Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, mislim da se raketa ispuvala definitivno, gledam sada da prodam sve prvom prilikom.

ide lagan i kontrolisan pad.

Poslednja izmena:
Navlazila raketa. Sta znam, meni je nekako logicno da pada polako i da ovi s parama polako kupuju valute. Mislim sad prodaju ali kupuju kad jos padne. Bice novog leta za par meseci sigurno, samo se treba spremiti za to.
Prodas sada, kupis tamo negde oko 500$, sednes u red i cekas ;)

Mozda pada jer se blizi Bozic, pa ljudima treba novac za poklone i curke :d

moguće da praseći i ćureći danak uzimaju svoje.

kako bilo, ja sam zadovoljan jer sam većinu prodao na 1000 + $. ostalo mi nešto sitno koje možda prodam, a možda zadržim. totalno mi svejedno. :) vidićemo šta će nam ova nedelja doneti.

Poslednja izmena:
Novogodisnji praznici su definitivno najveci protivnik valutama. Svi tad trose na druge stvari i povlace novac sa racuna koji su stekali.

Cekam popodne da vas dvojica opet promenite pricu i sve bude logicno :D no hard feelings....svima je jasno da je potpuno nepredvidivo, ko nema srca i mu2a, neka se ne kocka, ostali prodaju kad procene, srecno svima! :)

Kinezi ga digli a i spustice ga :) panic sale u Kini 760$ je vec and droping

ko ima sacuvane USD, kao ja npr :) neka kupuje po zelji BTC na 650-750$ gde misli da ce se ovo zaustaviti

Cekam popodne da vas dvojica opet promenite pricu i sve bude logicno :D no hard feelings....svima je jasno da je potpuno nepredvidivo, ko nema srca i mu2a, neka se ne kocka, ostali prodaju kad procene, srecno svima! :)

Hahahaha :D Nemoguce je proceniti u nekom kretkom periodu kako ce se kretati, mislim da 2-3-5 dana. Kada cena stagnira moze da krene na obe strane bez problema. Mozda ti deluje konfuzno ali ja ne pricam o tome. Pricam o sledecih par meseci i o mnogo duzem periodu.

Edit: raketa nece skoro, tek oko Uskrsa ;)

Poslednja izmena:
Nemoguce je proceniti jer ne postoje nikakve insajderske informacije...tehnicka analiza ne daje nikad sigurne rezultate i uspesnost joj se krece oko 40%

Cista sreca daje 50% sanse, analiza mora da daje preko 50% da bi se smatrala efikasnom. Ako je 40% onda je jasno da je manipulacija u pitanju.

Nemoguce je proceniti jer ne postoje nikakve insajderske informacije...tehnicka analiza ne daje nikad sigurne rezultate i uspesnost joj se krece oko 40%

... ehe, a jel to onda znaci da sve suprotno tenickoj analizi ima 60% sanse? :d

edit:
a sto se srece tice, neka statistika pokazuje da je veca sansa da se promasi, tako da je faktor srece nesto nizi od 50%.

Poslednja izmena:
sad će drugi krug.

:)

mislim da previše ljudi čeka jevtine novčiće, tako da se nemojte nadati ciframa od 550.

za mene je prava enigma kako smo još uvek iznad 800.

kod kineza bas pada... kao da stampaju btc ili ltc..

Poslednja izmena:
Ovo je dump istih ljudi koji su dumpovali pre nedelju dana... nema tu nista cudno, i dalje pokusavaju da vrate voz u rikverc i profitiraju... ono sto se vidi da je buy support tek na nizim ciframa jer je vecina prodala na ~850-1000 i svi cekaju "jeftine" novcice...

Zanimljivo je da se odnos LTC/BTC drži i dalje.

Meni je sve jedno, skočio BTC ili pao odnos LTC/BTC svakako ću ući ponovo u LTC. :)

Ko god je pumpao LTC, odrzava ge iznad neke granice....

Cista sreca daje 50% sanse, analiza mora da daje preko 50% da bi se smatrala efikasnom. Ako je 40% onda je jasno da je manipulacija u pitanju.
Na zalost suvise je faktora koji uticu na neki sistem da bi tehnicka analiza dala predvidljive i tacne rezultate...poenta sa tehnickom analizom je i sa 40% uspesnosti ona je profitabilna ako se prati odgovarajuci sistem menadzmenta novca

I ne, ako je 40% uspesna ne znaci da je sa obrnutim parametrima onda 60% uspesna :d

da, TA podrazumeva mnogo vise od pukog "kupiti sada" i "prodati onda".

cista sreca kaze da ako kupis za 1150 $ imas 50-50 sanse da zaradis. pa ti kupi za 1150.

u svakom slucaju, svi metodi padaju u vodu ako Obama prdne.

Poslednja izmena:
Interesanto je kako nekima moze da prodje scan pasosa i telenor racuna dok neki moraju svasta nesto drugo da rade ...

... iskocio na vreme, izgubio 6$ :p...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno