Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina je to sto pricas, ali nemoj da palis ljude, jer se isti lako uspanice i donose pogresne odluke.
To sto si ti hladne glave i zaradio, neko je tamo negde izgubio, tako da ko ne moze da izdrzi pritisak je bolje da se ne kocka.
Evo javlja se ko je izgubio nocas i jutros 2.5 BTC al sam uspeo danas malo da povratim

A ona adresa je cisto protocni wallet bojler od Goxa ..niko njega nije pokrao vec on sve ostale

Pa ljudi ovde pominju da se predje delom u ltc, jer bi ltc/btc trebao da raste kad bude bilo skoka, tako je bar do sad bilo, kao sto rece @f1k1.
Osim onog sto trgujem za shitcoine, drzim se LTC-a

Da, okacio je Majkl Dzordan na prosloj strani.

Da li postoji sajt kako sto je BTC-e ali da u sebi ima tako namesteno da mogu odmah da kupim LTC preko Vise (kao sto recimo preko Stima direktno kupujem igrice preko vise) bez posrednika kao OKpay i tih sra**a ili da kupim preko PP?

Ili su to samo moje lepe zelje ....

Poslednja izmena:
Ako neko prodaje BTC ili hoce da vadi kes sa btc-e/stamp-a, moze PP za dogovor.

nesto mi opasno usporilo trgovanje na houbiju i stampu.. nesto se ceka vervoatno uskoro.. bice *******o.. keep your eyes opend

prestanite da citirate glupa...pitanja i konstatacije.

nego, ko je prodao ispod 500 ? hajmo rukice gore. :D

Citam tvoje postove @gen ispade da ti nikad nisi omasio... svaka cast ;)

nema više čekanja vesti. ono što su svi čekali - desilo se.

novčići ispod 500 su razgrabljeni, ko je trebao da se dopuni - dopunio se.

sad samo može da raste.

Ja se dopunio na 490 pre dva meseca ali nisam izasao na 980, sell mi bio 1000$ :(

mashe svi, nego je lepo kad prodje i hvale se, a kad se omane onda kontaju da je bolje da se cuti :D

evo ja kazem da sam u 80% sluchajeva omashio i da nemam pojma za berzu, glup sam ki tocilo

Poslednja izmena:
Da li moze da se ponovi sta je proreceno za nas koji smo propustili? :D

Izmedju ostalog najavio sam da ce uskoro biti otvorene nove menjacnice u Americi i da ce koriscenje bitcoina u trgovini biti sve masovnije. To bi znacilo odmah vecu i stabilniju cenu posebno sto ce bitcoin biti regulisan i sto ce menjacnice raditi po propisima. Ovo je samo prva menjacnica u nizu, bice ih jos nekoliko sigurno. Ovo je tek pocetak za kriptovalute jer njihova primena tek treba da pocne.
U sledece dve godine tek ocekujem da cene polete.

Jednu stvar sam samo pogresio, rekao sam tada da nas ocekuje lep period i samo pozitivne vesti ali Mtgox je ipak odlucio da izvrsi harikiri. Takodje sam rekao da ce uticaj Mtgox-a opadati i da je uticaj jako mali. Ipak je gox uspeo malo da uzdrma digitalni svet ali to je kratkog daha.

@karanovicz Ne bacam ja kletve, ne brini ;)

Lepe su to prognoze SAJ ,nadam se da ce tako biti .
Samo me zanima sta mislis u kojoj valuti cuvati i cekati na duze staze, BTC,LTC ,neki drugi altcoin koji ima buducnost?
Ja trenutno rudarim razne altocine ali cim se ukaze prva povoljna cena zamenim za LTC.

To i mene najvise brine. Jako mi se dobro pokazao Wafflepool ali on daje BTC na kraju dana, sad da li je pametno drzati u njemu...

glasine da HUOBi testira litecoin

https://www.facebook.com/ltcchina/posts/578580792234255:0

bing prevod
#IT organized by @TechWeb today when banks # activities, fire-coin network founder and CEO@ during the meeting, Li Lin-Leon released pre-launch Litecoin currency information.

Following his official blog screenshot. By #IT @TechWeb ju Office South Dragon today Carmen 陣 # 動 times, coins of the fire NET Chuang was founded on a Club Med and CEO@ Li-Leon said that advises online USA on coins of the message. Following his official blog, from Seattle. (Translated by Bing)

Huobi i Gox su dva rzlicita sveta.

Gox je testirao midas, navodno novi trading engine koji ce sa lakocom drzati i bitcoin i litecoin trziste. Normalno bombardovali informacijama o tome i kako razmatraju uvodjenje litecoina, pocev od Aprila '13.

Poslednja izmena:
Huobi i Gox su dva rzlicita sveta.

sad su dva razlicita univerzuma a ne sveta..
mada ja sam poprilicno iznenadjen kako se btc drzi (za sad) dosta ljudi tamo ima zarobljnu lovu(th btc) i gox i dalje ima taj neki psiholoski efekat na btc, pogotovo u medijima tamo je uvek bio gox=btc.. I bas me zanima ako se ispostavi da je debelom nestalo( ili on nestao sa njima) onih nekoliko stotina hiljada btc-ova sta ce biti, al u sv sl brzo ce se oporaviti btc u to vise ne sumnjam

Ja se tri dana igrao na BTC-e sa 25 LTC-a, toliko sam spreman da izdvojim za to. Prvo sam bio u minus 3, pa dogurao do plusa od 4, pa se vratio posle na nulu, trenutno mi nedostaje 0,5 od onih početnih 25.

Al' dobro, vežbam se, za tri dana sam se više naigrao nego da sam igrao neku igricu i nisam previše izgubio, tako da se ne bunim :)

Znaci dzaba si gubio vreme. Ko nema zivaca za trgovinu bolje je da ne trguje. Svako moze da bude rudar, to bar nije tesko. Ja nisam bio bas najbolji trgovac pa sam presao u torbare i mirna mi je glava a i ne trosim vremena.

Znaci dzaba si gubio vreme. Ko nema zivaca za trgovinu bolje je da ne trguje. Svako moze da bude rudar, to bar nije tesko. Ja nisam bio bas najbolji trgovac pa sam presao u torbare i mirna mi je glava a i ne trosim vremena.

Pa polako, niko se nije rodio naučen, pre par godina sam se igrao berzom, nije mi išlo loše, ali sam povukao sve to kada smo kupili stan, jer mi je trebao novac.

Ako sa svim ovim oscilacijama i trendovima koje je teško pratiti nisam ništa izgubio, to je meni ok. A i nije neki gubitak vremena, nisam baš ceo dan gubio gledajući u berzu.

Video sam da ima na netu aplikacija za android koje prate stanje na berzi, koje alarmiraju u slučaju naglih promena, ali nisam stigao da testiram, da sam to imao prekjuče, bio bih u lepom plusu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno