BRUTALNI PUMP se nastavlja ! ovo su ogromne pare u igri sada, počinioci nepoznatiali neko ko je zaradio ranije na nečemu tolike pare i sad ih ulaže u ovo, ne može biti glup.., postoje debeli razlozi zašto se ovo radi (koje mi još ne znamo)!
posle puno vremena mi deluje da ovo sve ide dugoročno u dobrom pravcu. Bauci (a bilo ih je toliko od nove godine), bi trebalo da su prošlost.
Gde si video brutalni pump?
Posle puno vremena skontao si ono sto ja pricam zadnjih 6 meseci![]()
Neko se nakupovao po 350-400 i po 8-9 i sad polako prodaje
Ljudi ovo su najlepša tri dana u zadnja dva meseca što se tiče perspektive kriptovaluta, sve je tonulo do sada. Ovi orderi nisu zezanje.
Niko normalnan ne bi trošio ovolike pare bez razloga, predstoje neke dobre vesti koje tek treba da čujemo.
Svi pampovi idu iz jednog centra, neko ko zna šta će biti.
Neko se nakupovao po 350-400 i po 8-9 i sad polako prodaje
Ne znam da li si pratio sta je pump kad u danu ide sa 109$ na 350$ ili za 10 dana sa 109$ na 1000$... e to su bili BUMPOVI![]()
@igysa ma daj svakog cobana budalu je moglo da ukenya da slucajno ne proda par hiljada btc-a iz 2010. Velike pare se i dalje klone BTC-a. A ti vidi ako imas 1M dolara od decembra kupis 1000 komada kad je resistance na 450 i napravis paniku, sacekas da se napravi support preko 1000 iznad cene po lojoj si kupio i cao.
Kako se kineske berze ponasaju to ce biti zaplene i zatvaranje racuna, ljudi ce da nayebu gore nego sa goxom. Al neka ga nek vozi do soma sto se mene tice.
šta bre zakerate, posle tri meseca konstantnog pada i bukvalnog ponora jer na jednu lepu vest dolazilo 10 loših, sad oćete skok od 200 dolara na dan.
To nije tacno. Zabrana btc-a nije nikada bila pomenuta. Zabranjen je bankama da rade sa berzama, a to ce za mesec dva da dodje na dnevni red jer te pare o kojima pricas su jadne.
A pod dva i da nije tako *****ali su se ljudi za mnogo vise nego sto je otislo u btc. Srbija ti je pomutila vid pa mislis da su 1000btc po danasnjoj ceni pare. Nisu na trzistu USA ili Kine nista.
DAmpovace cim budu zatvorili prvi racun bilo koje berze a posle toga ce cena da pada mesecima jer kad oduzmes kinu vraces se na period pre novembra 2013.
EDIT: ja sam all in BTC trenutno zato sto verujem ron swansonu
Pogledajte prilog 139949
To nije tacno. Zabrana btc-a nije nikada bila pomenuta. Zabranjen je bankama da rade sa berzama, a to ce za mesec dva da dodje na dnevni red jer te pare o kojima pricas su jadne.
A pod dva i da nije tako *****ali su se ljudi za mnogo vise nego sto je otislo u btc. Srbija ti je pomutila vid pa mislis da su 1000btc po danasnjoj ceni pare. Nisu na trzistu USA ili Kine nista.
DAmpovace cim budu zatvorili prvi racun bilo koje berze a posle toga ce cena da pada mesecima jer kad oduzmes kinu vraces se na period pre novembra 2013.
EDIT: ja sam all in BTC trenutno zato sto verujem ron swansonu
Pogledajte prilog 139949
Pa kako je onda pala cena na 340 pored svih tih informacija i sto taj insajder nije kupio na 400 nego sad nego na 510$
A sto se tice kine i, premoscavanja i racuna u HC, aj da neki amerikanac veruje u te gluposti to razumem jer ne zna sta je komunizam al da neko iz srbije slusa to mi nije jasno. Mi bar znamo sta je komunizam.
Jel se secas BTCchina berze? Bila je najveca a sad sam siguran da pratis Huobi i mozda OKCoin.
Za 10 dana polovljenje nagrade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari