Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto momka obeshrabrujete?

sve dok ima i cent cistog profita ne vidim razlog zasto ne bi kopao?
u sve tome ce nesto nauciti sto mu danas sutra moze biti od koristi u nekom desetom poslu a postoji i neka zarada pa makar kafa dnevno...

Niko mu ne kaze da ne kopa, ali ako ce da provodi pola dana na berzi gde ce posle nedelju dana 'trgovanja' da bude u gubitku 1 LTC za koji mu treba 20 dana kopanja, mislim WTF?!

Jedino u takvim situacijama podrzavam svoje resenje :), posto se ne razumem u berze, samo kopam, torbarim, jednom u par dana odem na team viewer da vidim temp i da li sve radi i cekam bolje dane.

@ASIC karte u oglase, pare kod zmajns-a, pa na berzu. I da izgubis 90% imaces vise novcica nego sto bi iskopao.

Poslednja izmena:
BRUTALNI PUMP se nastavlja ! ovo su ogromne pare u igri sada, počinioci nepoznati ;) ali neko ko je zaradio ranije na nečemu tolike pare i sad ih ulaže u ovo, ne može biti glup.., postoje debeli razlozi zašto se ovo radi (koje mi još ne znamo)!
posle puno vremena mi deluje da ovo sve ide dugoročno u dobrom pravcu. Bauci (a bilo ih je toliko od nove godine), bi trebalo da su prošlost.

Gde si video brutalni pump?
Posle puno vremena skontao si ono sto ja pricam zadnjih 6 meseci :)

očekivao sam bar 700 kad sam video tvoj post, kad ono 514...

BRUTALNI PUMP se nastavlja ! ovo su ogromne pare u igri sada, počinioci nepoznati ;) ali neko ko je zaradio ranije na nečemu tolike pare i sad ih ulaže u ovo, ne može biti glup.., postoje debeli razlozi zašto se ovo radi (koje mi još ne znamo)!
posle puno vremena mi deluje da ovo sve ide dugoročno u dobrom pravcu. Bauci (a bilo ih je toliko od nove godine), bi trebalo da su prošlost.

Mislim da jos nije vreme za ozbiljan pump, ne deluje mi ovo tako.

Ljudi ovo su najlepša tri dana u zadnja dva meseca što se tiče perspektive kriptovaluta, sve je tonulo do sada. Ovi orderi nisu zezanje.
Niko normalnan ne bi trošio ovolike pare bez razloga, predstoje neke dobre vesti koje tek treba da čujemo.
Svi pampovi idu iz jednog centra, neko ko zna šta će biti.

Neko se nakupovao po 350-400 i po 8-9 i sad polako prodaje

Volume je veći, proračunaj koliko novca je otišlo u pump ova nepuna tri dana (na najačim berzama pokretan istovremeno).
ovo nije mešetar sa berze.
ovo je neko nov i mnogo jak.. kupuje po svaku cenu jer zna da će vredeti dosta više i bez njegovog pumpa, posle nekog vremena.

Ljudi ovo su najlepša tri dana u zadnja dva meseca što se tiče perspektive kriptovaluta, sve je tonulo do sada. Ovi orderi nisu zezanje.
Niko normalnan ne bi trošio ovolike pare bez razloga, predstoje neke dobre vesti koje tek treba da čujemo.
Svi pampovi idu iz jednog centra, neko ko zna šta će biti.

Ne znam da li si pratio sta je pump kad u danu ide sa 109$ na 350$ ili za 10 dana sa 109$ na 1000$... e to su bili BUMPOVI ;)

Bas tako . Ali ima i sveze love sad.

Pitaj ostale koliko puta smo ovaj scenario gledali :). Vreme ce pokazati ko je u pravu

@igysa ma daj svakog cobana budalu je moglo da ukenya da slucajno ne proda par hiljada btc-a iz 2010. Velike pare se i dalje klone BTC-a. A ti vidi ako imas 1M dolara od decembra kupis 1000 komada kad je resistance na 450 i napravis paniku, sacekas da se napravi support preko 1000 iznad cene po lojoj si kupio i cao.
Kako se kineske berze ponasaju to ce biti zaplene i zatvaranje racuna, ljudi ce da nayebu gore nego sa goxom. Al neka ga nek vozi do soma sto se mene tice.

Edit: i jos da dodam ne verujem uopste vise u BTC. sve sto se palimo nije btc nego blockchain al ovo je jedini nacin da srbenda ima direktan pristup berzi iz udobnosti svoje rodjene fotelje. Izvinjavam se na luetanju 8 jelena je ucinilo svoje a btc je ripio na 520 dok sam seko pancetu pa sam nervozan. koja sam slova'omasio znate sta sam mislio.

Poslednja izmena:
Ne znam da li si pratio sta je pump kad u danu ide sa 109$ na 350$ ili za 10 dana sa 109$ na 1000$... e to su bili BUMPOVI ;)

šta bre zakerate, posle tri meseca konstantnog pada i bukvalnog ponora jer na jednu lepu vest dolazilo 10 loših, sad oćete skok od 200 dolara na dan.

@igysa ma daj svakog cobana budalu je moglo da ukenya da slucajno ne proda par hiljada btc-a iz 2010. Velike pare se i dalje klone BTC-a. A ti vidi ako imas 1M dolara od decembra kupis 1000 komada kad je resistance na 450 i napravis paniku, sacekas da se napravi support preko 1000 iznad cene po lojoj si kupio i cao.
Kako se kineske berze ponasaju to ce biti zaplene i zatvaranje racuna, ljudi ce da nayebu gore nego sa goxom. Al neka ga nek vozi do soma sto se mene tice.

neće biti nikakve zabrane jer niko ne bi trošio ovolike pare sad da će je biti
Zabrana je bila FUD da ljudi dampuju i to je sad prošlost.. ovo sad nije FUD nego je realnost.. radi se o desetinama miliona SVEŽIH FIAT novčića ;)

To nije tacno. Zabrana btc-a nije nikada bila pomenuta. Zabranjen je bankama da rade sa berzama, a to ce za mesec dva da dodje na dnevni red jer te pare o kojima pricas su jadne.
A pod dva i da nije tako *****ali su se ljudi za mnogo vise nego sto je otislo u btc. Srbija ti je pomutila vid pa mislis da su 1000btc po danasnjoj ceni pare. Nisu na trzistu USA ili Kine nista.
DAmpovace cim budu zatvorili prvi racun bilo koje berze a posle toga ce cena da pada mesecima jer kad oduzmes kinu vraces se na period pre novembra 2013.

EDIT: ja sam all in BTC trenutno zato sto verujem ron swansonu

9615315c6572b9b8adaf45db536c6b3fd5153d388070fb9ea9ff55cefcf631ba.jpg

Poslednja izmena:
To nije tacno. Zabrana btc-a nije nikada bila pomenuta. Zabranjen je bankama da rade sa berzama, a to ce za mesec dva da dodje na dnevni red jer te pare o kojima pricas su jadne.
A pod dva i da nije tako *****ali su se ljudi za mnogo vise nego sto je otislo u btc. Srbija ti je pomutila vid pa mislis da su 1000btc po danasnjoj ceni pare. Nisu na trzistu USA ili Kine nista.
DAmpovace cim budu zatvorili prvi racun bilo koje berze a posle toga ce cena da pada mesecima jer kad oduzmes kinu vraces se na period pre novembra 2013.

Pogledajte prilog 139949

Pa ti ovo tvrdis... brzo onda prodaj sve novcice i cekaj taj period iz 2013 pa kupi i okreni dobru lovu.

ja tvrdim samo prvu recenicu. ostalo je moje misljenje i u skladu sa time se i ponasam. Necu da prodam dok god ne prestane da raste cena. Bas me briga sto je rast bez razloga. ne mogu da se ljutim na trziste.

Pogledajte prilog 139949

apsolutno kasniš sa praćenjem vesti.. niko više ne spominje bilo kakvo zatvaranje računa kineskih banaka, jer čak i da nešto od toga bude, sve berze imaju rezerve u računima van Kine.
Kriptovalute se pokazuju izuzetno žilavim, i sve oko njih.. za mene lično je prvi Gameover bio kada mi je ostalo dosta na GOxu.. zabrana u KIni (kako su je neki najavljivali) bi bila pravi gameover (a možda i ne bi), meni je tako zaista delovalo.. i posle svih tih negativnh vesti, da se dešava ovo što gledamo zadnja dva dana me veoma raduje. i ne deluje uopšte kao klaična pump&Dump šema nego ozbiljna investicija u budćnost nekog VEOMa jakog.
.. i zato ne da se neće desiti zabrana, nego ni zatvaranje računa, odnosno biće premošćeni, jer niko normalan ko ima drugačije informacije onda ne bi kupovao ovoliko.. taj koji ima tolike pare nije ***** i ima prave informacije, to je sigurno. po meni je ovo siguran znak, a koliko pratim-po mnogima van ovog foruma.

Poslednja izmena:
Pa kako je onda pala cena na 340 pored svih tih informacija i sto taj insajder nije kupio tad nego sad na 510$
A sto se tice kine i, premoscavanja i racuna u HC, aj da neki amerikanac veruje u te gluposti to razumem jer ne zna al da neko iz srbije slusa to mi nije jasno. Mi bar znamo sta je komunizam.
Jel se secas BTCchina berze? Bila je najveca a sad sam siguran da pratis Huobi i mozda OKCoin.

Poslednja izmena:
Pa kako je onda pala cena na 340 pored svih tih informacija i sto taj insajder nije kupio na 400 nego sad nego na 510$
A sto se tice kine i, premoscavanja i racuna u HC, aj da neki amerikanac veruje u te gluposti to razumem jer ne zna sta je komunizam al da neko iz srbije slusa to mi nije jasno. Mi bar znamo sta je komunizam.
Jel se secas BTCchina berze? Bila je najveca a sad sam siguran da pratis Huobi i mozda OKCoin.

zašto ? pa zato što se to u tom momentu nije ni znalo ;) iza ovakvog pumpa mora da stoji krupna vest.

bio sam pesimista do pre neki dan, i verovao da je zabrana u Kini game over kao i ti sada.. ali sam promenio mišljenje još i pre ovog skoka.
uostalom, evo moje mišljenje od pre par dana (još pre pada na 340): http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3706348&viewfull=1#post3706348

da li sam bio u pravu ? ;)

loše vesti su iza nas.
vreme je za dobre vesti,.. ako neko ne može da otvori grafikone i vidi da dugo nismo imali ovakav KONTINUALNI pump od evo već dva i po dana - onda je teško bilo šta pričati.

Pa *** nikad nismo ni imali ovakvu situaciju. Pump to end all pumps.
Evo i mog misljenja http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3706683&viewfull=1#post3706683
Vec sam rekao da sam u BTC zato sto mislim da ce da se pumpa dok god moze. Nek raste bog da me vidi. A bas i nije neki argument dosta je losih vesti sad malo ove dobre.

Da se razumemo ja se raspravljam samo zato sto ne razumem idealizovanje kripto valuta. Blokcejn je ono sto je revolucionarno a to je opste dobro i mogu slobodno da ga koriste i naprave kripto dolar i euro 1/1 i da se ne izgubi nista od vrlih novih stvari koje je doneo. Nisu mi mrske pare daleko bilo.

I ne mislim da je game over samo mislim da trenutna cena ne odgovara stvarnoj vrednosti.

Poslednja izmena:
Za 10 dana polovljenje nagrade.

taman malo da ga napumpaju pre polovljenja,a sta ce posle da bude sa njim to je diskutabilno,ja mislim da ce da pada jer ce davati upola manje coina nego do sada i nece bas biti isplativ za kopanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno