cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Mene zabrinjava što imam već ozbiljnu količinu novčića na menjačnici koja postoji ~100 dana... Mintpal.
Sklanjaj to odatle...
Mene zabrinjava što imam već ozbiljnu količinu novčića na menjačnici koja postoji ~100 dana... Mintpal.
Edit: sklonio sam sve. Sad osecam da ce sistem da mi rokne i da ce walleti da mi budu korumpirani. Mene neki maler mora da zadesi :d
Ja mislim da je vec kasno za nabavku novih GPU za kopanje Litecoina i da je bolje za taj novac kupiti novcice.
ASIC-se su odavno upregli pa uprkos tome zadnjih nedelju dana nesto sporo raste mreza.
3 maj Difficulty: 7,338
6 maj Difficulty: 7,126
Estimated Next Difficulty: 6,754 (-5.22%)
Ja sam prodao 20 LTC-a, odoh da se igram malo s DRK-om. Tu je procentualno daleko veca zarada nego ovde.
Po ovoj ceni ne ulazim sigurno, cekam da dobro padne nocas pa cu ujutru mozda da uzmem da se poigram ovih dana. Sada mu cena mora pasti bar jos 10%, a posle cemo da vidimo posle forka i kad krene na Coinotronu da se kopa. Stavicu order na 0.005 pa cu da se istovaram ovih dana kad ponovo skoci cena verovatno.
spreman za jos jedan skok! gadjam 480 $!
Srecno i manje kocke kolega torbaru![]()
spreman za jos jedan skok! gadjam 480 $!
Kina je ucinila previse stete do sada. Ako ikad dodje do zvanicne zabrane, vratice se cena na proslogodisnj nivo, sub 200. Svi ce dumpovati, neko jer ce se uplasiti a neko da bi masno sortovao.
Imala je i Kina svog udela u pocetku s onim zabranama. Ali posle desete zabrane svi su vec oguglali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari