Meni je problem sto *****i nece da verifikuju nalog na goxu pa ne mogu da povucem svoj btc. Dva mjeseca se *****avam sa njima.
Jos nista niste uradili po tom pitanju????
Jos nista niste uradili po tom pitanju????
Ja sam ovo odmah uradio...može biti da je i zbog toga odmah prošlo...Da, upisi podatke od banke za prijem novca iz inostranstva. Sva ona polja popuni.
Pisao sam vec sta treba al ajd opet cu valjda ce neko da casti vec jednomAjd neka meni neko konkretno da kaze ako moze:
Sta je slao od papira za Bitstamp a da mu je prosla verifikacija
3x Saljem LK, Pasos, racune za struju komunalije vodu neke izvode iz banke....
I sve na 300 dpi na kvalitetnom skeneru i tako to... Znam da su ljudi slali i telefonom slikane papire i da je prolazilo
meni uve, ne znam jezik, blablabla
Nisam znao da se toliko patite, meni sve verifikacije iz prve prodju. Ne da bi moglo da upali nego je bullet proof planhahahaha pa sto to ranije nisi rekao, to bi moglo da upali
probaj broj po broj, mozda si neki permutovao
Aj sad da vam kazem jednu foru kako da odradite verifikaciju na stampu. Izlogujte se i posaljite mail podrsci kako ste izgubili fon i da zelite da vam resetuju autentifikaciju. Oni ce vam traziti sliku dokumenta i nekog racuna. Vi im to posaljete i oni vam resetuju zastitu i usput vam admin kaze je bio slobodan da vam odradi i verifikaciju usput![]()
Nisam permutovao nego zaboravio citave dvije cifre da upisem. Pih.
A sto se tice isplate standardno cekanje koliko traje ? I mora svaki put da se potpisuje izjava u banci odakle te pare stizu i tome slicno ?
koliko lud treba da budes da drzis tolike pare na nekom sajtu za koji niko ne zna ciji je i moz da ti corne sve kad god hoce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari