Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam nocas video cenu od $400, rekao sam nema ovome oporavak barem nedelju dana. A evo vec je na $535.

Javio se Djenka, sve sa losim engleskim :)

Dear MtGox Customers,

In the event of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
MtGox Team

prevod:
Dear MtGox Customers, a decision was taken to loot all users. we will be using this money to fly to tropical islands and hide from the law. thank you for your support.

Poslednja izmena:
pusti ko je prodao, kazi jel je sad pogodno vreme za kupovinu, ili da se ceka jos razvoju situacije sa goxom ( tj mozda jos padne..)

mislim da ce jos jednom testirati barem 480 $. ali ne iskljucujem i neki pump na 600...

ovo je ipak bitcoin.

*** ja cu cekati neku vest dobru ili losu pa cu onda odluciti sta ciniti.. mada necu nesto puno dobro proci jer ovde je odavno pocelo insajdersko trgovanje.. neko zna info pre nego sto se zvanicno pojavi negde.. tako da dok zec objasni biku da nije krava.. vec je oplodjen

nema više čekanja vesti. ono što su svi čekali - desilo se.

novčići ispod 500 su razgrabljeni, ko je trebao da se dopuni - dopunio se.

sad samo može da raste.

nema više čekanja vesti. ono što su svi čekali - desilo se.

novčići ispod 500 su razgrabljeni, ko je trebao da se dopuni - dopunio se.

sad samo može da raste.

+1 potpuno se slazem, Gox je mrtav, mrtav je Gox i ne vratio se...Mada, gde je Zeljko da kaze nesto za ovo saopstenje, da nam objasni iz prve ruke :) Gde je onih licnih 200-500k M. Karpelesa sad? Bas me zanima da li ce se smrdljivi francuz koji je iz sumnjivih razloga pobegao u Japan igde pojaviti uskoro...

+1 potpuno se slazem, Gox je mrtav, mrtav je Gox i ne vratio se...Mada, gde je Zeljko da kaze nesto za ovo saopstenje, da nam objasni iz prve ruke :) Gde je onih licnih 200-500k M. Karpelesa sad? Bas me zanima da li ce se smrdljivi francuz koji je iz sumnjivih razloga pobegao u Japan igde pojaviti uskoro...

nemoj zeljku da staješ na muku, pročitao sam da je kupovao preko bitcoinbuilder-a novčiće sa goxa.

težak *****.

i ja sam bio u iskušenju, ali je rizik bio preveliki za mene.

ps. ne nasedajte na priče da neko ima 700 k novčića koje planira da iistovari. Mtgox su konstantno potkradali, po malo, tokom ovih nekoliko meseci.

Poslednja izmena:
...
Dear MtGox Customers,

In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
MtGox Team

Al' nam ga debeljko uvali :D
Bitno je da ljudi shvate kako gox nije sve i da ce btc postojati i poslije njega. Sto se mene tice ovo je trebalo davno da se desi pa da se novac ulaze tamo gdje treba a ne u gox sa kojeg se isti nije mogao povuci.

BTC / LTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

nemoj zeljku da staješ na muku, pročitao sam da je kupovao preko bitcoinbuilder-a novčiće sa goxa.

težak *****.

i ja sam bio u iskušenju, ali je rizik bio preveliki za mene.

ps. ne nasedajte na priče da neko ima 700 k novčića koje planira da iistovari. Mtgox su konstantno potkradali, po malo, tokom ovih nekoliko meseci.

Godinama rekao bih, neko je cutao i radio, kraduckao sto bi neki rekli :)

Njabolje resenja za sve, bi bilo preuzimanje MtGox-a od strane novog igraca...... sa ovim bi se:
1. vratilo poverenja u BTC (globalno)
2. korisnici MtGox-a bi bili ispostovani

Najgore resenje je ako pokrenu bankrot... i za sve koji su imali BTC/$ tamo i za BTC globalno jer bi poverenje trajno bilo uzdrmano...

Gledajte na to kao na banke i njihov sistem rezonovanja, do sada nije dousteno da i jedna banka podnese bankrot vec su uletali drugi igraci zbog domino efekta...

Poslednja izmena:
Više puta su ovde na forumu deljeni saveti da kad su velike turbulencije na menjačnici i nesigurna situacija, tada je najgore trgovati - posebno ukoliko nemaš iskustva.
Panika je čudo.

Uz duzno postovanje - ne slazem se.
Kada se desavaju ovakve turbulencije, tada se najlakse i najbrze "obrne" kapital. Ko rizikuje-taj dobija.

Pisao sam pre par postova da je ovo idealna situacija za short-ovanje. Sto se mene licno tice, bilo je poprilicno uspesno :smoke:

Uz duzno postovanje - ne slazem se.
Kada se desavaju ovakve turbulencije, tada se najlakse i najbrze "obrne" kapital. Ko rizikuje-taj dobija.

Pisao sam pre par postova da je ovo idealna situacija za short-ovanje. Sto se mene licno tice, bilo je poprilicno uspesno :smoke:
Istina je to sto pricas, ali nemoj da palis ljude, jer se isti lako uspanice i donose pogresne odluke.
To sto si ti hladne glave i zaradio, neko je tamo negde izgubio, tako da ko ne moze da izdrzi pritisak je bolje da se ne kocka.

Bitno je da Bitstamp i BTC-e rade, a gox nek putuje. Potrebni btce kodovi btw

Onda mi koji kopamo alt/ltc i menjamo za BTC po vama treba da obustavimo i predjemo na varijantu sa cuvanjem u LTC-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno