Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je problem sto *****i nece da verifikuju nalog na goxu pa ne mogu da povucem svoj btc. Dva mjeseca se *****avam sa njima.

gox mozesh da koristish jedino za trgovinu.

tipa, ubacish 10btc-a tamo, poigrash se, posle nekog vremena imash 12 ili 8 btc-a :D

i na kraju njega vrnesh na stamp i tamo opet ili trgujesh ili menajsh za $ i to je to.

Ajd neka meni neko konkretno da kaze ako moze:
Sta je slao od papira za Bitstamp a da mu je prosla verifikacija
3x Saljem LK, Pasos, racune za struju komunalije vodu neke izvode iz banke....
I sve na 300 dpi na kvalitetnom skeneru i tako to... Znam da su ljudi slali i telefonom slikane papire i da je prolazilo
meni uve, ne znam jezik, blablabla

Sve si ok uradio i nije do tebe. Jednostavno moras biti uporan.
Nekom jednostavno prodje iz 1. puta, nekom treba 5x isto to da uradi, pa se smiluju.
Kako se zalomi.

pffffffff, hvala
probacu opet sa razlicitim kombinacijama :)

Pasos u koloru, uvjerenje o prebivalistu, čekanje jedno nedelju dana, pa jos 3 dana dok sam im objasnio da vise nemam nista bolje za dokaz da sam ja - ja. E onda su mi verifikovali.

Da, upisi podatke od banke za prijem novca iz inostranstva. Sva ona polja popuni.

Ja sam burazu pre par nedelja slao za verifikaciju. Nista od banke nisam upisivao i ni 1 novcic nisam slao.
Poslao pasos i tel. racun, onaj mali isecak sto vam vrate u posti. I proslo iz prve.
Drug u isto vreme radio i tek iz 5x verifikovan.

Moguce da i to provjeravaju. Meni se nekako pokopilo upisivanje tih podataka sa chatom preko supporta i verifikovan mi je nalog.

Ajd neka meni neko konkretno da kaze ako moze:
Sta je slao od papira za Bitstamp a da mu je prosla verifikacija
3x Saljem LK, Pasos, racune za struju komunalije vodu neke izvode iz banke....
I sve na 300 dpi na kvalitetnom skeneru i tako to... Znam da su ljudi slali i telefonom slikane papire i da je prolazilo
meni uve, ne znam jezik, blablabla
Pisao sam vec sta treba al ajd opet cu valjda ce neko da casti vec jednom :p
Za verifikaciju ti je potrebna jedna slika od pasosa da bude u 300DPI a druga ti treba uverenje iz BAnke gde imas otvoren devizni racun . Dakle odes u banku i trazis uverenje da ti imas racun kod njih dodjes kuci ili gde vec skeniras i to u 300DPI i posaljes pasos i tu sliku od banke i zavrsio si za par minuta verifikaciju . Napomena ako si vec nesto poslao pa cekas odgovor slobodno im posalji na support i bice resenu u roku od par sati ;)

ma znam ja da si pisao :)
i citao sam i ja, znas da sve teme citam, ali pozdeo sam vise...
Znam za ono KAKO BI TREBALO, ali sve sam tako odradio i jok, 3X
popunio i broj deviznog i swift i adresu i sve, ali nista...
A u Kom banci teta nije znala sta trazim i tako to..... :)
Probacu i jopet ovih dana
hvala na odgovorima :)
A ti Jabuko , stavi recimo Doge adresu a ne samo ove krupne valute za cast :d

Poslednja izmena:
Aj sad da vam kazem jednu foru kako da odradite verifikaciju na stampu. Izlogujte se i posaljite mail podrsci kako ste izgubili fon i da zelite da vam resetuju autentifikaciju. Oni ce vam traziti sliku dokumenta i nekog racuna. Vi im to posaljete i oni vam resetuju zastitu i usput vam admin kaze je bio slobodan da vam odradi i verifikaciju usput ;)

Kad smo vec kod stampa, odbili su mi withdrawal jer sam dao pogrešne podatke banke.

U settings na stampu, pod IBAN/Bank acc imam MEXXXXXXXXXXXXXXX (gomila brojeva) oznaku i BANK SWIFT/BIC od 8 karaktera. To sam prepisao sa papira koji sam dobio iz banke.

U cemu sam pogrijesio?

Tako je i meni. Dva prva slova za oznaku drzave i gomila brojeva. Iban ista forma kao i tebi.

Sad gledam pod withdrawal na sajtu, sve mi je uredno popunjeno, Beneficiary bank address, post code, name, city.... Sve.

hahahaha pa sto to ranije nisi rekao, to bi moglo da upali
Nisam znao da se toliko patite, meni sve verifikacije iz prve prodju. Ne da bi moglo da upali nego je bullet proof plan :D
Ko ima problema s tim slobodno neka proba. Ja sam svojevremeno bio ljubazan sa podrskom i ljudi mi zavrsili sve par sati plus mi odradili verifikaciju posto sam vec poslao sta treba. Tako mi je i pala ideja na pamet da probate.

Aj sad da vam kazem jednu foru kako da odradite verifikaciju na stampu. Izlogujte se i posaljite mail podrsci kako ste izgubili fon i da zelite da vam resetuju autentifikaciju. Oni ce vam traziti sliku dokumenta i nekog racuna. Vi im to posaljete i oni vam resetuju zastitu i usput vam admin kaze je bio slobodan da vam odradi i verifikaciju usput ;)

hehe odmah probam :)
hvala

A sto se tice isplate standardno cekanje koliko traje ? I mora svaki put da se potpisuje izjava u banci odakle te pare stizu i tome slicno ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno