- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
da, mislim da se raketa ispuvala definitivno, gledam sada da prodam sve prvom prilikom.
ide lagan i kontrolisan pad.
ide lagan i kontrolisan pad.
Poslednja izmena:
Cekam popodne da vas dvojica opet promenite pricu i sve bude logicnono hard feelings....svima je jasno da je potpuno nepredvidivo, ko nema srca i mu2a, neka se ne kocka, ostali prodaju kad procene, srecno svima!
![]()
Nemoguce je proceniti jer ne postoje nikakve insajderske informacije...tehnicka analiza ne daje nikad sigurne rezultate i uspesnost joj se krece oko 40%
kod kineza bas pada... kao da stampaju btc ili ltc..
Na zalost suvise je faktora koji uticu na neki sistem da bi tehnicka analiza dala predvidljive i tacne rezultate...poenta sa tehnickom analizom je i sa 40% uspesnosti ona je profitabilna ako se prati odgovarajuci sistem menadzmenta novcaCista sreca daje 50% sanse, analiza mora da daje preko 50% da bi se smatrala efikasnom. Ako je 40% onda je jasno da je manipulacija u pitanju.
Iskoristio sam ovu mogućnost i upravo mi je verifikovan nalog na bitstamp-u.
Sad mi je jasno zbog cega pada cena u Kini i vuce sve dole:
http://www.cryptocoinsnews.com/2013...t-scammed-their-investors-have-been-arrested/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari