Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na fiatleak ni jedna transakcija već 15 minuta - od kada sam ga uključio

A evo zanimljive vesti:
Dear BTC China valued customer: To stabilize the recent turbulent Bitcoin market and minimize potential market manipulation, BTC China will end the 0% trading fee promotion, effective immediately, and revert to the 0.3% trading fee. We deeply apologize for the sudden change. BTC China, December 16, 2013

Poslednja izmena:
Ma nista, moci ces s fantomkom na glavi da dodjes do ATM-a i menjas BTC :d

okacio ja vec i to i sa reddit-a.

Mozda bude jos zabavnije kad se kinezi probude pa objave vest i zvanicno :-devil-:

ma nece ispod 300$

Maaa kinezi samo pokusavaju da kontrolisu BTC... nikakve zabrane po pitanju menacnica, samo ne dopustaju odliv sa istih u strane djepove... klasicno komunjarski, mozda otkupe 51% BTC pa akzu e sad moze :)

Kako ce sad da peru pare zaboga....? :p

Pa isto, niko im nebrani da kupuju i prodaju BTC za domacu valutu, vec nesmeju njihove menjacnice da muljaju, vec odavno da bi trgovao na BTC chini, morao si da uneses podatke prilikom login-a o identifikaciji, tako da ovo za kineze i nije nova vest

Kako ce sad da peru pare zaboga....? :p

LTC !

kada bolje razmislis, uspon LTC/a dolazi upravo iz potrebe da se jedan potpuno novi blockchain koristi radi muljanja! ja u tome vidim veliku buducnost (ne mislim ja sad da perem pare, ali novcici mogu da se peru samo tako :D)

Poslednja izmena:
Ljudi ajmo jedna pomoc i usluga .
Treba mi produzenje premium racuna na Putlocker sajtu medjutim slepci rade samo sa bitcoinom tako da ako neko ima i voljan je da pomogne ja njemu uplatim novac a on meni da produzi premium .
Moze na PM .

Dacu ti ja Putlocker kod Dula pecenjara kad te za sto za vrelim prasetom posadim kao ora'ov kalem ;) ;)

@cacanin
Miran bre xaxaxa
Nemo ti se smuci prasetina LoL

Sta ste se ucutali? :D

ma nije ovo gotovo, ne bih to mnogo cuvao. :D

mora jos jedan zavrsni udarac. a taj mislim da nece veceras.

Poslednja izmena:
Ja kupio LTC po 23.5 sve sam $ istresao. Prosla kupovina po 30.6 a nisam prodao po 35.5 a mogao sam...

da.

a ja izjutra u 5 putujem. ne isplati mi se da spavam. :D

mada vidim da se neki support gradi na 650...sad ce i kina da ustane. vidim počinje i borba titana na 700. :)

jadni kinezi, kad ustanu - shvatice da su ostali bez gaća.

Aj da probam ponovo :) Posto je prosli post bio stavljen na ignore :)

U kojim menjacnicama kupujete/prodajete? BTC-e koliko vidim ne podrzava skrill vise...

a i ti si nasao kad da pitas ridikulne stvari.

mislim, zamisli situaciju, ne vidis zenu 5 godina, i ja ti bas tada sednem na interfon da te pitam koliko ima sati.

kao sto rekoh, od ponoci krece oporavak...zivi bili pa videli :) sve pogodih danas

čuj oporavak.

oporaviće se, ali na ono staro.

bez zurbe narode, po nekoj mojoj proceni i Eliotovoj teoriji talasa, ja mislim da ce ovo ici do 450~480 pre bilo kakvog "oporavka". mislim da ce biti kao pre godinu dana, pred onaj balon na 266, u januaru-februaru.

a sad odoh da spavam. LN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno