC odnos biti mozda i na 0.008 kao i prosli put... a onda idemo na 0.05 s'tim sto ce BTC ici na 2000$ +

Ti sto su ga pumpali prosli put verovatno nece dozvoliti toliki pad, jer se nisu istovarili a po mojoj nekoj racunici i dalje drze 20-30% LTC

Ma kakvi, nema sanse da toliko padne. Do 0.015 moze da ide, ne verujem da ce ispod toga jer svi znamo sta se sprema i ne verujem da je iko lud da prodaje toliko. Ja sam skoro napisao 0.017 do 0.015 i posle tri dana ode naglo na 0.0174i za sada je drzi tu na granici.

Ma Saj isto nam je dokle ce da pada ako ce biti momenat koji cekamo ;)

Istina. Ja se zbog padova odavno ne nerviram. 330 dana u godini moze cena da pada, bas me briga jer znam sta cekam.

Ja nisam trgovac i imacu kosu do 2064-e sigurno :d

da li je volume na poloniexu/bittrexu presudni faktor kada se gleda koji novcic ce da se uvede na mintpal (ne glasanjem nego odabran od strane njih)?

ovaj na mcx now se pogubio
tek sad vidim da kad se klikne na Doge cuje se zavijanje kuceta :D

Na Finex-u i dalje drže long uprkos previsokim kamatama. Čitavih 23 mil. USD tako da odatle ne može doći rast.
Što duže traje ovaj pokušaj rasta, više će ih peći.
Takođe, moguće da je ovaj rast rezultat promene stava o crypto od strane Apple-a.
Ko je hteo već je pazario.
Verovatno još 1 pokušaj i onda korekcija.

Koga briga za Finex... nisu muljatori jedini koji odredjuju cenu, oni su tu kratkorocno da rade korekcije dok ih neko da zabiberi po guzi samo da lete u nebo ko s... :p

Nedavno je Finex obišao Bitstamp što se tiče volume-a. Videćemo.

Vircurex:
Update 8th June 2014
Payout to frozen accounts this month:
24.82 BTC
20.30 LTC
6.51 TRC
65.30 FTC

Total balances after the amounts have been distributed
BTC: 346 accounts with frozen amounts, total 1696 BTC
FTC: 42 accounts with frozen amounts, total 152,010 FTC
LTC: 2380 accounts with frozen amounts, total 124,897 LTC
TRC: 77 accounts with frozen amounts, total 127,739 TRC

We have made a minor change to the BTC distribution, we have capped the returned amount to 1 BTC per user, thus allowing for more users to receive back funds

Za metar dana skupili su 20 LTC-a, majko mila, apsolutno nikada nece vratiti ono sto duguju.

Vircurex:
Update 8th June 2014
24.82 BTC
20.30 LTC
6.51 TRC
65.30 FTC

We have made a minor change to the BTC distribution, we have capped the returned amount to 1 BTC per user, thus allowing for more users to receive back funds

Za metar dana skupili su 20 LTC-a, majko mila, apsolutno nikada nece vratiti ono sto duguju.

Dobili su odlican kredit od svojih musterija :)

Vircurex:
Update 8th June 2014
24.82 BTC
20.30 LTC
6.51 TRC
65.30 FTC

Ovo je bruka i sramota.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno