Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije ovo nista.

nema panike nikakve, nego bas neko udario i spusta mic po mic cenu. zato ako nameravate da kupite, nemojte da cekate 500. mislim da ovaj cilja na 600.

ovoga sto spusta ce u nekom trenutku iseći samo tako - u jednom zalogaju.

Poslednja izmena:
sad će drugi krug.

:)

mislim da previše ljudi čeka jevtine novčiće, tako da se nemojte nadati ciframa od 550.

za mene je prava enigma kako smo još uvek iznad 800.
Neko vec 5 dana pokusava da odrzi BTC, danas je izgleda popustio (sad da li delimicno ili potpuno, videcemo ovih dana)

Ta trojica su uhapseni pre skoro 2 nedelje...

Ljudi ja sam nov ovde, pa da pitam?
Kupio bih neke novce na BTC-e, da li ima neki tred za to ili ce neko ovde mozda videti.

Ovog puta sa slazem sa genijem ;)
E sad i da panike bude, ko god dumpuje ima sve da kupi samo da ce cuje burp kad se napuni... neznam sta je bolje da se desi, da mrcvare dump jer su pukli zestoko i nemogu da otkupe jeftinije lako, ili da sitni pilicari panice pa da otkupe od njih i ostave ih u prasini :)
Mada puno njima treba minimum 150 000BTC po "niskoj" ceni

nije ovo nista.

nema panike nikakve, nego bas neko udario i spusta mic po mic cenu. zato ako nameravate da kupite, nemojte da cekate 500. mislim da ovaj cilja na 600.

ovoga sto spusta ce u nekom trenutku iseći samo tako - u jednom zalogaju.

Ici ce to ispod 600 ako se obistine tvoje tvrdnje.

Ici ce to ispod 600 ako se obistine tvoje tvrdnje.

možda.

za prošli crash smo se zaustavili na tačno 2 x 266, tj. dva puta ATH.

sad je samo pitanje da li će ovom što divlja neko da se pridruži. ako bude tako - ništa ne isključujem, ni ispod 400 $. ako odluče da ga izbace iz igre, eto nas vrlo brzo na 1000.

znam da zvuči neverovatno, ali tako je.

meni je prosto neverovatno koliko je sve stabilno, a to je vrlo dobar znak.

nemojte se zaletati, tj. trgovati sada. ako nista prodali do sad - štekajte. ko ima keša na menjačnicama (a vidim - i to je postala tražena roba) - samo strpljivo. ovo može da potraje koji dan.

Poslednja izmena:
Ma nema ovde nikakvih vise skokova, iovako je ova zimska idila dugo potrajala... mora sve to dole... sto ste se oparili to vam je... :p

Po 20 ltc-a sam stavio na buy od 10-16$ , valjda cu sad imati vise srece kad nisam na predhodnim dumpovima brzo reagovao.

AKO i uopste dodje na 600 ili slicno, ja utapam sav kes za coine.
Ne reci dva puta, kad dodje do 600 zapitaces se zasto je na 600 pa ce ti i to biti skupo.
Postoji nesto sto se zove sentiment. On je sada na vrhuncu ali lagano krece na dole, svi pricaju o bitkoinu, sve novine pisu o njemu, svi prijatelji te pitaju kako da to kupe ili naprave.
Vremenom kako cena pada sentiment opada, ljudima je odmah u glavi "pa da znao sam, sve to je prevara, dobro da nisam usao u to"
Odmah je manje para na berzama, iskusni mesetari to koriste da svlace jos vise cenu na dole.

Plus vlasnici menjacnica imaju ko na dlanu prilive i odlive kesha i shodno tome koriste te insajderske informacije za trgovinu.
Zamisli da znas koliko koji clan ima na nalogu, jel daytrejder ili holder, kada spava i nije tu...

Sve se desava u koracima, nerealno je ocekivati da non stop skace, ja cenu gledam kao klatno kojeg neko zaljulja unapred pa se onda vrati mnogo nazad, pa opet napred...nazad dok ne nadje neku svoju ravnotezu.
Za mene je LTC iznad 15$ skup i tu pocinju moji nalozi koji nisu u svojstvu spekulacije.

hehe. upravo tako. :) klatno, talasi, oscilacije i frekvencije. :)

btw, u proslom balonu je cena sa 266 $ pala na kratko na 130.

da bi na kraju (kada se desila kapitulacija) pala na 50 $. sto je bilo manje od tadasnjih 2 x 32 $, koji je bio prethodni ATH.

sad se desilo nesto slicno - sa 1150 na 540, pa onda 540 $ x 1.5 = 850 $

računam da ćemo posetiti barem na kratko 400.

Poslednja izmena:
Prosli put smo imali niz losih vesti poput gasenja dwole i LR-a koji su direktno bili vezani sa BTC ekonomijom.
Svi se plase rusa i BTC-e, meni je najveci strah od problema koji bi mogao imati Bitstamp na kraju godine. Ne znam kako je u UK regulisano kada banke salju izvestaje poreskoj :)
Upasce nekom cifre u oci pa ce traziti deo toga a onda bi mogli nastati problemi.

BTC-e ce poslednji propasti.

130606170427-04-putin-horizontal-gallery.jpg

btw fiskalne godine se od zemlje do zemlje razlikuju. u USA recimo tamo negde u septembru pocinje. ne znam da li stamp drzi novce u UK, ili ide sve preko Unicredit/a. mene vise brine prica kako su u Sloveniji banke u qrcu.

Poslednja izmena:
Ja nisam siguran za 400, ali 650-700 je garantovano, 550-600 vrlo verovatno

Lakše malo sa tim crnim prognozama. Dosta nam je da gledamo cene i diff, nemoramo još i za te slutnje da se nerviramo :)

Pa sta fali malo da neko mraci? Setite se samo kako je Mige mracio prosle godine... Mora neko to da radi zarad dobrobit zajednice :)

Da poplasimo kukavice, kako bi preovladali alfa rudari :p

Ljudi ajmo jedna pomoc i usluga .
Treba mi produzenje premium racuna na Putlocker sajtu medjutim slepci rade samo sa bitcoinom tako da ako neko ima i voljan je da pomogne ja njemu uplatim novac a on meni da produzi premium .
Moze na PM .

ajde da i ja malo lupetam :)

Ko izdrzi na 690-710 neka kupuje ako ima cime, od ponoci krece povratak na 850$, a do tad limbo-dance "how low can you go" :)

Ide LTC na 10$, BTC na 300$ max... zivi bili pa videli :p buhaha

LTC neko na BTC-e zetoko brani na LTC/USD ali botovi su ga vec poceli topiti jer ceka narod i na LTC/BTC da se istrese a on braneci LTC/USD podize taj odnos.
Nelogicno je da BTC-e ima najvecu cenu a tamo je najteze ubaciti pare zato ocekujem nagli pad LTC/BTC cim se ovaj sto brani LTC/USD istrosi.

Nemojte sad da dumpujete ako imate mozga, ispeci cete se....... LTC je tu da ostane zato ga "brane", u prevodu i dalje investiraju dok panicari gube :)

mene briga za cenu trenutno, dobijam PM-ove podrske za onu akciju za ono svratiste.

pa mi nesto lepo. :)

ne znam ko je zatvorio temu, ali nije ni bitno.

+ cetvrt finale slagalice

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno