sta vam je taj Fiat sto ga non stop pominjete?
prestanite da citirate glupa...pitanja i konstatacije.
nego, ko je prodao ispod 500 ? hajmo rukice gore.![]()
pusti ko je prodao, kazi jel je sad pogodno vreme za kupovinu, ili da se ceka jos razvoju situacije sa goxom ( tj mozda jos padne..)
nema više čekanja vesti. ono što su svi čekali - desilo se.
novčići ispod 500 su razgrabljeni, ko je trebao da se dopuni - dopunio se.
sad samo može da raste.
prestanite da citirate glupa...pitanja i konstatacije.
+1 potpuno se slazem, Gox je mrtav, mrtav je Gox i ne vratio se...Mada, gde je Zeljko da kaze nesto za ovo saopstenje, da nam objasni iz prve rukeGde je onih licnih 200-500k M. Karpelesa sad? Bas me zanima da li ce se smrdljivi francuz koji je iz sumnjivih razloga pobegao u Japan igde pojaviti uskoro...
Dear MtGox Customers,
In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.
Best regards,
MtGox Team
Kakva je ova menjacnica mintpal.com ima li neko iskustva?
nemoj zeljku da staješ na muku, pročitao sam da je kupovao preko bitcoinbuilder-a novčiće sa goxa.
težak *****.
i ja sam bio u iskušenju, ali je rizik bio preveliki za mene.
ps. ne nasedajte na priče da neko ima 700 k novčića koje planira da iistovari. Mtgox su konstantno potkradali, po malo, tokom ovih nekoliko meseci.
Stvarno sam genije za ovu bitcoin trgovinu ..imao sam 5 BTC-a sinoc ..sad imam 2.5 ..sve sam promasio..ko me terao da sednem za kompjuter![]()
Više puta su ovde na forumu deljeni saveti da kad su velike turbulencije na menjačnici i nesigurna situacija, tada je najgore trgovati - posebno ukoliko nemaš iskustva.
Panika je čudo.
Istina je to sto pricas, ali nemoj da palis ljude, jer se isti lako uspanice i donose pogresne odluke.Uz duzno postovanje - ne slazem se.
Kada se desavaju ovakve turbulencije, tada se najlakse i najbrze "obrne" kapital. Ko rizikuje-taj dobija.
Pisao sam pre par postova da je ovo idealna situacija za short-ovanje. Sto se mene licno tice, bilo je poprilicno uspesno :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari