Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje sklanjaj u wallet. Ja sam ziv primer da ne treba drzati online nista ni na kratko. Sto je najgore, opet mi je sada proradio onaj osecaj koji nisam poslusao 2x pa sam se opekao. Ovog momenta sklanjam novcice odatle.

Edit: sklonio sam sve. Sad osecam da ce sistem da mi rokne i da ce walleti da mi budu korumpirani. Mene neki maler mora da zadesi :d

Poslednja izmena:
I ja sam povukao 2/3... ostade gomila HVC-a, Groestl-a, Pandi i šta ja znam kakvih sve šitova :)

Ma kakav papir. Upravo pravim backup walleta na kartice za svaki slucaj ;)

Ja na racunaru imam samo adrese walleta, tako da eventualni haker moze samo da uplati ako hoce :D

Ja mislim da je vec kasno za nabavku novih GPU za kopanje Litecoina i da je bolje za taj novac kupiti novcice.

ASIC-se su odavno upregli pa uprkos tome zadnjih nedelju dana nesto sporo raste mreza.

3 maj Difficulty: 7,338

6 maj Difficulty: 7,126

Estimated Next Difficulty: 6,754 (-5.22%)

75 MHs mineri se isporucuju, ali i dalje je veliki broj gpu minera koji skacu sa coina na coin, pa zato i litecoin ide gore/dole, ali polako i sigurno nema povratka

Skacu s coina na coin ali ne vracaju se na LTC, ne verujem. Ljudi napustaju polako, asic popuni vise ili manje, otud variranja na mrezi i setanje diff-a. Kad dodje do 10.000 onda ide samo gore, do tada ce valjda svaki iole pametan gpu rudar naci nesto drugo da kopa.

Ja cu kopati LTC dok se ne pojavi kod poljaka, zakasnio sam al ***.

Ja sam prodao 20 LTC-a, odoh da se igram malo s DRK-om. Tu je procentualno daleko veca zarada nego ovde.

Mislim da je sad dosta rizicno uci u DRK dugorocno... ja bi pre rizikovao sa HVC-om koji jos ocekuje svojih 5min, pogotovo sto se "mint" faza zavrsava za ~ mesec dana posle cega se block reward destkuje

Po ovoj ceni ne ulazim sigurno, cekam da dobro padne nocas pa cu ujutru mozda da uzmem da se poigram ovih dana. Sada mu cena mora pasti bar jos 10%, a posle cemo da vidimo posle forka i kad krene na Coinotronu da se kopa. Stavicu order na 0.005 pa cu da se istovaram ovih dana kad ponovo skoci cena verovatno.

Po ovoj ceni ne ulazim sigurno, cekam da dobro padne nocas pa cu ujutru mozda da uzmem da se poigram ovih dana. Sada mu cena mora pasti bar jos 10%, a posle cemo da vidimo posle forka i kad krene na Coinotronu da se kopa. Stavicu order na 0.005 pa cu da se istovaram ovih dana kad ponovo skoci cena verovatno.

Srecno i manje kocke kolega torbaru ;)

Srecno i manje kocke kolega torbaru ;)

Nije strasno to sto se kocka, nego sto ce posle pokusati da se vadi i vrati svoje novcice, a za to treba jos novcica. Ljudi koriste razne skupe softvere, botove i gomile BTC-ova ne bi li napravili profit od 5-10% i uzeli pare od onih koji hoce da se malo "poigraju".
Ako ti se svidja neki novcic razmeni btc, ltc kupi i cekaj. Sve ostalo je kocka nista drugacija nego kazino, kladionica i slicno.

Pa zar nije ranije pricao da nece da se kocka i prodaje novcice dok nedostignu stotku.
img.php

Rekao ja, nema sta. Ali nisam ga menjao za lovu vec za btc. I to sam menjao pre nego sto je odnos pao i sinoc vidim kako krece opet drk diff da raste i oko pola 3 ipak uletim na 0.0056.
Drk me tera na greh, da trgujem iako ja nemam vremena da pratim non stop. Trziste reaguje i menja se situacija jako brzo a ja ne mogu da budem tu stalno. Sta da radim, moram malo da se poigram, nema smisla da propustam sansu. Vuklo mi se 20LTC-a po berzama pa me zasvrbelo. Uvek ja mogu da ih kupim ponovo, ovo je samo da me zelja mine ;)

Poslednja izmena:
kako ovako ova mreza na btcu raste ovako jednako?

Prilozi

• e.PNG
    e.PNG
    82 KB · Pregleda: 169
@genijalcin@23
Znas da je na te padove namerno uticala kina... tako da igras na kocku da ce kina opet vuci drstaicne poteze... ili ne

Kina je ucinila previse stete do sada. Ako ikad dodje do zvanicne zabrane, vratice se cena na proslogodisnj nivo, sub 200. Svi ce dumpovati, neko jer ce se uplasiti a neko da bi masno sortovao.

Pogresno... kina jeste pumpala od 200 do 1000 ali to definitivno nije jedini razlog... sadasnja cena je koliko zbog kine toliko i zbog MtGox-a koji je poljuljao veru u berze, itd

Masa njih trenutno vec mesecima pokusava da shortuje... mtgox resenje je tu negde, ako se ranije resi, cena moze samo gore

Poslednja izmena:
Ma kakva Kina, za pump jeste ali za PAD samo mtgox i nista vise.

Imala je i Kina svog udela u pocetku s onim zabranama. Ali posle desete zabrane svi su vec oguglali.

Meni deluje kao da smo dotakli dno ili da samo jako blizu istog ...

Ranije je posle svakog skoka sledio za par dana pad koji je bio veci i cena bi se na kraju, posle stabilizovanja, bila niza ..

Gledajuci grafik u zadnjih 30 dana cena je ukupno gledano skocila (gotovo da nikad nije bio slucaj od pocetka godne).

Takodje cena je sedmog maja bila na oko 420-430 posle je skocila pa se ponovo stabilizovala na 435-440 (prvi put da se stavilizovala na vecoj razini od pocetne ...)

Cini mi se da bi BTC trebalo da bude relativno stabilan neko vreme dok ne krene ponovo gore..

Sto se tice trgovine ja sam sve prebacio u DRK posto ocekujem tu veliki rast ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno