Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzoni procitaj jos jednom o pojmu kapitalizacije...

Ako je kapitalizacija nekog coina xyz novaca, to ne znaci da toliko para ima u sistemu

Poslednja izmena od urednika:
Isto tako sam se ja svojevremeno ložio na dgc, koji je realno, neuporedivo bolji koin od ovih kerova, iz više razloga, ali jednostavno nije zaživeo, i to je to...tako i ti misliš za keruše...to što je neko "uložio" 5 milji u kere ne mora da znači da veruje u njih, nego može značiti da je pokupovao brdo koina po smešnim cenama, ulaganjem naloži trolove (tebe i tebi slične) da je koin profi full i ostalo, a kad ga dampuje boleće i tebe i te lakoverne...

Poslednja izmena od urednika:
Kapitalizacija nije nista drugo do trenutna cijena po komadu pomnozena sa trenutnim, ukupnim brojem komada...

Mislim da ste malo u predrasudama. Koja valuta će preuzeti primat zavisi najviše od popularnosti. Doge je trenutno superstar i dok god se ovolko kupuje imaće vrednost, a to može da potraje. U svakom slučaju btc je najsigurniji od ostalih za štekanje jer se negde i upotrebljava. Al ko zna, možda jednog dana doge preuzme primat :p

Dzonikg, kad si ti rodjace poceo da kopas? Samo me to zanima.

Prava snaga i podška za neku kupus valutu se vidi kad je jak pump btc-a. Ako to relativno stabilno podnese onda to nije običan kupus :p A dogeu tek predstoji veliki test.

Da li iko ima informaciju koliko nedelja treba da novac sa Mt.Gox stigne na racun u EU ? Gox pominje do 6 nedelja....kakva su vasa iskustva? Hvala u napred :)

Da li iko ima informaciju koliko nedelja treba da novac sa Mt.Gox stigne na racun u EU ? Gox pominje do 6 nedelja....kakva su vasa iskustva? Hvala u napred :)

Bezbroj puta rečeno, al ajd da ponovim još jednom. Zaboravi na mtgox, odatle pare nikada videti nećeš. Izuzev ako živiš u japanu.

ko hoce da kupi ltc sad mu je verovatno sansa, prodao sam neku sumu zbog iznenadnih troskova, tako da po dosadasnjem iskustvu cena ide goreeeeeee :)

i imam btce kod na prodaju

Jel kopa neko ovaj digibyte, htio bi da kupim neku manju kolicinu?

Ne znam dali primecujete koliko je ftc skocio? Verujem da ce se penjati i dalje a i da ce ltc otici gore. Cenim da je nekima dosta da gledaju dodge i da ce se odnos snaga malo promeniti u sledecem periodu.

ftc :d

W1Su9lC.png

Aha, 2.5M$, sitnica ;)
Jos ce sve to gore.

ja kopam digybute i kdc.. perspektivni su ***.. ne znam kako je sada jer me mrzi da gledam, al po 1MH/s se pravilo 2% btc-a, ebes dogy...

Prvi test kerova, a već su se loše pokazali. Juče btc krenuo da raste i odmah sam se rešio svih kerova što imam po 228. Diff na doge jeste skočio na astronomskih 1771, al ni to ga nije spasilo od pada cene koja je trenutno 208 i još pada. Šta bi tek bilo da je btc ozbiljnije skočio...

Poslednja izmena:
Tako mi kaže pošteni Arrowsat...

To je cena koju sam ja u mogucnosti da platim kada se odzmu troskovi prebacivanja novca iz inostranstva i rizik poslovanja.
Cena od 3,5% ili slicno tome, da ne cepidlacimo, manje od 4% je nesto sto ja nisam nigde video ni dobio ni kod jednog "otkupljivaca" valuta, tako da tvoju konstataciju o postenju koja je mozda trebala da dobije negativnu konotaciju, nekome ko se imalo razume u sistem ne zvuci tako.

jos malo da padne diff na lct pa da ga caskom vratimo kad nestane doge :)

cim vidim buy orders poput tog, meni je to znak za uzbunu, odnosno prodaju.
nisam nikakav strucnjak ali zdrava logika mi govori da se niko normalan prilikom bilo kakve kupovine ne razmahuje parama javno. obicno se glumi neki kokuzluk, prica socijala a sve u cilju kupovine po nizoj cijeni :d

oprezno drugari!

Moje je mišljenje povodom trgovine između dva člana, gde jedan ima npr. dolare na btc-e, a drugi ima keš, da bi to realno trebalo da se menja glavu za glavu. Tačnije u zavisnosti kakva je situacija na menjačnici trenutno. Ako su crypto u padu i neko hoće da uleti brzo u priču i kupi btc-ltc što hitnije, u tom slučaju i prodavac dolara na menjačnici čini uslugu kupcu jer će ovaj brzo kupiti crypto po povoljnoj ceni, kao i ovaj njemu jer mu daje keš na ruke. Svi znamo koliko se brzo te smešne cifre od provizija, kojih se neki prilikom trgovine drže, lako obrnu, ali sve pod uslovom da u pravom momentu imaš prava sredstva za akciju, uprošteno rečeno da imaš dolare kada se betonira cena i očekuje se rast.

Morate malo imati i kolegijalnosti, svima nam je u cilju da trgovina zaživi mimo banaka zar ne? Zašto onda ne graditi najpošteniji mogući odnos i izbaciti banku iz priče, jer ako vas banke uhvate pod svoje je... ste ježa.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno